• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken uçağa binmek

Birpdrci

Künfe yekun
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
1.006
1.210
63
Merhaba yeni hamileliğimi öğrendim doktora dahagidemedm adet günüm geçti uçağa binicem evime gitmem gerek bir sprun olurmu acaba içim rahatdeğil daha önce binen bilgi sahini olan var mı

Ben de 7. haftamda kullanmıştım uçak. Sorun olmuyor merak etmeyin. Ama şu corona olayına dikkat edin. Sizin için tek risk o şimdilik.

Ben de 7. haftamda kullanmıştım uçak. Sorun olmuyor merak etmeyin. Ama şu corona olayına dikkat edin. Sizin için tek risk o şimdilik.
Onun için tüm önlemlerimi aldm sadece korkum basınçtan dolayı birşey olutmu daha yerleşme aşamasndadır dört haftalık çünkü

Eğer şimdi dönmezsem evime ileride hiç dönemicem bende öğretmenim okulların ne olacsğı belli değil ama eşim orada gitmem gerekiyor burda doktor imkanıda zor. Tedbirlerimi alıp gidicem. Uygulamıyorum.
Sağlıkla ulaşırsınız inşallah gideceğiniz yere . Yavrunuz da sizde allaha emanetsiniz .
Benim kuzenim amerikaya gitti 4 haftalık hamilelikte . Icinizi ferah tutun . Hayırlı yolculuklar

Sağlıkla ulaşırsınız inşallah gideceğiniz yere . Yavrunuz da sizde allaha emanetsiniz .
Benim kuzenim amerikaya gitti 4 haftalık hamilelikte . Icinizi ferah tutun . Hayırlı yolculuklar
Teşekkür ederiiim amin inşallah bnm yolum daha kısa içim biraz daha rahat şimdi hayırlısı olsn yarın gidicrm inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻

Back