- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla
Ben şimdi hamile miyim?
Ben şimdi hamile miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesiniz tebrik ederim:)Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla
Ben şimdi hamile miyim?
Eki Görüntüle 3460727
Hayırlı olsun kanla netlestir canım güzel haberi bekliyoruzTutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla
Ben şimdi hamile miyim?
Eki Görüntüle 3460727
Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyorHamilesiniz pozitif
Zaten adet ağrısı gibi oluyor, sağlıklı beslen ağır taşımaAma adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu?
Evet canım hatta ben bakardım aha kanama mi geldi akıntıda fazlalasiyor kaşık ağrısı vs normal dinlen bol bol kan ver netlestirAma adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor
Ne zaman kan verilir pekiEvet canım hatta ben bakardım aha kanama mi geldi akıntıda fazlalasiyor kaşık ağrısı vs normal dinlen bol bol kan ver netlestir
NormalAma adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor
Ben hiç gebe kalmadim ama kalanlar öyle ağrıları çok olduğunu söylüyorAma adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor
resmen gebesin tebrikler
Regl sancısından farklı değildi aynı öyle oluyor. Ben ağrı kesici bile almıştım.
İlk beş dakika yukarda ilk resimdeki gibiyidiİlk 5 dk ne çıktıysa o. Bi test daha yap istersen