HAMİŞ arkadaşlar bakarmısınız...

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bizde geçtiğimiz ay korunmayı bıraktık bu ikinci deneme ayımız fakat bu ay kasıklarımda çok ince de olsa bi ağrı var aynı zamanda belimdede var adetime daha 10-11 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi benim bu ağrılarım ama kesinlikle hamileyimdir diye umutlanmıyorum adet de olabilirim hayırlısı olsun merak ettim sadece:teytey:

Son düzenleme:
Merhaba, inşallah hamişsindir cnm ama çok erken daha, benim hiçbir belirtim yoktu, reglime 2 gün kla test yaptım evde 2. çizgiyi gördüm sonrada kan testi ve hamişim
bence 4-5 gün daha bekle sonra kan testi yaptır. Bildiğim kadarıyla kan testi en erken sonuç veren.

inşallah gönlüne göre olsun canım, demek istediğim şu ki kan testi muhtemel adet tarihinin gelmesinden 1 hafta önce sonuç verir.

Nilocan doğru söylüyosun canım ama ben adetimi beklemek istiyorum ozaman daha kötü oluyorum negatif çıkınca testlerde lebis sana gelince tabi istiyorum arkadaşım inş. bende sizler gibi hamiş olurum

ben adet günüme 1 hafta kala gebelik testi yaptım ve 2 çizgi çıktı hamileliğimin 2 haftasında belirtiler oluşmaya başlamıştı kendini dinle vücudunu en iyi sen tanırsın, hamilelik belirtileri herkesde farklı zamanlarda ve farklı şekillerde çıkıyor ortaya, sen ne istiyorsan o olsun inşallah

Evet Starbuck Bende Reglim Gelmeden önce Yaptim Idrar Testini, 2. çizgi Belliydi, Ama şimdi Kendi Kendime Keşke Reglim Geçtikten Sonra Yapsaydim Bebişime Kavuşmama Daha Az Zaman Kalirdi, çildiriyorum Kalp Atişlarini Duyabileyim Diye Saatleri Sayiyorum Sanki

Valla hepinizin ağzından bal damlıyo canlarım inş. Allah hepimizin gönlüne göre versin sadece benim değil ve isteyen herkese bebiş versin Allah çok üzülüyorum ben ya böyle en ufak bi belirtide kendimizi hamiş sanıyoruz ama sonu hüsran olunca duygularımız alt üst oluyo...

Bu Arada Kalp Atişlarini Ne Zaman Duyabiliriz Benim Bugün 4 Hafta 6 Günlük

Canim Benim Sakin üzülme üzüldükçe Kafana Taktikça Daha Kötü Oluyor, Ben Denediğimiz Ilk Ay Hergün Düşünüyodum Hep Bebek Fikri Aklimdaydi Ama Olmadi, Bu Ay Ise Hiç Düşünmemeye çaliştim Hatta Maddi Anlamda Sikintilarimiz Var Diye Bikaç Ay Ertelemeyi Bile Düşünüyoduk, Yani Hiç Aklimda Yoktu, Sende Canim çok Zor Biliyorum Ama Biraz Düşünmemeye çaliş

sevgili dünya tatlısı tabi ki beklemekten başka yapılacak birşey yok herkeste belirtiler farklı da olabilir ama sadece bilgin olsun diye yazıyorum benim de adetime 10 gün kala kasıklarımda sürekli bir ağrı vardı göğüsşerimde de bir gariplik hissediyorum hamileyim dedim şu an gerçekten de hamileyim bu arada bu gün adet olmam gerekiyordu 2 gün önce test yaptım pozitif bugün de yaptım yine pozitif

Canım dualarınızı eksik etmeyin bizlerede bide bende acayip baş ağrısıda var göğüslerimde pek bi değişiklik farketmedim zaten edindiğim bilgilere göre önce sinyali göğüsler veriyomuş hayırlısı artık bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…