• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler buraya gelebilir mi

Ovulasyon testim bitti ama silik ikinci çizgi hep vardı son yaptıklarımda çok silik değil ama ilk çizgi gibi tam belli de değil arasında bir şeydi 🌸
Benim hala koyu ikinci çizgi ama göğüs agrilarin arttı aynı adet olucam gibi sanırım hamile değilim 😕

Hanımlar kasık ağrınız nasıldı tarif eder misiniz? Benim hamilelik testleri negatif verdi ovulasyonda pik göreli 12 gün oldu. Bugün özellikle kasıklarımda sanki kilometrelerce koşmuşum da ertesi günü sabah yorgunluktan ağrıyor gibi kasıklarım
Bikini bölgemin “V “ kenarları bu şekilde. Sizdeki ağrı nasıldı ya da nasıl olduğunu bilen var mı pazartesi test vereceğim

Merhaba,
Hamileliğimin başındayım, ne kadar sağlıklı devam ediyor emin değilim ama sol kasığımda devamlı garip bir kitle hissi var. Ağrı desem, ağrı değil. Kas kasılması mıdır artık nedir bilemiyorum..

Merhaba,
Hamileliğimin başındayım, ne kadar sağlıklı devam ediyor emin değilim ama sol kasığımda devamlı garip bir kitle hissi var. Ağrı desem, ağrı değil. Kas kasılması mıdır artık nedir bilemiyorum..
Teşekkür ederim bende bugün hiç belirti yok. Beklemedeyim çok düşününce moralim bozuluyor umarım sürpriz olur bana 🙏🏻🌸

ben de çok çok az ağrı oldu. şuanda da olan ağrılarım daha çok kasıklarımın yanında gerilme batma tarzı gibi bir his. o da yorulduğum zaman daha çok oluyor. göğüs ağrısı da gebelikte regl öncesi göğüs ağrısından oldukça farklı geldi bana sürekli bir şişlik ve ağrı acıma hali yok. özellikle akşamları artan bir şişme oluyor bütün vücutta da göğüste de ağrıda bazen yine olup geçiyor. yalnız göğüslerim büyüdü, çok sıcaklar ve üstüne yattığımda rahatsız ediyor beni uykudan uyanıyorum hafif bir acı da var.

ben de çok çok az ağrı oldu. şuanda da olan ağrılarım daha çok kasıklarımın yanında gerilme batma tarzı gibi bir his. o da yorulduğum zaman daha çok oluyor. göğüs ağrısı da gebelikte regl öncesi göğüs ağrısından oldukça farklı geldi bana sürekli bir şişlik ve ağrı acıma hali yok. özellikle akşamları artan bir şişme oluyor bütün vücutta da göğüste de ağrıda bazen yine olup geçiyor. yalnız göğüslerim büyüdü, çok sıcaklar ve üstüne yattığımda rahatsız ediyor beni uykudan uyanıyorum hafif bir acı da var.
Ne kadarlık hamilesin canım

Hanımlar kasık ağrınız nasıldı tarif eder misiniz? Benim hamilelik testleri negatif verdi ovulasyonda pik göreli 12 gün oldu. Bugün özellikle kasıklarımda sanki kilometrelerce koşmuşum da ertesi günü sabah yorgunluktan ağrıyor gibi kasıklarım
Bikini bölgemin “V “ kenarları bu şekilde. Sizdeki ağrı nasıldı ya da nasıl olduğunu bilen var mı pazartesi test vereceğim
En basit tabirle öksürünce ya da hapsurunca bıcaklanmıs gibi ağrı girmesi

En basit tabirle öksürünce ya da hapsurunca bıcaklanmıs gibi ağrı girmesi
Maalesef ben adet oldum. Ama önümüzdeki aylar içinnbana güzel bir analiz olacak dedikleriniz. Hamile olup olmadığımı anlayamadığım bu son 1 haftada büyüdüm resmen. Daha bilinçli oldum çok okudum ve çok öğrendim sizler sayesinde. Bundan sonra adet günüm bitsin yine ovulasyona başlayıp bu sefer hamile miyim diye kafama hiç takmadan yazılanı çizileni okumadan devam edeceğim. İlk korunmasız ve Ovulasyon takipli ilişkimde bu ayda olmadı doktora da hemen gidip kendimi strese sokmak istemem. Allah böyle istemiş bu ay böyle oldu. İnşallah önümüzdeki ay gönlümde olanı nasip eder bana. Bu arada hamişlerim siz bana dua edin sizin dualarınız çok güçlü inanıyorum 🙏🏻🌸🌸

Back