hamileyken vajina icine bosalmak

sultaesma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
133
22
13
32
Arkadaslar hamile kalinca hamilelik suresinde vajina icine boslma oluyor mu

Arkadaslar hamile kalinca hamilelik suresinde vajina icine boslma oluyor mu
Oluyor ama gebeligin ilk 3 ayı onemli oldugu icin bnce brz dikkat edilmeli eger gebelik sıkıntılıysa tabi
Ayrica doktar hamileyken cinsel iliskiyi destekliyo cunku mutluluk hormonu salgilaniyoms bu da bebege fayda sagliyomus diye duymustm uzmantv de kaan diye bi kadn dogum doktoru vardi onun videolarini izlerdm bn

32 haftadan sonrada iliskiyi onermiyorum ama eger olursada iceri bosalma olmasin demisti doktor ;)

bana doktorum başımdan beri hiç bişi demedi ve biz ilişkiye giriyoruz ayrıca şunu diyebiliirm ilk 3 ay yerleşme ağrım çok olmuştu ilişkiye girdikçe ağrılarım azaldı benm tam aksine hala iyi geliyor

bana doktorum başımdan beri hiç bişi demedi ve biz ilişkiye giriyoruz ayrıca şunu diyebiliirm ilk 3 ay yerleşme ağrım çok olmuştu ilişkiye girdikçe ağrılarım azaldı benm tam aksine hala iyi geliyor
Düşük tehliken varmıydı benim var o uüzden korkudan ilişkiye giremiyotum

Benim önceki hamileliğimde ilişki sırasında kanamam oldu bir kaç gün sonra da düşük yaptım. Şimdi korkudan hiç bir şey yapmıyoruz.

33 haftalik hamileyim hergün oluyor ve bugüne kadar birsey olması çok şükür birsey fark ettim yaptıktan sonra yatıyorum kalbi öyle bu hizlanmis oluyorki alt karin bolgemi salliyor resmen tekmeliyorda bilmiyorum bende sağlıklı diye duydum annedeki horminlar bebegide mutlu ediyomus

Benim önceki hamileliğimde ilişki sırasında kanamam oldu bir kaç gün sonra da düşük yaptım. Şimdi korkudan hiç bir şey yapmıyoruz.
Düşükler kanamayla oluyo dimi bana da rahimin etrafında kanamalar var dedi çok abartarak demedi ama küçük de olsa düşük riskin car dedi ilişki olsa düşük olacak diye korkuyorum ama hareket etmeye korkar oldum böyle daha 2 ay nası geççek bilmem

Kesinlikle yapmayın bunu dikkatli olun akrabımızdan biri hamileyken boşalmış tekrar oda bebek olmuş ama üsttarafı yok sadece altı var sonradan kaçmış öyle olmuş doktor bakmış kıpır kıpır oynuyormuş canlı popodan aşağı var sonra ikiside öldü anne karnında rabbim kolaylık versin annesine

Düşükler kanamayla oluyo dimi bana da rahimin etrafında kanamalar var dedi çok abartarak demedi ama küçük de olsa düşük riskin car dedi ilişki olsa düşük olacak diye korkuyorum ama hareket etmeye korkar oldum böyle daha 2 ay nası geççek bilmem
Normalde dusen bebek sagliksiz oldugundan dusuyormus, cinsellikle cok ilgisi olmuyomus (cok sert olmadikca) ama biz yine de tedbiri elden birakmiyoruz. Seninki nasil inan bilmiyorum, benim bebegim hic canlanmisti.

Normalde dusen bebek sagliksiz oldugundan dusuyormus, cinsellikle cok ilgisi olmuyomus (cok sert olmadikca) ama biz yine de tedbiri elden birakmiyoruz. Seninki nasil inan bilmiyorum, benim bebegim hic canlanmisti.
Bilmiyorum tek bildiğim ultrasonda etrafında kanamalar var dedi

Bilmiyorum tek bildiğim ultrasonda etrafında kanamalar var dedi
Bana da dusuk tehlikesi var demisti cok fazla onemsemedik galiba evlenir evlenmez hamile kalmistim. Dikkat et kendine simdi yerimden kalkarken dikkat ediyorum :)

Bana da dusuk tehlikesi var demisti cok fazla onemsemedik galiba evlenir evlenmez hamile kalmistim. Dikkat et kendine simdi yerimden kalkarken dikkat ediyorum :)
Benimde öyle 2.ayımda hamile kaldım az da olsa düşük riski var ama hep evdemi durayım inan bunaldım kendimi yemeğe verdim 2saat arayla acıkıyorum

Benimde öyle 2.ayımda hamile kaldım az da olsa düşük riski var ama hep evdemi durayım inan bunaldım kendimi yemeğe verdim 2saat arayla acıkıyorum
Sekerin dusuyodur, benim de oyle olmusyu hipoglisemi cikti. Dusukten sonra glucophage kulandim bir kac ay simdi biraktim ama istahim yok cok sukur. Sipasinin anasına hediyesi tatlidan sogutmak oldu :). Onceki hamileligimde saldiriyodum yemege, tursuya ve tatliya. Sen bi seker yuklemesi yaptir ozellikle soyle saat 11 de birakmasin.

Beni uyutup aldilar bebegi ama hatirlayinca bile gozlerim doluyo. Yasamani istemem dikkat et.

Back
X