• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileymiyim beta hcg acil

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
21
12
3
24
Kızlar adetime 6 gün kala test yapmıştım bugün silik çizgi çıkmıştı bugün gidip kan verdim beta 10.10 çıktı hamilelik varmı

Yumurtlama dönemim geçti adetime 6 gün kalmıştı 3 gündür aşırı derecede mide yanması oluyordu su bile içsem midem yanıyordur bu sabahta test yaptım silik çizgi çıktı hemen gidip kan verdim

Eklentiler

• IMG_8766.jpeg
    IMG_8766.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 38
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende dün hızlı gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı fakat sabah baktığımda hafif silik çizgi olmuştu.acaba bende de gebelık var mı? Adetlerim çok düzensizdir

Yumurtlama dönemim geçti adetime 6 gün kalmıştı 3 gündür aşırı derecede mide yanması oluyordu su bile içsem midem yanıyordur bu sabahta test yaptım silik çizgi çıktı hemen gidip kan verdim
Son adet tarihiniz neydi acaba çok erken yakalamışsınız maşallah hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende dün hızlı gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı fakat sabah baktığımda hafif silik çizgi olmuştu.acaba bende de gebelık var mı? Adetlerim çok düzensizdir
Ben trendyoldan ovülasyon kiti almıştım 32 tane var içinde yumurtalamyı takip ederek ilişkiye girmiştim ben 3 yıldır gebe kalamıyordum Allahın izniyle inşallah sizinde olur

Hayırlı olsun tebrikler, sağlıkla artar inşallah değeriniz. Hangi marka testle yapmıştınız? Silik çizgiyi 6 gün kala mı gördünüz?

Hamileliğimi 8 beta değeriyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun gün aşırı kan verip artışı takip edin

Hamileliğimi 8 beta değeriyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun gün aşırı kan verip artışı takip edin
Doktorumla görüştüm 2 gün sonra kan ver dedi ona göre folik asit başlıycağız dediler daha tam net birşey demedi inşallah hamile kalmışımdır Allah nasip eder inşallah sizede çok teşekkür ederim

Ayyy ne güzel yakalamışsınız sizde böyle görünce yarında bir ben test yapayım bende 28 yumurtlama görmüştüm akıntımda
3 aydır inofolic combi hp kullanıyordum günde iki tablet bu ayda olmasaydı tüp bebek merkeziyle görüşmüştük gidip tüp bebek yapcaktık Allah şükür bugün bu değeri gördüm inşallah değerim artar düşmez

3 aydır inofolic combi hp kullanıyordum günde iki tablet bu ayda olmasaydı tüp bebek merkeziyle görüşmüştük gidip tüp bebek yapcaktık Allah şükür bugün bu değeri gördüm inşallah değerim artar düşmez
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de gynopol kullanırken çok güzel yumurtlama görüyordum bu ay da olmazsa bende takviyeye tekrar başlayacağım

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de gynopol kullanırken çok güzel yumurtlama görüyordum bu ay da olmazsa bende takviyeye tekrar başlayacağım
Yüce Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah Allaha her gece zikir çekin dua edin emin ol olur verende Allah alanda Allah

Back