ben senin yerinde olsam ne yapardım diye oturup düşündüm,,,
Psikolog a gitmeye kesinlikle devam et
iyi bir avukat bul
eşinle gerçekten ayrılmak istiyor musun ? istemiyor musun ? ona karar ver,,,
eğer ayrılmak istiyorsan, gerçekten
eşinin sana şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma kararı çıkartabiliyor musun ? onu öğren
(bu belkş biraz zor olabilr çünkü darp izi yoktur diye düşünüyorum)
evinin anahtarlarını değiştir,,,,
evinin ailenin evine yakın olduğunu söylüyorsun ama gene ailene yakın belki biraz daha küçükce olan bir eve taşınabilirsin,,,
eşine boşanma davası açma, bırak o açsın,,,
ama eşinden boşanmadan da onda nafaka talep edebilirsin,, (eşinin senin iki katı maaş aldığını söylüyorsun)
ayrıca psikoloğa gittiğini belirtiyorsun bunlar senin avantajın olabilir,,,,(yani evliliği kurtarmak için ama eşin buna yanaşmadı )
hiç ve hiç korkma,, anladığımkadarı ile senin de durumun iyi maaşın ve işin var, doğru düzgün bir ailen var, vermezler bebeğini eşine,, biliyorum şu anda hamile olduğun için herşeyden çok korkuyorsun ama sen hayat kadını yada yüz kızartıcı bir şey yapmadığın sürece senin çocuğunu senden alamazlar,,,,
abinin düğününde bir kişi bile olamdığını farketmez tatlım,farkederlerse de ben gelmesini istemedim dersin olur biter,,,,
Boşanmak istemiyorsan da devam etmek istiyorsan da,,,
genede bu dediklerimi yap, ama sadece evini değiştirme, genede tut avukatını, böyle insanlar normal ailede yaşamadıkları için senin böyle davranman onu yola getirir,,,
ve kesinlikle ve kesinlikle arama eşini,,,,
bekar anne olarak da mutlu mesut olabilirsin,,, benim öçevremde bir sürü insanlar var böyle,,,,
sağlığın yerinde senin arkanda duran kapı gibi bir ailen var,,,,