How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamişler Çatlama olmaması için ne kullanıyorsunuz?

Hindistan cevizi yağı kullanmıştım göbeğimde ve belimde hiç çatlak yok kız göbeği gibi maşallah 🤣🤣
Ama aklınızda olsun benım üst bacak catladı sonra farkettim sürdüm krem ama iş işten gecmıstı , bacaklarınıza da krem kullanın .

Merhaba pamuşcum, 27. Haftamdan itibaren karnıma her akşam kakao yağlı losyon sürdüm, 34. Haftamdayım hiç çatlağım olmadı.

ben lierac (doktor önerisi) ve bio oil kullanıyorum. çatlakların %80i genetik malesef. benim annemde hiç yoktu. sanırım biraz da ona güvendim ben 😂 30.haftamda bir hafta kullanamadım evde olmadığım için. bir hafta sonra bir baktım şerit şerit çatlamışım. 🥲

bir de öneri kalça, bel ve üst bacağa da sürün ne kullanıyorsanız. oralar da çatlıyor 🥲

ben lierac (doktor önerisi) ve bio oil kullanıyorum. çatlakların %80i genetik malesef. benim annemde hiç yoktu. sanırım biraz da ona güvendim ben 😂 30.haftamda bir hafta kullanamadım evde olmadığım için. bir hafta sonra bir baktım şerit şerit çatlamışım. 🥲

bir de öneri kalça, bel ve üst bacağa da sürün ne kullanıyorsanız. oralar da çatlıyor 🥲
Bebek yağı çok duydum ama lierac bakıcam. Bende kilolu olduğumden hemen çatlama olmaz diye kullanmadım ama artık başlıcam

Benim annem hep lierac kullanmış 3 doğum yaptı çatlağı yok ben de onu alacağım bir de shea yağı ve kakao yağı duydum. Rus arkadaşım bildiğimiz don yağı sürüyordu hayvan yağı

Back