- 14 Aralık 2014
- 29
- 11
- 8
- 34
- Konu Sahibi kuzucuk900
-
canım benim olabilir ama uzun suredir bekliyosan piskolojikte olabilir. Ama ustune görme yani yerleşme kanaması leke şeklinde olurYa bn iki gundr daha kirmizya yakin renkler goruyorm ve sağ kasigim şiddetli batip geciyo bacagma vuruyo agrisi adet gbi degilim biliorm kndmi ama cok tuhaf yaa yarin doktora gdicem baklm neyms
Sessiz düşük diye birşey var netten araştır önce adet olmuyorsun sonra lekelenmë ve kanama oluyor çoğu kadın bunu yyaşıyor bir arat netten ne demek istediğimi daha iyi anlarsınKizlar adetin 6 gün gecikti 6. Gün kahverengi lekelerm oldu ve iki gundrr adet oluo gibiyim ama çok manasız akintilar var bu üstüne görme olabilirmi sizcee?
korkacak bişey yok kist falan olabilir bence seninki benim anlattıklarım farklı şeyler.Öyle bişi değildir bence ama 6 gün geçmesine rağmen hala evde bi test yapmadın mı hayret ben olsam çatlardım heraldeKizlar iyice korkuttnz bni yarin Dr gidicm inş kotu bsey degldr bnm adetm hep öne gelirdi çok nadir gecikirdi ilk kez bu kdar uzun gecikti pff kafamda deli sorulaaar :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?