Hamiş bir anne olarak sağlıklı beslenmeye başlıyorum

Merhaba ben de 5. Haftadayım tam bir diyet grubuna girip aralıklı oruca başlamıştım ki hamile oldugumu öğrendim.
Tabi canım sürekli bişeyler istediği için diyet falan kalmadı bıraktım
şimdi iyi bir diyetisyen arıyorum gebelerle çalışan. Hani kilo veremesem de en azından sağğlıklı şekilde yavaş yavaş alayım diye.
Diyetisyen tavsiyeniz olursa ben de alabilirim

Normalde yoktu ama iki gün önce hafif kahverengi bi lekelenmem oldu. Bugün bitti şükür belki ben olabilirim
Evet evet bu konudan muzdarip olan herkesi biliyorum sanırım sizinle de ya konuştuk ya okudum benimde bitmeyen lekelenmem var 15 günü geçti ondan önce de yoğun kanamam olmuştu bana dua eder misiniz

Evet evet bu konudan muzdarip olan herkesi biliyorum sanırım sizinle de ya konuştuk ya okudum benimde bitmeyen lekelenmem var 15 günü geçti ondan önce de yoğun kanamam olmuştu bana dua eder misiniz
Ay tabiki ederimm etmez miyim. Kaçıncı haftadasınız neden kanamanız varmış pekii. Benimkinde kanama alanı falan da görmediler niye olduğunu anlamadılar

Ay tabiki ederimm etmez miyim. Kaçıncı haftadasınız neden kanamanız varmış pekii. Benimkinde kanama alanı falan da görmediler niye olduğunu anlamadılar
15. Haftamızdayız ablası ama benim 12. Haftada yoğun kanamam oldu birden kesede de kanama alanı var maalesef işte kahverengi akıntı devam ediyor üç hafta oldu bilmiyorum ne zaman geçer

15. Haftamızdayız ablası ama benim 12. Haftada yoğun kanamam oldu birden kesede de kanama alanı var maalesef işte kahverengi akıntı devam ediyor üç hafta oldu bilmiyorum ne zaman geçer
Bazı kişilerin plesantası aşağıda oluyormuş rahim ağzına yakın. Onların genelde kanaması oluyormuş öyle duymuştum bende. Ama sizde kanama alanı varsa muhtemelen kanama ondandır. Progestan zaten kullanıyorsunuzdur. O korur bebişinizi. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama ayakları biraz kaldırıp yatmak da iyi geliyormuş forumda okumuştum :) inşallah biter kanamalar da rahat bi nefes alırsınız. İnsan gerçekten tedirgin oluyor. Ben şimdi forumda görüyorum bi çok insanın lekelenmedi kanaması falan oluyor o yüzden leke görünce aşırı panik olmadım ama eşim çok panik oldu mesela. İnşallah Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder , kolay hamilelik süreci yaşatır

İnşAllah canım evlat ne tatlı bir şeymiş daha doğmadı içimde ama ne kadar çok seviliyormuş rabbimin mucizesi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…