Hamiş anneler hamileliğinizde ayva yiyin bebeğiniz hem güzel hemde gamzeli doğsun!!

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
Selam kızlar bilindiği üzere bende hamişim:ecrin_bebek:
bu aralar ayva yeni yeni çıkarken yemeği ihmal etmeyin..
hamilelikte ayva yemek hem bebeğe güzellik katıyo hemde gamzeli doğuyo...
şahsen bi tanık olarak bizim komşumuz öle yapmıştı..
hurafe diyip geçmeyin dualar kitabındada şahsen yenilmesi gerek diye yazılmış..
ayva çıksın ben alıp yemeği düşünüyorum..
aklınızda bulunsun dedim..sevgiler tüm hamiş annelere sağlıklı doğumlar...

allah yardımcımız olsun hamişler...ayva yemeyi unutmayın ama

evet bu ayva ile ilgili hadisi şerif bile var.. peygamber efendimiz (s.a.v) hamileyken ayva yiyin çocuğunuz güzel olsun demişş...cildede faydası saymakla bitmez..çekirdeğiyle yapılan maske cilt lekelerine iyi geliyo

çocugunuz dogunca sonucu yazar mısınız mrk ettim inş olur =)
ben de yaparımm ilerde
gerçi olursa babası gamzeli ona da yorabilirim =)

haha bilemiyorum hayatım amannn gamzeli olsunda ayva dan mı babadan mı farketmez heralde:))

evet bu ayva ile ilgili hadisi şerif bile var.. peygamber efendimiz (s.a.v) hamileyken ayva yiyin çocuğunuz güzel olsun demişş...cildede faydası saymakla bitmez..çekirdeğiyle yapılan maske cilt lekelerine iyi geliyo

evt canım aynen bende okudum çıksın alıp yicem mutlaka

benim ayvayı yutamama sorunum var..boğazıma takılıyor yemeye çok çalıştım ama beceremedim..aynı dönem bir arkadaşım hamileydi ve çok ayva yedi..maşallah çok güzel çocuğu oldu..gamzeleride var

annem bana hamileyken çok yemiş tabii bilmeden.gerçekten de gamzeliyimdir.ben de hamileyken kızım gamzeli olsun diye ve bi ara hakikaten ayva aşerdiğim için yedim ama ne yazıkki kızım gamzeli değil.sadece benimki gibi çenesinde ufak bi çukuru var

Konunuz tamamen batıl inança dayalı..hiç bir bilimsel açıklaması olmayan bir iddiadır
Lütfen konu açarken biraz daha hassas olalım..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…