Geçen ay sürtünmeli ilişki yaşadım ondan sonra1 gun gecikmeyle hasta oldum bu ayda hastalığıma 10 gun var gögüslerimde şişlik ve acıma var adet söktürücü hap kullansam erken adet olurmuyum kendimden şüphe etmeye başladım yaşımda 20 ilk kez başıma böyle birşey geldi yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileymiyim acaba
- Konu Sahibi gamze233
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyiim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
Geçen ay regl olduysan bir hamilelik yok zaten tabii tekrardan bu ay ilişki yaşamadıysan. Sürtünmeli ilişkide hamile kalmak sandığın kadar basit değil insanlar ne kadar deniyorda olmuyor. Bence boş yere adet söktürücü kullanıp hormonlarını bozma kuzum.Geçen ay sürtünmeli ilişki yaşadım ondan sonra1 gun gecikmeyle hasta oldum bu ayda hastalığıma 10 gun var gögüslerimde şişlik ve acıma var adet söktürücü hap kullansam erken adet olurmuyum kendimden şüphe etmeye başladım yaşımda 20 ilk kez başıma böyle birşey geldi yardımcı olursanız sevinirim
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Regli olmuşsun, kendini yıpratma. Psikolojik olarak düşündüğün için belirti yaşıyorsun. Sürtünme ile hamile kalmazsın.Geçen ay sürtünmeli ilişki yaşadım ondan sonra1 gun gecikmeyle hasta oldum bu ayda hastalığıma 10 gun var gögüslerimde şişlik ve acıma var adet söktürücü hap kullansam erken adet olurmuyum kendimden şüphe etmeye başladım yaşımda 20 ilk kez başıma böyle birşey geldi yardımcı olursanız sevinirim
Bu ay ilişki yaşamadım ilkez böyle birşry başıma bn bide hasta olduktan idrar yolu enfeksiyonu oldum ondan sonra akıntılarım çoğaldı o da beni bayağı şüpheye soktu google da biraz araştırma yapınca da öyle bi şüpheye düştümGeçen ay regl olduysan bir hamilelik yok zaten tabii tekrardan bu ay ilişki yaşamadıysan. Sürtünmeli ilişkide hamile kalmak sandığın kadar basit değil insanlar ne kadar deniyorda olmuyor. Bence boş yere adet söktürücü kullanıp hormonlarını bozma kuzum.
- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
Adet olmuşsun ilişkinin üstüne gülüm hiçbir şey olmaz hamile değilsin merak etme adet olucaksınBu ay ilişki yaşamadım ilkez böyle birşry başıma bn bide hasta olduktan idrar yolu enfeksiyonu oldum ondan sonra akıntılarım çoğaldı o da beni bayağı şüpheye soktu google da biraz araştırma yapınca da öyle bi şüpheye düştüm
- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
Akıntının sebebide yumurtlama dönemindesin ondandırAdet olmuşsun ilişkinin üstüne gülüm hiçbir şey olmaz hamile değilsin merak etme adet olucaksın
Saol ablaAdet olmuşsun ilişkinin üstüne gülüm hiçbir şey olmaz hamile değilsin merak etme adet olucaksın
O ne demek oluyoAkıntının sebebide yumurtlama dönemindesin ondandır
Yoğun bi akıntı var amaO ne demek oluyo
Onu biraz aç abla yaAkıntının sebebide yumurtlama dönemindesin ondandır
- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
Yumurtalıklardan olgunlaşan yumurtanın atıldığı dönem. Sağlıklı bir kadının gebe kalmaya en müsait dönemi. Bu dönemde akıntı çoğalır, vücudunu dinleyip tanımaklada alakalı biraz. Bende hafif kasık ağrısı oluyor mesela bu dönemde akıntımda çok oluyor. Umarım doğru bir şekilde anlatabilmişimdirO ne demek oluyo
İdrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra kasık ağrılarım arttı bnm bende normalde hiç ağrı olmazdı pskilojomi çok etkiledi bu durumdaYumurtalıklardan olgunlaşan yumurtanın atıldığı dönem. Sağlıklı bir kadının gebe kalmaya en müsait dönemi. Bu dönemde akıntı çoğalır, vücudunu dinleyip tanımaklada alakalı biraz. Bende hafif kasık ağrısı oluyor mesela bu dönemde akıntımda çok oluyor. Umarım doğru bir şekilde anlatabilmişimdir
- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
Kafana takıp yıpratma kendini çünkü hamile değilsin sadece bundan sonra ki ilişkilerinde dikkat etİdrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra kasık ağrılarım arttı bnm bende normalde hiç ağrı olmazdı pskilojomi çok etkiledi bu durumda
İdrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra kasık ağrılarım arttı bnm bende normalde hiç ağrı olmazdı pskilojomi çok etkiledi bu durumda
Tamam abla teşekür ederim beni aydınlatığın içinKafana takıp yıpratma kendini çünkü hamile değilsin sadece bundan sonra ki ilişkilerinde dikkat et