hamıleyken yada emzırırken deforme oldumu

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
kızlar ben cok emzıremedıgım halde aldıgım kılolardan azda emzırmeden goguslerımde bozulma oldu sankı.eskısıne oranla sarkmıs gıbı duruyorlar.eskı halıne nasıl getırıcem bılmıyorum.kremlerın etkısı olurmu acaba kullansam.sızde durumlar nasıl:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynı anlattığın şekilde güzelim fazla olmasada sarkmış durumdalar ama ben okadar üzülmüyorum bebeğim için her çirkinliği(meme sarkması,sezaryan ve yırtıklar) göz yumarım.aman emsinde varsın sarksın.galiba ilaç da fayda etmez öylece kalır gibime geliyor çünkü çevremde ki bütün emziren annelerin kalmış.nediim umarım düzelirler

benimkide sarkmış gibi geliyor bana ama kızım emsinde önemli olan bu.bence sporla eski haline getirilibiliriz

Arkadaşlar ben yaklaşı 6 yıl önce doğum yapmış bir kadın olarak bu konudaki tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum....Zaten 95 beden olan gögüslerim hamilelikte 115 beden filan oldu doğumdan sonra 2 yıllık bir emzirme süreci yaşadım...Tabi bütün bunlardan sonra gögüslerim o kadar sarktıki karnıma değiyodu nerdeyse..Çok panige kapıldım aynaya bile bakmak istemedim..tabi boş da durmadım bir sıkılaştırıcı krem ve banyo sonrasında gögüsleime yaptığım soğuk su şokuyla çoookk kısa sürede (1-2 ay) toparladım...Şimdi doğum yapmamış gibiyim..Bunaları hiç düşünmeyin bebeğinizi emzirmeye bakın inanınki eski haline dönüyorlar..

sen hangı sıkılastırıcı kremı kullandın arkadasım.bende almak ıstıyorum ama hangısı ıyı bılemıyorum

sen hangı sıkılastırıcı kremı kullandın arkadasım.bende almak ıstıyorum ama hangısı ıyı bılemıyorum

Benimkinin markası arnaud du, tesadüfen almıştım ama kremin tam adını hatırlamıyorum turuncu bir kutudaydı,c vitamini içeriyomuş, hatta selülit problemi olanlarada veriyorlar onu..Fiyatıda geçen sene 50-60 ytl civarındaydı..umarım bu bilgiler yeterli olur..

benimkilerde eskisi gibi degil ama cok takmıyorum emsin büyüsün bebeğim hele bir
benim gögsümün biri büyük biri kücük şu an böyle olan var mı aranızdaaa

göğüslerimın sarkması umrumda bıle degıl benım umrumda olan gobegım ve catlaklarım bence ona cozum bulun

göğüslerimın sarkması umrumda bıle degıl benım umrumda olan gobegım ve catlaklarım bence ona cozum bulun

catlaklara pek cozum yok ama gobegı dert etme sporla gıdıyor.benım arkadasım mekık cekerek dumduz yaptı gobegını hemde dogumdan bayagı bı sonra.kalıcı olmadı yanı gobek

benimkilerde eskisi gibi degil ama cok takmıyorum emsin büyüsün bebeğim hele bir

benımde emzırırken oyle olmustu bırınden daha cok sut geldıgı ıcın onu verıyordum sureklı.o yuzden emılen gogus daha buyuk oldu.ama sımdı gectı.

Offf offff olmazmı.ama belkide ilk defa umursamıyorum.hala doğum kilomada dönmedim.hep ileri zamana atıyorum.Bakalım ne olacak.

normalde zaten memenin biri büyük biri küçük olur fazla belli olmasada.benim bekarken bile öyleyi şimdide öyle

X