Hamişler yardım:)

butterflywoman0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
36
Güzeller herkese merhaba gününüz güzel geçsin inşallah..ben iki düşük yaptım 2 yıllık evliyim herkes gibi bizde bebeğimizin olmasını çok istiyoruzz..bu ay resmen hamilelik belirtileri yaşadım tecrübeli olduğumdan eminim dedim tamam..ama tam adet günümde regl oldum ama çok farklı lekelenme ve koyu pıhtı ve kahve akıntı şeklinde ve bugün 3. Günüm bitti ki 7 gün olan biriyim çok az oldum..2 tane test yaptım evde ikiside silik çıktı ama belli belirsiz ..var mı başına gelen varsa yazsın ne olur..böyle üstüne görme olur mu?

Dediğim gibi çok silik acaba kendim mi inanmak istiyorum diyorum ama çıplak gözle daha belli..yaşayanlar hak verirler bana :) :) sağ kasığım ağrıyor..ayrıca hiç adet sancımda olmadı..

Eklentiler

• IMG_8787.jpg
    IMG_8787.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 108
Bi de arkadaşlar şundan dolayı umutlanmak istiyorum kendimce bu ay korunuyorduk genetik testleri felan yaptırmıştık sonuçlar temiz çıkınca doktor korunmayın dedi adetime de 5 gün vardı.. o zaman kaldıysam bu sefer reglm kesilmiş olabilir mi ki? Umut fakirin ekmeğii :)

Dediğim gibi çok silik acaba kendim mi inanmak istiyorum diyorum ama çıplak gözle daha belli..yaşayanlar hak verirler bana :) :) sağ kasığım ağrıyor..ayrıca hiç adet sancımda olmadı..
Ben hic hamilelik yasamadim cnm ama testte gölge gibi biseyler var sanki. Kimyasal mi oldu acaba? Doktora gorunmeni tavsiye ederim

Canım cevabın için saolasın:) kimyasal geçen ay geçirdim tam ağrılı baya baya adet oldum o zaman.. bilemiyorum ki yaa..ptesi tekrar yapıcam testi..ya bi de önceki yaşadıklarım hala var belirti gözbebeklerim büyük hep ve alt kirpiklerim karışık:)

Adet olmuş bitmişsiniz. Lekelenme bildiğim kadarıyla bir iki gün sürer ve damla şeklinde. Kimyasal geçiriyor olabilir misiniz? Kan testi verin şüpheniz varsa eğer.

Adet olmuş bitmişsiniz. Lekelenme bildiğim kadarıyla bir iki gün sürer ve damla şeklinde. Kimyasal geçiriyor olabilir misiniz? Kan testi verin şüpheniz varsa eğer.
Şüphem var hamilelik belirtileri devam ediyor da ptesi tekrar evde yapıcam eğer varsa hcg yükselir daha belirgin olur test diyorum .. kimyasal böyle olmaz sanki geçen ay yaşadım adet olduğum gün tüm belirtiler yokolmuştu ve tam bi hafta normal olmuştum bilemiyorum hayırlısı inşallah :)

Canim ben regl olmadım ama kahverengi akıntım vardı testde silik çizgiyi gördüm bende belkide gec dollenme olmusdur inşAllah hamilesindir bi kaç güne tekrar yaparsın

Canim ben regl olmadım ama kahverengi akıntım vardı testde silik çizgiyi gördüm bende belkide gec dollenme olmusdur inşAllah hamilesindir bi kaç güne tekrar yaparsın
İnşallah yaa çok istiyorum herkes gibi Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın çok zor günler geçirdim çünkü...şuan bile gözlerim doku dolu yazıyorum..sizlerde silikte olsa gördünüz ya öyle mutlu oldum ki inşallah çıkar hep beraber seviniriz.Allah razı olsun cevap yazanlardan :KK200::KK19:

İnşallah yaa çok istiyorum herkes gibi Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın çok zor günler geçirdim çünkü...şuan bile gözlerim doku dolu yazıyorum..sizlerde silikte olsa gördünüz ya öyle mutlu oldum ki inşallah çıkar hep beraber seviniriz.Allah razı olsun cevap yazanlardan :KK200::KK19:
inşAllah Rabbim nasip eder canım testdede çıkmış saglikli bi gebelik olur InsAllah ♡♡♡

Insallah canim.. Bende bugun itibariyle 11gun gecikti adetim. Testlerim negatif cikiyor.. Pazartesi doktora gidecem insallah bi sorun cikmaz
Canııım vücudun kendini hazırlıyor olabilirrr:) bekle bencee adet belirtilerin var mı? Benim ilk hamileliğimde bi ay önce çok gecikmişti ertesi ayda hamile kalmıştım..hiç stres yapma ye iç yat Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallahh:))

Canııım vücudun kendini hazırlıyor olabilirrr:) bekle bencee adet belirtilerin var mı? Benim ilk hamileliğimde bi ay önce çok gecikmişti ertesi ayda hamile kalmıştım..hiç stres yapma ye iç yat Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallahh:))
Insallah cnm Allah razi olsun :) hic bir belirtim yok ne adet belirtisi var ne de hamilelik :) 20yasinda menapoza girdim sanirim : D

X