hamis olanlara bi soru sorsam??

kuzucuk900

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
29
11
8
34
Kizlar adetin 6 gün gecikti 6. Gün kahverengi lekelerm oldu ve iki gundrr adet oluo gibiyim ama çok manasız akintilar var bu üstüne görme olabilirmi sizcee?

Bende tam adet gunumde kahverengi lekeler gordum adette olmadim aynen senin gibi merak ediyorum. Test aldim ama sabah yapicam daha iyi sonuc veriyormus

Ya bn iki gundr daha kirmizya yakin renkler goruyorm ve sağ kasigim şiddetli batip geciyo bacagma vuruyo agrisi adet gbi degilim biliorm kndmi ama cok tuhaf yaa yarin doktora gdicem baklm neyms

Ya bn iki gundr daha kirmizya yakin renkler goruyorm ve sağ kasigim şiddetli batip geciyo bacagma vuruyo agrisi adet gbi degilim biliorm kndmi ama cok tuhaf yaa yarin doktora gdicem baklm neyms
canım benim olabilir ama uzun suredir bekliyosan piskolojikte olabilir. Ama ustune görme yani yerleşme kanaması leke şeklinde olur

Yerleşme kanaması pembe ya da kahve olur canım kırmızı olmaz.Bi test yapsana yine de

Bekarım hic hamile kalmadım ama benim bildigim hamilelik belirtileri arasında bunlarda var, yerleşme kanaması olabilir. Leke şeklinde daha koyu oluyordu heralde, tam bilemiyorum tabi..

Umarım oyledir, hamilesinizdir bekliyorsanız eğer..

Hayal kırıklıgına ugratmak istemem sizi ama benimde geçtigimiz aylarda adetim 10 gun kadar gecikti birde lekelenmem oldu, boyle kahverengi pıhtı seklinde, sonrada peceteye kırmızı sekilde geliyordu. Hamilelik beklentim olmadıgı icin bir sorun oldugunu anladım doktora gittim, kist cıktı bende mesela.. kendiliginden gitti sonra..

korkunun ecele faydası yok sen yap ama yoksa da adetin normalde düzenli midir? eğer öyleyse 6 gün gecikme az değil negatifte olsa bi dr.a görünmelisin bence

Kizlar adetin 6 gün gecikti 6. Gün kahverengi lekelerm oldu ve iki gundrr adet oluo gibiyim ama çok manasız akintilar var bu üstüne görme olabilirmi sizcee?
Sessiz düşük diye birşey var netten araştır önce adet olmuyorsun sonra lekelenmë ve kanama oluyor çoğu kadın bunu yyaşıyor bir arat netten ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Sessiz düşüğün bilimsel adı biyo kimyasal gebelik canım ben 1 yıl önce yaşadım,Allah yaşatmasın acımasız bi şaka gibiydi ama daha kötüleri de var tabi 6 ay sonra dış gebelik yaşayınca anladım bunu...

Kizlar iyice korkuttnz bni yarin Dr gidicm inş kotu bsey degldr bnm adetm hep öne gelirdi çok nadir gecikirdi ilk kez bu kdar uzun gecikti pff kafamda deli sorulaaar :s

Kizlar iyice korkuttnz bni yarin Dr gidicm inş kotu bsey degldr bnm adetm hep öne gelirdi çok nadir gecikirdi ilk kez bu kdar uzun gecikti pff kafamda deli sorulaaar :s
korkacak bişey yok kist falan olabilir bence seninki benim anlattıklarım farklı şeyler.Öyle bişi değildir bence ama 6 gün geçmesine rağmen hala evde bi test yapmadın mı hayret ben olsam çatlardım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…