hamişleeeerrrr önemli bakın bii :(

neslimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
107
3
38
34
Uşak
kızlar 18 hafta 4 günlük tek yumurta ikizlerim war önceden çok hissederdim hatta babaya bile tepki vardı.yürürken aşşağıya baskı yapıyolardı.artık hiç birşey yok ve bulantılarım tekrar başladı. benim hissetmelerim 2 3 gündür yok ben içimde olduklarını dahi hissetmiyorum. dışarıya da tepki vermiyolar normal olabilir mi ??

ilk hamileliğiniz mi genelde 20 de hissedelir denir hatta şuanda 18+4 de alacagin en büyük tepki seğirme gibi olur..ama sen gerçekten tekme hareketlerini alıyordun fakaf 3 gündür yoksa doktora gitmelisin..mesela beni 18 de başladı seğirme gibi 20 den itaberen elini karnıma koyan hissediyordu şuanda 22 ddisardan belli hareketler doktora gitmende fayda var..

evet ilk hamileliğim hissediyodum ama artık hissedemiyorum pazrtsi gidicem ama neden böyle oldu anlamadım

evet ilk hamileliğim hissediyodum ama artık hissedemiyorum pazrtsi gidicem ama neden böyle oldu anlamadım

sen yoruldun mu hiç belki oda yorulmuştur..geçen hafta sonu ben çok aşırı yoruldum bebek yazık bir durgunlaştı kötü oldm yanı

şey yap bakalım tatlı ye sırt üstü yada sola yat..ama canım zaten 18 hafta çok erken hareketlerinin anlamı yok yanı

20 den sonra anlamlı bence birşy yok ama yinede sen erken hissetmişsin sen daha iyi bilirsin..

ee olmadı acile git y ada doktorunu ara ama haber et mutlaka tama mı

canım bebeklerin daha çok küçük plesanta öndeyse hareket leri hissetmessin duruş şekllerinden dolayı aarada hissedersin vea hssetmezsin allahaemanet onlar allahın izniyle hiç bişi olmaz . bak ben 20+1 im hale tek hareket hissetmedim. ama ultrasonda inanılmaz hareket edioama tuaftrki hiç jissetmiorum :/ kas ğücüdeyok tabi anca canım ..

bu hafta yoruldum biraz. en son 23 nisanda tepki wardı . inşallah bişiy yoktur. acile gitmeyi düşündüm ama . kanama falan yok ya. ondan içim rahat b haberder edrim muhakkak .
:44:

önceden hissettiklerim neydi ki acaba ?? bişiy yoktur inş ama . insan korkuyo. ilk bebişler .
,:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…