- 9 Nisan 2008
- 364
- 3
-
- Konu Sahibi DXUXNYA TATLISI
ben Adet Günüme 1 Hafta Kala Gebelik Testi Yaptım Ve 2 çizgi çıktı Hamileliğimin 2 Haftasında Belirtiler Oluşmaya Başlamıştı Kendini Dinle Vücudunu En Iyi Sen Tanırsın, Hamilelik Belirtileri Herkesde Farklı Zamanlarda Ve Farklı şekillerde çıkıyor Ortaya, Sen Ne Istiyorsan O Olsun Inşallah
evet Starbuck Bende Reglim Gelmeden önce Yaptim Idrar Testini, 2. çizgi Belliydi, Ama şimdi Kendi Kendime Keşke Reglim Geçtikten Sonra Yapsaydim Bebişime Kavuşmama Daha Az Zaman Kalirdi, çildiriyorum Kalp Atişlarini Duyabileyim Diye Saatleri Sayiyorum Sanki
valla Hepinizin Ağzından Bal Damlıyo Canlarım Inş. Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin Sadece Benim Değil Ve Isteyen Herkese Bebiş Versin Allah çok üzülüyorum Ben Ya Böyle En Ufak Bi Belirtide Kendimizi Hamiş Sanıyoruz Ama Sonu Hüsran Olunca Duygularımız Alt üst Oluyo...
Canım daha kan ve idrar testi için çok erken hele bi günüm yaklaşsın belkide başka bi sebepten dolayı ağrıyoda olabilir
benimki de 5 hafta 1 günlük
doktor 6. haftada duyulur demişti
Bu Arada Kalp Atişlarini Ne Zaman Duyabiliriz Benim Bugün 4 Hafta 6 Günlük
canımben 7 haftalıkken duymuştu.çok güzel bir duygu.allah sizede nasip etsin inşallah.