Kızlar 3 ay öncesine kadar ben de sizin aranızdaydım,ama bakın şimdi 14 haftalık hamileyim allah sizi de duyacak inancınızı yitirmeyin,dualarım hala sizinle en yakın zamanda rabbim size de bu duyguyu yaşatsın inşallah.Bizim için endişeler hiç bitmiyor hamile kalınca da Allahım hayırlı,ve sağlıklı olacak mı diye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz,kafanızı takmayın hiç,beklemek de güzeldi bence.Herşey gönlünüzce olsun....Kucaklarımız sağlıklı,tombiş bebeklerle dolsun inşallah...
bugün hamile oılduğumu öğrendim:)) allahım herkezin hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bir şekilde kucağına alamayı nasip ettsin
bizlere bu sevinci yaşamayı nasip etsin inşallah
Kızlar 3 ay öncesine kadar ben de sizin aranızdaydım,ama bakın şimdi 14 haftalık hamileyim allah sizi de duyacak inancınızı yitirmeyin,dualarım hala sizinle en yakın zamanda rabbim size de bu duyguyu yaşatsın inşallah.Bizim için endişeler hiç bitmiyor hamile kalınca da Allahım hayırlı,ve sağlıklı olacak mı diye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz,kafanızı takmayın hiç,beklemek de güzeldi bence.Herşey gönlünüzce olsun....Kucaklarımız sağlıklı,tombiş bebeklerle dolsun inşallah...
arkadaşlar bende mommy gibi 3,5 ay kadar aranızdaydım ama umudumu hiç kaybetmedim tedavimi ihmal etmedim ve morelimi hep yüksek tuttum tabi bunda eşimin desteği büyük ve beklemenin nasıl bi duygu olduğunu bilen biri olarak (ki 3 yıl bekledim) hepinize dua ediyorum Allah bebiş isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin
bugün hamile oılduğumu öğrendim:)) allahım herkezin hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
merhaba ben aranıza yeni katıldım.4 senelik evleyim.birşeylerden dolayı hep erteledik bebişi ama 4-5 aydan beri niyetine girdik :) ama her ay hüsran.bu ay 2 gün geçti ama kasıklarımda şiddetli bir ağrı var.sitelerde baktım ama böyle bir belirtiden bahsetmiyorlar.vallahi eşimde benim kadar heyecanlı utanmasa her saat arayıp regli olup olmadığımı soracak.bu siteyede sizden bilgi almak tecrübelilerden yararlanmak için kaydoldum.şimdiden teşekkürler
Nimessay tedeviye mi başlican canım??
Seni bir de arzuhalimi merak ediyordum ben de ,bakın ben 1 yıl bekledim,insanı çok yıpratıyor gerçekten ama umudunuzu kaybetmeyin,sonucu çok güzel oluyor..Ben bebeğimi gördüm,mutlukuktan ağladım, kıpır kıpırdı eşşek sıpası...allah bu duyguyu size de yaşatacak,sabır yeter...
kızlar hoşgeldiniz.evet bebiş için bunalımlardaydım.arada geliyor böyle.kısaca özetlersek 16 aylık evliyim ve 16 aydır bebiş istiyorum:)sonuç malumunuz daha yok bişiy.ciddi manada tedaviye de başlamadık daha.ama düşünüyoruz artık(yani ben düşünüyorum).eşim pek takmıyorda malesef.oyalıyor galiba beni.ben gittim dr görünürde bişiy yok dedi ama bu daha ciddi bir olay tabi.işte benim hikayem kısaca bu.lütfen her yeni katılan arkadaş kendi hikayesinden kısaca bahsetsin ...üzülmek diğil ümit etmek tek çıkar yol...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?