Hamişlere bu soru:)

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
109
11
13
29
Kizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim

Kizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim
Benim tam olarak böyleydi adet ağrısı gibi ağrım vardı beyaz akıntım vardı göğüs hassasiyetim vardı gebeliği öğrendim

Benim tam olarak böyleydi adet ağrısı gibi ağrım vardı beyaz akıntım vardı göğüs hassasiyetim vardı gebeliği öğrendim
Peki kac gün kala adet ağrınız vardi. Yani bat a 1-2 gün var şuan benim. Sizin ne zamandi adet ağrısı gibi olan ağrınız

Bugun adet gunum aynisini yasadim cuma cmrtesi adet kasik agrisi, bu sabah testim negatif cikti

Lütfen yardim
Ben canım kasık ağrım oluyordu özellikle sol kasığım ağrıyordu hatta bir gün nirvana yapmıştı kesin adet olacam diye bekledim ama gelen giden olmadı göğüs uçlarım hassastı öğrendikten sonra bile kasık ağrısı çok yaşadım

Birazdan test yapacağım çok korkuyorum ya
Varsa çıkar inşallah
Bende adet ağrısı yaşadım hala da ağrıyor belim
Göğüslerim 2 gün önceden başladı
Adet gecikince çıktı
Ama şuan gogus agrim ara ara yoğunlaşıp hafifliyor
Korkuyorum biraz henüz leşe görülmedi
Normal mi acaba

Normaldir bak ne güzel pozitifi görmüşsün artık pozitif düşün endişe etme kötü enerjiyi çok cagirmamak gerekiyor

Az önce yaptım bat a 2 gunvar ne diyorsunuz

Eklentiler

• 1000039827.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…