minletin ağzı torba değilki büzesin canım bunlar böyle işte beni de deli ediyolar evlendiğim zamndan başlamışlrdı sormaya snra hamile kaldım düşük oldu düşük yaptıktan 1 ay kadr falan sormadılar bişey snra gene başladır insanın o anki psikolojisini düşünemiyolr bile. ben psikolojik olark yıkıldım ne yemek yedim ne bişey birde bnm görümcem düşük yaptığımda burdaydı oda hamileydi her zamn biyerde bulundugumuzda söylediği konular sadece şunlardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk, başını sürekli sağ tarafta duruyo tek laflar bunlar ben bunları duydukça hergün 5 ay boyunca hemn hemen hergünü ağlayark gecrdım ben zatn hamile görmeye dayanamıyorum birde o bana nispet yaprcasına konuşunca deli oldum.. birde o öyle konuşunca ben yanından kalkıp gtmek istiyorum ki söyledklerini duymayayım diye ozamnda tutturdu bi psikoloji diye sanki okdar düşünülecek bişey var diyodu.. en son eşime söledim oda artık dayanamıyodu beni hergün ağlayark görmeye görümceme rize ye gidene kadr bizim eve gelmiceksin dedi anneme git bizimle de uğraşmayı kes bu kadr anlayışsız olmanı anlamıyorum dedi. ama o bunları dinlemek bile dinleme kayınvalide gidip bunları anlttı bnde ordaydım kayınvalidem ona sadece şu kadr dedi yaptığının doğru oldugunumu sanıyrsun seninde başına geldi bu olay sana böylemi davranıldı deyince sustu... şimdi nefret ediyorum görümcemden adını duymaya bile tahammülüm yok birde soruyo bana hala yok mu bişey diye... kafanı şişirdim canım ya ne bilim anlatmk ihtiyacı duydum... bnm yaşadığımı kimsenın yaşadığına inanmıyorum... şimdi dua ediyorum RABBİMe en kısa zmanda nasip etsin bana bir yavru bunlarnda ağzı kapnsın...