Doğuma Hazırlık Hamişler hangi bebek bezinden kullanmaya başlayacaksınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben huggies düşünüyorum ama stok yapmayı düşünmğyorumm bakalım meleğimişn tenine uygunmu eğer uyarsa herhangi bir problem teşkil etmezse aynen devamm zemuszemus

kıslar bende doğacak bebişime 1 paket pria yenidoğan 2 numara aldım. bence 1 paket yeterli . içinde 98 adet var. 1 ay yeter sanırım. sonra kilo durumuna göre değişir. hemde mis gibi papatya kokulu 20 tl ye almıştım. artık stok yapmaya gerek yok. her gün fiyatlara zam geldiği dönemlerde değiliz çünkü.
ben bu 1 paket bitmesine yakın bebişiin kilosuna almayı düşünüyorum. ama şimdi evde 1,5 yaşında yeğenim var . bunda bir çok bezi denedik. prima güzel ince ve emici. huggies de çok emici ve çok kuru tutuyor ama çok kalın ve kaba. bebeğe çok ağırlık yapıyor. molfx ve can bebeden memnun kalmadık hiç. evy baby de çok güzel hem ince kibar hemde kuru üstelik kremli mis gibi kokuyor. ama onunda fiyatı prima ile yarışıyor. şimdi kampanyada olursa evy baby yoksa prima alıyoruz. yani benim tavsiyem prima veya evy baby kullanın.

kızlar benim oğluş 4 aylık hemen hemen prima kullandım hep nasıl bez kullanıyo bilemzsiniz anneme geldim son bir aydır burdayım ordan hesapladım 1 ayda 98+80+54 bitmiş inanılmaz
denilen gibi sıvı kakada bacaktan akma yapıyo prima ama evy baby,molfiw,babystradan numune denedim en iyisi molfixti
diğerleri kağıt olarak kötü
ama şimdi huggısinkini aldım daha denemedim herkes ona sızdırma yapmıyo dedi elleyince primadan kalın yazın sıcağında umarım oğluş garipsemez
huggısınde yenidoğanı çıkmış 3 ay önce yoktu

arkadaşlar bugün kipada yenidogan 1 olan yani 2-5 kilo olan bezi 17.50 sattıklarını gördüm fiyatı nasıl uygunmu daha ucuza alan varmı

ben bugün 1 paket prima 1 numara,1 paket de prima 2 numara aldım. ikisinide 15 er tl ye aldım. carrefourdan. bakalım hangisi olursa ondan devam ederiz, stok yapmayı ben de düşünmüyorum yerimseniben

bende prima ile başlamayı düşünüyorum..gidişata göre bakarız artık..

bende prima düşünüyordum en iyisi oymuş ama ablam ilk zamanlar o kadar kaliteye gerek yok zaten sürekli bebeşin altını değiştiriyosun, daha sonra büyüyünce primaya geçersin demişti. bende onu dinleyip ilk huggies le başlicam, ama henüz almadım.

Benim primayı kullanmamamın sebebi kokulu olması.ıslak mendiller,bebe yağları,böyle kokulu bezler falan hormonları etkileyip erken ergenliğe yol açıyormuş.Prima gerçekten kullanışlı ama sırf bu yüzden içm rahat etmiyor kullanamıyorum.
Bez stoklamanızı tavsiye etmem çünkü,çabuk büyüdüklerinden hangi numara bezin ne zaman olacağı belli olmuyor.aldıklarınız da boşa gidiyor.ben en çok huggeis ve molfiks ten memnun kaldım.Canbebe kesinlikle önermem.çok sert,yan bantlarıda çok sert,çocuğun bacağını kesiyor.

ben molfix'in yeni doğanından aldım.yakında kullanacak oğlum(nasipse tabi):Saruboceq:.göbek oyuntusunun olması nedeniyle tavsiye ettim aslında,ama kokusuz olmasıda büyük etken oldu benim için.kokulu ve kremli bezlerin iyi olmadığını duymuştum arkadaşlaımdan,banada mantıklı geldi.

ben prima ve huggies stoklamaya başladım bu ay..4 paket prima 1 paket de huggies aldım..önceliği primaya veriyorum,indirim olursa huggies te alıcam ..çevremde herkez bu ikisini tavsiye etti..

stok yapmayın cabuk buyuyorlar ve pişik yapabılıyor boşa gıder bezlerınız

Son düzenleme:
bende 50+50 iki paket 2-5 kg pirima yenidoğan aldım,stok yapmayı bende düşünmüyorum kime sorsam elinde kalır stok yapma diyor.zaten şehir içinde yaşıyoruz sağımız solumuz market ve eskisi gibi sürekli zamda gelmiyor bezlere ne gerek var ki

kafam çok karişti ya .hangisi daha ii anlamadım .
kokulu ve kremli olması gerçekten insanın içini rahat ettirmiyor.
priimayı düşünüyordum aslında ama kararsız kaldım çoooooookCADIARZU
molfiks mi kullansam acabaaa sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz.
bebişimizin sağlığı söz konusu değilmi
kalitesiz kullansak da sağlığa zararlı eee kaliteli olandada krem koku var:sm_confused:
anne olmak zormuşşşş

Son düzenleme:
arkadaşlar kokulu ve kremli olanların (prima) sağlığa zararlı olacağını kesinlikle düşünmüyorum,sonuçta bu firma dünya devi ve bebek konusunda çok hassaslar,zararlı olanı zaten üretmezler..ben primadan şaşmayın derim..

ben çoğu anneden prima nın yeni doğanları için bezi küçük tam bebeğe göre diye duydum ve prima aldım,minicik ne güzel,tam yeni doğanlara uygun bence
hep beni rahatsız eden bişeydi bu,minicik bebeğe büyük gelir bezler ..bebeğin rahat edemediğini düşüdürdüm..ama prima öyle değil..
ultra prima dan başlıyorum ben kısmetse..eğer bebeğimin cildi kabul eder bir sorun olmazsa prima devam edicem..

primayı pek iyi duymadım çevremden pişik konusunda falan o yüzden soğudum molfix daha mı iyi ne kafamçokkarıştı

X