• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamiş olabilir miyim?

Pambikpiremses

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
227
305
23
36
Merhabalar reglime 10 gün kala kasık batmaları mide bulantıları hissettim hala daha devam ediyo şuan 6 gün var. Bundan önce ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu. Vücut ısım yükseliyor, geceleri uyanıp tuvalete gidiyordum ki hala gidiyorum. Gün içinde mide bulantısı, baş dönmesi bel sırt ağrısı çekiyorum. Psikolojik desem aklımızda bebek yok 6 aylık evliyim. Hamile olabilir miyim ki🤭 tecrübe edinenler var mi aranızda😍

Merhabalar reglime 10 gün kala kasık batmaları mide bulantıları hissettim hala daha devam ediyo şuan 6 gün var. Bundan önce ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu. Vücut ısım yükseliyor, geceleri uyanıp tuvalete gidiyordum ki hala gidiyorum. Gün içinde mide bulantısı, baş dönmesi bel sırt ağrısı çekiyorum. Psikolojik desem aklımızda bebek yok 6 aylık evliyim. Hamile olabilir miyim ki🤭 tecrübe edinenler var mi aranızda😍
Hamiş olamazsınız çünkü hamiş mektup sonundaki kısa nota denir.😊 hamile olabilir misiniz bilmiyorum. 10 gün kala belirti olmaz diye düşünüyorum. Mide bulantısı bu haftalarda olmaz. 7. 8. Haftalarda olur. Göğüs hassasiyeti oluyor, koku hassasiyeti oluyor bu haftalarda. Daha dogrusu bata yakin gunlerde oluyor bunlar da.

Belirtiler kişiden kişiye değişir.
Bende yumurtlamadan itibaren şiddetli bel ağrısı ve gaz oldu.
Mide bulantısı için çok erken.
Olabilirsiniz de olmayabilirsinizde 1 gün kala kaset test yapın.

Hamiş olamazsınız çünkü hamiş mektup sonundaki kısa nota denir.😊 hamile olabilir misiniz bilmiyorum. 10 gün kala belirti olmaz diye düşünüyorum. Mide bulantısı bu haftalarda olmaz. 7. 8. Haftalarda olur. Göğüs hassasiyeti oluyor, koku hassasiyeti oluyor bu haftalarda. Daha dogrusu bata yakin gunlerde oluyor bunlar da.
10 gün kala belirti oluyor.
Koku ve göğüs hassasiyeti değişir.
Ben de 6. haftadan sonra başladı göğüs hassasiyeti.
Koku ise 4 haftalıktan sonra başladı.

Hamiş konusundaki Bilgilendirme için teşekkür ederim😍🥰 meme uçlarımda yanma falan da vardı soğutandır diye üzerine düşmemiştim. Ama dönemden 10 gün önce hiç böyle birşeyler yaşamamıştım daha önce o yüzden garip geldi. Önceki reglimde 6 gün erken gelmişti. Kafam karıştı sadece 🤷🏻‍♀️ çünküinsan kendi bedenini bilir ya o yüzd3n sormak istedim. Çok teşekkür ederim🤗

Bütün belirtiler kisiseldir tabii ki. Hiç belirtisiz hamile olanlar da var. En dogru sonucu gecikmeyle yapilan testler verecektir.

Göğüs ucumda da yanma oldu onu yazmamışım. Şey gibi soğukta ellerimiz çatlar sızlar ya onun gibi oyüzden bi garip geldi bana. Cevabınız için teşekkür ederim🥰

Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Ben bebek istemiyordum vücudumu dinlemedim ama bazen belirtiler ben buradayım diyor. Ama regl belirtilerine de benzeyebiliyor.
İnşallah sonuç sizi mutlu eder

Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Ben bebek istemiyordum vücudumu dinlemedim ama bazen belirtiler ben buradayım diyor. Ama regl belirtilerine de benzeyebiliyor.
İnşallah sonuç sizi mutlu eder
Benimde hiç düşğncem de yoktu psikolojik mi dicem de. Bilmiyorum ki inşallah. Siz de sağ salim kucağınıza alırsınız miniği inşallah🥰

Back