- 27 Aralık 2015
- 70
- 36
-
- Konu Sahibi butterflywoman0
Ben hic hamilelik yasamadim cnm ama testte gölge gibi biseyler var sanki. Kimyasal mi oldu acaba? Doktora gorunmeni tavsiye ederimDediğim gibi çok silik acaba kendim mi inanmak istiyorum diyorum ama çıplak gözle daha belli..yaşayanlar hak verirler bana :) :) sağ kasığım ağrıyor..ayrıca hiç adet sancımda olmadı..
Insallah hamilesindir canim.. Gönlünce olsun hersey.. Benimde 2yildir olmuyoKızlarrrr nerdesiniz var mı başına gelenn regli yarısında kesilip biten ? Hamile olduğunu öğrenen?
Seninde canım inşallah tez zamanda sağlıklı bebeğin olur test felan yaptırdın mı ?Insallah hamilesindir canim.. Gönlünce olsun hersey.. Benimde 2yildir olmuyo
Ptesi testi tekrarlıcam çıkarsa yine doktora koşucam hemen inşallah çıkar..Bende çookk silik bir çizgi gördüm bence dr a görünmenizde fayda var veya bir test daha alıp yapabilirsiniz
Şüphem var hamilelik belirtileri devam ediyor da ptesi tekrar evde yapıcam eğer varsa hcg yükselir daha belirgin olur test diyorum .. kimyasal böyle olmaz sanki geçen ay yaşadım adet olduğum gün tüm belirtiler yokolmuştu ve tam bi hafta normal olmuştum bilemiyorum hayırlısı inşallah :)Adet olmuş bitmişsiniz. Lekelenme bildiğim kadarıyla bir iki gün sürer ve damla şeklinde. Kimyasal geçiriyor olabilir misiniz? Kan testi verin şüpheniz varsa eğer.
İnşallah yaa çok istiyorum herkes gibi Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın çok zor günler geçirdim çünkü...şuan bile gözlerim doku dolu yazıyorum..sizlerde silikte olsa gördünüz ya öyle mutlu oldum ki inşallah çıkar hep beraber seviniriz.Allah razı olsun cevap yazanlardanCanim ben regl olmadım ama kahverengi akıntım vardı testde silik çizgiyi gördüm bende belkide gec dollenme olmusdur inşAllah hamilesindir bi kaç güne tekrar yaparsın
inşAllah Rabbim nasip eder canım testdede çıkmış saglikli bi gebelik olur InsAllah ♡♡♡İnşallah yaa çok istiyorum herkes gibi Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın çok zor günler geçirdim çünkü...şuan bile gözlerim doku dolu yazıyorum..sizlerde silikte olsa gördünüz ya öyle mutlu oldum ki inşallah çıkar hep beraber seviniriz.Allah razı olsun cevap yazanlardan
Insallah canim.. Bende bugun itibariyle 11gun gecikti adetim. Testlerim negatif cikiyor.. Pazartesi doktora gidecem insallah bi sorun cikmazSeninde canım inşallah tez zamanda sağlıklı bebeğin olur test felan yaptırdın mı ?
Canııım vücudun kendini hazırlıyor olabilirrr:) bekle bencee adet belirtilerin var mı? Benim ilk hamileliğimde bi ay önce çok gecikmişti ertesi ayda hamile kalmıştım..hiç stres yapma ye iç yat Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallahh:))Insallah canim.. Bende bugun itibariyle 11gun gecikti adetim. Testlerim negatif cikiyor.. Pazartesi doktora gidecem insallah bi sorun cikmaz
Insallah cnm Allah razi olsun :) hic bir belirtim yok ne adet belirtisi var ne de hamilelik :) 20yasinda menapoza girdim sanirim : DCanııım vücudun kendini hazırlıyor olabilirrr:) bekle bencee adet belirtilerin var mı? Benim ilk hamileliğimde bi ay önce çok gecikmişti ertesi ayda hamile kalmıştım..hiç stres yapma ye iç yat Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallahh:))