• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamis olanlara bi soru sorsam??

Kizlar iyice korkuttnz bni yarin Dr gidicm inş kotu bsey degldr bnm adetm hep öne gelirdi çok nadir gecikirdi ilk kez bu kdar uzun gecikti pff kafamda deli sorulaaar :s

İnşallah degildir, bende aynı sekilde ilk kez 1 hafta geciktim, testlerim negatif cıktı.. Ve yarın korka korka doktora gidicem kan tahlili icin, umarım kötü bisey yoktur dedigin gibi :( iyi bisey olsun bebek olsun insallahhh

Kizlar adetin 6 gün gecikti 6. Gün kahverengi lekelerm oldu ve iki gundrr adet oluo gibiyim ama çok manasız akintilar var bu üstüne görme olabilirmi sizcee?
canım yerleşme kanaması pembe ve damla damla olur yada kahve gibi olur. eyer günün geciktiyse kan testi yaptır derim çünkü idrar testi net sonuç vermez 1 haftada. umarım güzel haberler alırsın. eyer gebe değilsen -stres yaptığından yada kafana taktıysan piskolojik olarak etkilenebiliyosun ondan olmamış olabilirsin. yada kist -enfeksiyon gibi durumlarda da gecikme olabiliyor bilgin olsun. önce bi testini yaptır kesin sonucun çıksın ona göre doktor kontrolünden geçersin. güzel haberlerini bekliyorum...

Kizlaar bugün Dr gittm 1 haftaya kadar gecikme normal dedi yinede hormonlara bi bakalım dedi ultrason normal gorunuo kafana takma sorun yok dedi şükür ama bn bebek için umutlaniodum nyse kotu bsey yok çok şükür...

Back