hamileyken uyku sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil68
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nil68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
5
0
36
İstanbul
Arkasaşlar hamileliğin son aylarında uyku problemi yaşayan var mı ? Geceleri gözüme uyku girmiyor gündüzleri de bir o kadar uyuyasım geliyor . Uyku problemi için nasıl bi yöntem tavsiye edersiniz

allah vakti geldiğnde, sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.

benim son 2-3 ay boyunca, gece ve gündüz hiç uykum yoktu. hep cingöz gibi bakınıyordum.
hatta son 3-4 hafta, uykum varsa bile uyuyamıyordum.. oram buram batıyordu, yan yatınca karnım sarkıp acıyordu...ben yatınca, bebek çok hareketli oluyordu.. uyutmuyordu beni.... düz yatınca nefes alamıyordum falan filan.. bisürü sıkıntı ::) güzel sıkıntılar tabi.

gündüz uykun varsa, gündüz uyu, dinlenmeye çalış.. o vücudun dinlenmeye ihtiyacı var. enerji depola, sonra çok lazım olacak.

gece de, anason çayı, papatya çayı, melisa çayı falan dene istersen.. doktoruna bi danış bunları, sakınca görmezse içmende...

bir de, yatarken bana genelde kramp girerdi son 2-3 ay... o da magnezyum eksikliğinden olurmuş, toz halinde suya karıştırılan magnezyum destekleri var... o eksiklik de uykusuzluğa sebebiyet verebiliyormuş... aklında olsun.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yardımların ve onerılerın ıcın . Çok uykum oluyor yatıyorum ama uyuyamıyorum bacaklarım ve gobeğim kasıntılarım var gunduzlerı delı gıbı uyuyorum uykusuzluk sınırlerımı de bozuyor

Gündüz çok uyumak da gece uyumanı önler.Ama sen en güzeli imkanın varsa uykunun geldiği yerde uyu.Son aylarda gece sık uyanlamarda çok normal.Benim doktorum bitki çaylarını tavsiye etmiyordu son aylarda. İlk hamileliğimde de ilk aylarda çok uyudum son aylarda hiç uyuyamamıştım.Şİmdi ilk aylarda uyuyamıyorum.NE gece ne gündüz.Sen uyku anlarını sakın kaçırma.Doğumdan sonra ne kadar değerli olacağını anlayacaksın.

bendede var uyku problemi geceleri hiç uyuyamıyorum.. bir ses bile uyanıyorum..
Bir de işe gidiyorum çok yorgun ve bitkin düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…