- 17 Aralık 2024
- 21
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi yuksel3468
Kızlar adetime 6 gün kala test yapmıştım bugün silik çizgi çıkmıştı bugün gidip kan verdim beta 10.10 çıktı hamilelik varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok yeni hamilelik. TebriklerKızlar adetime 6 gün kala test yapmıştım bugün silik çizgi çıkmıştı bugün gidip kan verdim beta 10.10 çıktı hamilelik varmı
Hayırlı olsun gebelik gibi duruyorKızlar adetime 6 gün kala test yapmıştım bugün silik çizgi çıkmıştı bugün gidip kan verdim beta 10.10 çıktı hamilelik varmı
Son adet tarihiniz neydi acaba çok erken yakalamışsınız maşallah hayırlı olsunYumurtlama dönemim geçti adetime 6 gün kalmıştı 3 gündür aşırı derecede mide yanması oluyordu su bile içsem midem yanıyordur bu sabahta test yaptım silik çizgi çıktı hemen gidip kan verdim
Ben trendyoldan ovülasyon kiti almıştım 32 tane var içinde yumurtalamyı takip ederek ilişkiye girmiştim ben 3 yıldır gebe kalamıyordum Allahın izniyle inşallah sizinde olurHayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende dün hızlı gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı fakat sabah baktığımda hafif silik çizgi olmuştu.acaba bende de gebelık var mı? Adetlerim çok düzensizdir
Evet 6 gün kala gördüm inovatia gebelik testi ile gördüm çizgiyiHayırlı olsun tebrikler, sağlıkla artar inşallah değeriniz. Hangi marka testle yapmıştınız? Silik çizgiyi 6 gün kala mı gördünüz?
Doktorumla görüştüm 2 gün sonra kan ver dedi ona göre folik asit başlıycağız dediler daha tam net birşey demedi inşallah hamile kalmışımdır Allah nasip eder inşallah sizede çok teşekkür ederimHamileliğimi 8 beta değeriyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun gün aşırı kan verip artışı takip edin
17 aralık son adet tarihim 30 aralık yumurtlama günüSon adet tarihiniz neydi acaba çok erken yakalamışsınız maşallah hayırlı olsun
Ayyy ne güzel yakalamışsınız sizde böyle görünce yarında bir ben test yapayım bende 28 yumurtlama görmüştüm akıntımda17 aralık son adet tarihim 30 aralık yumurtlama günü
3 aydır inofolic combi hp kullanıyordum günde iki tablet bu ayda olmasaydı tüp bebek merkeziyle görüşmüştük gidip tüp bebek yapcaktık Allah şükür bugün bu değeri gördüm inşallah değerim artar düşmezAyyy ne güzel yakalamışsınız sizde böyle görünce yarında bir ben test yapayım bende 28 yumurtlama görmüştüm akıntımda
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de gynopol kullanırken çok güzel yumurtlama görüyordum bu ay da olmazsa bende takviyeye tekrar başlayacağım3 aydır inofolic combi hp kullanıyordum günde iki tablet bu ayda olmasaydı tüp bebek merkeziyle görüşmüştük gidip tüp bebek yapcaktık Allah şükür bugün bu değeri gördüm inşallah değerim artar düşmez
Yüce Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah Allaha her gece zikir çekin dua edin emin ol olur verende Allah alanda AllahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de gynopol kullanırken çok güzel yumurtlama görüyordum bu ay da olmazsa bende takviyeye tekrar başlayacağım
Kesinlikle haklısınız rabbim nasip ettiği kullarından eylesinYüce Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah Allaha her gece zikir çekin dua edin emin ol olur verende Allah alanda Allah