Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üşütenlerin degıl ama hanı ayaklarını belını korumayıp o bolgelerden soguk alanların bebeklerı gazlı oluyormus evet. bu yuzden hamıleyken corap gıy belını usutme derler... cevremde cok var bunun ornegı bı dogrulugu var demekkı... sen ne kadar gazlı olursan bebegın o kadar gazlı olur dıyolar bana...
bana da çok söylediler de pek mantıklı gelmemişti.karnım epeyce büyüdüğü için ne kadar uzun atlet giysemde gece uyurken sırtım açılıyor ve sabah uyanınca yanlarım ağırıyordu.dün uyurken belime yünlü kumaştan incecik bi şal sardım.sabah kalktığımda belim ağrımıyordu.bebek gazlı olur mu olmaz mı bilmiyorum ama dikkat etmek lazım.çorap giymediğimde daha sık tuvalet ihtiyacım oluyordu.demekki farkında olmadan üşütüyormuşum.
buna cok uzuldum cunku 6ayından berı ates basmalrım var cogu zaman ustum acık uyuyorum bende suan için oyle bır sorun yok ama bebişimde olursa yandım inşallah olmaz bundan sonra dıkkat edeyım son 30gunum kaldı:) işe yararmı bılmıyorum
Hiç alakası yok kızlar üşütmekle. Ablamın ikizleri var. Biri kız biri erkek. Erkek olan karnındayken çok ama çok hareketliydi hatta ikiz kız kardeşinin yemeklerini bile o yemişti :)))))) Doğduğu an başladı krizleri ve altı ay sürdü. Kız çok ama çok sakin bir bebek olarak doğdu ve öylede devam etti. Benimde bir kızım var ve kızım karnımdayken acayip hareketli bir bebekti !!!! Nefesimi kesiyordu her tekmesi. Doğduğu anda başladı ağlamalar 4 ay neler çektik !!!!!! Demek istediğim anne karnında bebiş ne kadar çok hareketliyse doğduğunda o derece gazlı ve çok ağlayan bir bebek oluyor.
işte bu cok kotu son 9 gunum kaldı ve bebişim cok hareketlı bakalım dogumdan sonrada yazarım bebşim gazlımı degılmı inşallah gazlı bır bebek olmaz:) allahım hepımıze yardım etsın
Valla ınsallah bu tez dogru degıldır cunku ben de ne kadar dıkkat etsem de üsütüyorum cunku genlde karnımda hep sıskınlık oluyo bazen de gaz sanıcısı cok kotu bısey.
ama bu haksızlık ben hamile değilken bu kadar üşümüyordum ama şimdi en kalın battaniyeyle bile örtünsem ısınamıyorum... yani ısınmamın bir yolu yok benim... benneyaptımki neyse hamileliğimin sonu yaza denk geliyor belki oradan yırtarım :1rolleyes: