• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamisler bi bakar misiniz

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
696
815
103
34
Adete 7 8 gün varken idrar testi negatif gören birkaç gün sonra pozitif görenler var mi aranızda 7 8 gün önce çıkmaz demeyin onu biliyorum zaten benim gibi sabırsız var mıydı merak ediyorum süreci

Adete 7 8 gün varken idrar testi negatif gören birkaç gün sonra pozitif görenler var mi aranızda 7 8 gün önce çıkmaz demeyin onu biliyorum zaten benim gibi sabırsız var mıydı merak ediyorum süreci
Arkadaşım sizin gibi yaptı hastalandı gribal ilaç almak için erken test yaptı yoktu ama adeti geçti dört gün meğer hamileymiş şuan keseyi de gördü onun da adetine daha vardı bayağı

2 kızan doğurmuş olarak söylüyorum.... Sabırsızım 2 gün ara ile test yapmışlığım var 😂 benim tam tersi de oldu idrarda pozitif kanda negatif ti 🤷‍♀️ olabiliyor yani canım

Vallahi bak idrar testi yaptım pozitif ti hadi dedim acilde kan verelim negatif çıktı bende aman yok galiba dedim umursamadım ondan önce boş gebelik oluşmuştu adetin ondan gecikmiştir vs dedi aile hekimi test falan yapmadı sonra düşük yaptım. Meğer hamileymişim. Hakkımı da o doktora helal etmiyorum.

Vallahi bak idrar testi yaptım pozitif ti hadi dedim acilde kan verelim negatif çıktı bende aman yok galiba dedim umursamadım ondan önce boş gebelik oluşmuştu adetin ondan gecikmiştir vs dedi aile hekimi test falan yapmadı sonra düşük yaptım. Meğer hamileymişim. Hakkımı da o doktora helal etmiyorum.
Gercekten ihmal ya ilaç alsaydın vs ne olacaktı pislik

Gercekten ihmal ya ilaç alsaydın vs ne olacaktı pislik
Aynen öyle canım. Amaaaan bak şuan 1 tane kızçem 1 tane de kızanım var çok şükür 🙏🧿
sen içini ferah tut olacak oldu mu oluyor bir iki güne tekrarla testini inşallah güzel sonuç alırsın 🙏

Aynen öyle canım. Amaaaan bak şuan 1 tane kızçem 1 tane de kızanım var çok şükür 🙏🧿
sen içini ferah tut olacak oldu mu oluyor bir iki güne tekrarla testini inşallah güzel sonuç alırsın 🙏
Allah bağışlasın kuzum benim de bir oğlum var 5 yaşında şu an 2.deneme ama umutlu değilim bende istmosel varmış sezaryen olanda oluyormuş ondan umudum yok olmazsa aşılama dedi dr

Allah bağışlasın kuzum benim de bir oğlum var 5 yaşında şu an 2.deneme ama umutlu değilim bende istmosel varmış sezaryen olanda oluyormuş ondan umudum yok olmazsa aşılama dedi dr
Kızzzz umudunu yitirmeeee... Bakarsın olmuştur kendiliğinden o dediğin sezeryan sonrası olan bir sorun mu bilmiyorum onu

Evettt cnm adet sonrası 3 gün lekelenmem oluyor istmosel o iste
Hıııı benim 2. Sezeryan oldu dediğin gibi lekelenme oluyordu 1 buçuk ay oldu tüpleri de bağlattım ☺️

Eşimin kuzeni de lekelenme yaşıyordu ama bunun bir ismi olduğunu bilmiyordum sezeryan doğurdu 3 sene sonra tekrar hamile kaldı ama normal yolla. Demem o ki olunca oluyor bacım dert etme kendine adet günün ne zaman

Yumurtlamadan sonra 10. Gün negatif. 11. Gün pozitifi gördüm. Yani 4 gün kala negatif 3 gün kala pozitif diyebiliriz

Bebiş beni hatırlarsın. Adete 7 gün kala negatiftim 2 gün sonra pozitif

Ben 7 gün önce kanda bile negatif gördüm üç gün kala hem idrarda hem kanda pozitif gördüm

Back
X