Hamişlere bu soru:)

Kizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim
Adet ağrısı gibi ağrı oluyor tabiki ama bu sonraki zamanlarıa özel bi durum değilmi adetime 2 hafta kala gebelik testi yaptırmıştım silik çizgi çıkmıştı daha sonra kan testi verdim hcg deperi azda olsa yükselmişti🕊😀

Kizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim
Normalde adet ağrısı yaşamam ama hamileliğimde yaşadım göğüsümün tümü değil sadece ucu hassas ve hala dokunamıyorum

Lütfen yardim
Oğluma hamileyken aynı regl sancısını şiddetliydi baya bende regl olucam diye günlerce beklemistim

Varsa çıkar inşallah
Bende adet ağrısı yaşadım hala da ağrıyor belim
Göğüslerim 2 gün önceden başladı
Adet gecikince çıktı
Ama şuan gogus agrim ara ara yoğunlaşıp hafifliyor
Korkuyorum biraz henüz leşe görülmedi
Normal mi acaba
Merhaba düşünürken bile adet olursam diye üzülüyorum bu ay çok tuhaf şeyler oldu yumurtlamadan 7 8 gün sonra çok kötü kasıklarıma ağrı saplandı 10 15 dk hiç durmadı ağlattı o derece yani kabızlıkta cabası 1 2 gün geçti şimdi gene başladı bu kabızlık neyse normalde adetten 10 12 gün önce göğüslerim şişmeye başlar 2 günde baya dokununca acırdı senelerdir bu böyledir ama bu ay adetime 3 gün kala hassaslaşmaya başladı inanabiliyo musunuz 🤭(bı yandanda iyi oldu diyorum zulüm bu benim için çünkü) şuan 2 gün var sızlama acı falan vuruyo neden böyle geç şiştiler ki hamilelik mi acaba 🌸

Back
X