- 13 Haziran 2023
- 78
- 31
- 3
- 30
Canım ovulasyon testin ne durumda pik devam ediyor muGece giderim olmadı eşim gelince. Tabi gece yaparlarsa teşekkür ederim bilgi için sağ olun
Ovulasyon testim bitti ama silik ikinci çizgi hep vardı son yaptıklarımda çok silik değil ama ilk çizgi gibi tam belli de değil arasında bir şeydiCanım ovulasyon testin ne durumda pik devam ediyor mu
Benim hala koyu ikinci çizgi ama göğüs agrilarin arttı aynı adet olucam gibi sanırım hamile değilimOvulasyon testim bitti ama silik ikinci çizgi hep vardı son yaptıklarımda çok silik değil ama ilk çizgi gibi tam belli de değil arasında bir şeydi
Hanımlar kasık ağrınız nasıldı tarif eder misiniz? Benim hamilelik testleri negatif verdi ovulasyonda pik göreli 12 gün oldu. Bugün özellikle kasıklarımda sanki kilometrelerce koşmuşum da ertesi günü sabah yorgunluktan ağrıyor gibi kasıklarım
Bikini bölgemin “V “ kenarları bu şekilde. Sizdeki ağrı nasıldı ya da nasıl olduğunu bilen var mı pazartesi test vereceğim
Güzel haber gelir umarım yaa zor bir süreçteyiz belirsizlik çok zorBenim hala koyu ikinci çizgi ama göğüs agrilarin arttı aynı adet olucam gibi sanırım hamile değilim
Merhaba,
Hamileliğimin başındayım, ne kadar sağlıklı devam ediyor emin değilim ama sol kasığımda devamlı garip bir kitle hissi var. Ağrı desem, ağrı değil. Kas kasılması mıdır artık
Teşekkür ederim bende bugün hiç belirti yok. Beklemedeyim çok düşününce moralim bozuluyor umarım sürpriz olur banaMerhaba,
Hamileliğimin başındayım, ne kadar sağlıklı devam ediyor emin değilim ama sol kasığımda devamlı garip bir kitle hissi var. Ağrı desem, ağrı değil. Kas kasılması mıdır artık nedir bilemiyorum..
Aynen canım kaç aydır deniyordun senGüzel haber gelir umarım yaa zor bir süreçteyiz belirsizlik çok zor
Ovulasyon ile ilk kez deniyorum normalde 3 ay 2 yıllık evliyimAynen canım kaç aydır deniyordun sen
Aynı evlilik zamanı ve deneme süremizOvulasyon ile ilk kez deniyorum normalde 3 ay 2 yıllık evliyim
İnşallah canım benim dua edelim birbirimizeAynı evlilik zamanı ve deneme süremizbende bu ay ilk kez ovulasyon kullandım Allah'ım nasıp eder inşallah kavuşuruz bebisimize
Dualarım seninle canım iyi haberleri bekliyorumİnşallah canım benim dua edelim birbirimize
Ne kadarlık hamilesin canımben de çok çok az ağrı oldu. şuanda da olan ağrılarım daha çok kasıklarımın yanında gerilme batma tarzı gibi bir his. o da yorulduğum zaman daha çok oluyor. göğüs ağrısı da gebelikte regl öncesi göğüs ağrısından oldukça farklı geldi bana sürekli bir şişlik ve ağrı acıma hali yok. özellikle akşamları artan bir şişme oluyor bütün vücutta da göğüste de ağrıda bazen yine olup geçiyor. yalnız göğüslerim büyüdü, çok sıcaklar ve üstüne yattığımda rahatsız ediyor beni uykudan uyanıyorum hafif bir acı da var.
14 haftalıkNe kadarlık hamilesin canım
Ay maşallah ne kadar güzel sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun canım14 haftalık
En basit tabirle öksürünce ya da hapsurunca bıcaklanmıs gibi ağrı girmesiHanımlar kasık ağrınız nasıldı tarif eder misiniz? Benim hamilelik testleri negatif verdi ovulasyonda pik göreli 12 gün oldu. Bugün özellikle kasıklarımda sanki kilometrelerce koşmuşum da ertesi günü sabah yorgunluktan ağrıyor gibi kasıklarım
Bikini bölgemin “V “ kenarları bu şekilde. Sizdeki ağrı nasıldı ya da nasıl olduğunu bilen var mı pazartesi test vereceğim
Maalesef ben adet oldum. Ama önümüzdeki aylar içinnbana güzel bir analiz olacak dedikleriniz. Hamile olup olmadığımı anlayamadığım bu son 1 haftada büyüdüm resmen. Daha bilinçli oldum çok okudum ve çok öğrendim sizler sayesinde. Bundan sonra adet günüm bitsin yine ovulasyona başlayıp bu sefer hamile miyim diye kafama hiç takmadan yazılanı çizileni okumadan devam edeceğim. İlk korunmasız ve Ovulasyon takipli ilişkimde bu ayda olmadı doktora da hemen gidip kendimi strese sokmak istemem. Allah böyle istemiş bu ay böyle oldu. İnşallah önümüzdeki ay gönlümde olanı nasip eder bana. Bu arada hamişlerim siz bana dua edin sizin dualarınız çok güçlü inanıyorumEn basit tabirle öksürünce ya da hapsurunca bıcaklanmıs gibi ağrı girmesi
Ay maşallah ne kadar güzel sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun canımMerhaba ovulasyon 2. Çizginiz hep koyu mu
Merhaba ovulasyon ikinci çizginiz hep koyu muAy maşallah ne kadar güzel sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?