Hamileyken veya dusunurken ilac kullandiniz mi? Demir,B12 vb. gibi

PinarYavuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.139
2.442
178
Ankara
Kizlar Selam!

Hamile kalmayi dusunurken veya hamileyken doktor hangi ilaclari verdi. Ben henuz hamile degilim ama kontrol icin doktora gittim gyno derro sanol verdi. Asiri kilo yapiyor diye duydum eczaneden alir almaz kullanmadim,cekindim nedense ama care yok bugun kullanmaya basladim.
Doktor size ne tavsiye etti. Bu ilaclar yerine meyve sebze yesek olmuyor mu? Hamile kaldigimizda da kullanacak miyiz? :44::44:

valla banada folık plus verdı hamıle kalmama gerek yok karnım hamıle gıbı oldu zaten bılmıom ama karnım cok sıstı psıkolojımı bozdu bu hap bende dogal yollar ıstıyorum ya kılo aldırıyomu bılmıom ama fecı sıskınlık yaıoS:

Yapma yaa! :44::44::44:

Eczacım her içtiğinde 15 dakika hareket et dedi ama ofiste en fazla ne yapabilirim ki? Tamam bebek icin faydaliysa yapalim ama 1 senedir spor ve diyet yapiyorum. Bir ilaç yüzünden emeğimin boşa gitmesini istemiyorum. Ne kadar az kilo alirsam iyidir. Doğal beslenmek en güzeli diye düşünüyorum.

ne bılım canım ya mecbur kullanıom ben ıstıyorum dıe bakalım hayırlısıııı

Hamileliği düşündüğünüz andan itibaren folik asit almaya başlayın kızlar zaten doktorunuzun ilk verdiği ilaç o olacaktır

Hamileliği düşündüğünüz andan itibaren folik asit almaya başlayın kızlar zaten doktorunuzun ilk verdiği ilaç o olacaktır

Kullanmaya başladım ama inanılmaz şişkinlik yapıyor. Ve bugun de mide bulantilarim ve karin agrisi başladı. Bundan dolayı mı onu da bilmiyorum. :44::44::44::44:

Olabilir tatlım kısa dönemde kullandığım kadarıyla bende yan tesiri olmadı ama çok kişi de şişkinlik olayını duydum :44:

ben hiç bir ilaç kullanmadım hamilelikten önce,zaten doktora da hamile kaldıktan sonra gittim.folik asit kullandım,onu da hamileliyin geç dönemlerinde,bir de elevit vitamin ilacı kullanmıştım 1 ay kadar.maşallah 2 çocuğum var,çok şükür ikisi de sağlıklı,fazla ilaca gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…