- 11 Mart 2025
- 109
- 11
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
-
Benim tam olarak böyleydi adet ağrısı gibi ağrım vardı beyaz akıntım vardı göğüs hassasiyetim vardı gebeliği öğrendimKizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim
Peki kac gün kala adet ağrınız vardi. Yani bat a 1-2 gün var şuan benim. Sizin ne zamandi adet ağrısı gibi olan ağrınızBenim tam olarak böyleydi adet ağrısı gibi ağrım vardı beyaz akıntım vardı göğüs hassasiyetim vardı gebeliği öğrendim
Ben canım kasık ağrım oluyordu özellikle sol kasığım ağrıyordu hatta bir gün nirvana yapmıştı kesin adet olacam diye bekledim ama gelen giden olmadı göğüs uçlarım hassastı öğrendikten sonra bile kasık ağrısı çok yaşadımKizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim
Darısı banaBen canım kasık ağrım oluyordu özellikle sol kasığım ağrıyordu hatta bir gün nirvana yapmıştı kesin adet olacam diye bekledim ama gelen giden olmadı göğüs uçlarım hassastı öğrendikten sonra bile kasık ağrısı çok yaşadım
Benim adete 5-6 gün önce başladıPeki kac gün kala adet ağrınız vardi. Yani bat a 1-2 gün var şuan benim. Sizin ne zamandi adet ağrısı gibi olan ağrınız
Peki kac gün sürdü ?Benim adete 5-6 gün önce başladı
7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için 7. Haftaya kadar sürdüPeki kac gün sürdü ?
Başınız sağolsun Allah en kısa sürede bebeğinizi kucaginiza almayı nasip etsin7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için 7. Haftaya kadar sürdü
Evet yoğun adet ağrısı ile öğrendim hala da adet ağrım devam ediyor belim kopuyoKizlar bat a 1-2 gün kala adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yani adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Ve göğüs hassasiyeti
Lütfen yardim
Birazdan test yapacağım çok korkuyorum yaEvet yoğun adet ağrısı ile öğrendim hala da adet ağrım devam ediyor belim kopuyo
Varsa çıkar inşallahBirazdan test yapacağım çok korkuyorum ya
Normaldir bak ne güzel pozitifi görmüşsün artık pozitif düşün endişe etme kötü enerjiyi çok cagirmamak gerekiyorVarsa çıkar inşallah
Bende adet ağrısı yaşadım hala da ağrıyor belim
Göğüslerim 2 gün önceden başladı
Adet gecikince çıktı
Ama şuan gogus agrim ara ara yoğunlaşıp hafifliyor
Korkuyorum biraz henüz leşe görülmedi
Normal mi acaba
Korkmayın nasip bu 1 senedir ben de çok test yaptım çok negatif gördüm üzüldüm ama en sonunda gördüm pozitif çok şükür hazır olduğu zamanı bekliyor annesiBirazdan test yapacağım çok korkuyorum ya
SağolunKorkmayın nasip bu 1 senedir ben de çok test yaptım çok negatif gördüm üzüldüm ama en sonunda gördüm pozitif çok şükür hazır olduğu zamanı bekliyor annesi
Testiniz markası ne bide yapar yapmaz mı çıktıAz önce yaptım bat a 2 gunvar ne diyorsunuz
Yapar yapmaz freely ve nova yaptım ikisi de silikTestiniz markası ne bide yapar yapmaz mı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?