• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Tarlusal kullanmak

Kedisever12

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
55
21
8
27
Arakadaşlar adetim geciktiginde 10. Gun kan testi yaptim sonuc negatifti biraz daha bekleyip tarlusal icmeye başladım ama bu gün 2 haftalik hamile oldugumu öğrendim 1. Haftasında içmişim adet olmayınca kan tahlili verdim negatif cikti. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Bebegime zarar verir mi tarlusal lutfen yardimci olunn. Polikistik over hastasiyim

Bildiğim kadarıyla tarlusal rahim duvarını kalinlastiriyor. Bebeğe bir şey olmamıştır korkmayın. Çok kişi var gebeliğini bilmeyip kullanan.

Insallah degerim 1100 cıktı doktor erken olduğu icin bisey olmaz dedi ama acil doktoruydu kadin doğum değil haftaya bakilacak insallah

ilk ay bebek anneden hiç birşey almıyor canım

rabbim öyle güzel düşünmüş ki , bilmeden alının zararlı besınler bebege ulaşmasın diye :dua:

ama artık dikkat et , beslenmene , uykuna , bol bol şükret

Ben de aynı şekilde tarlusal içtim, hatta 2. pakete başlayacaktım ki tesadüfen 2 aylık hamile olduğum çıktı ortaya. Yanısıra söktürücü bir dünya çay vb de içmiştim. Oğlum şu an yaşına girecek inşallah..

Ben de aynı şekilde tarlusal içtim, hatta 2. pakete başlayacaktım ki tesadüfen 2 aylık hamile olduğum çıktı ortaya. Yanısıra söktürücü bir dünya çay vb de içmiştim. Oğlum şu an yaşına girecek inşallah..
Masallah Rabbim uzun ömürler versin. Bende 2. Kutuya başlayacakken öğrendim daha cok yeniymiş

Arakadaşlar adetim geciktiginde 10. Gun kan testi yaptim sonuc negatifti biraz daha bekleyip tarlusal icmeye başladım ama bu gün 2 haftalik hamile oldugumu öğrendim 1. Haftasında içmişim adet olmayınca kan tahlili verdim negatif cikti. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Bebegime zarar verir mi tarlusal lutfen yardimci olunn. Polikistik over hastasiyim
Merhaba bende tarlusal kullanıyorum ilacım biteli 8 gün oldu henüz adet olamadım 10 güne kadar bekleme süresi var ilacın biraz daha bekleyip olmazsam test yapıcam peki siz ilacı kullanırken ağrınız sızınız olmuşmuydu hafif burulma tarzında benim oluyorda sanırım adet olucam diye umarım olmam 😞

Merhaba bende tarlusal kullanıyorum ilacım biteli 8 gün oldu henüz adet olamadım 10 güne kadar bekleme süresi var ilacın biraz daha bekleyip olmazsam test yapıcam peki siz ilacı kullanırken ağrınız sızınız olmuşmuydu hafif burulma tarzında benim oluyorda sanırım adet olucam diye umarım olmam 😞
Evet 1 hafta olmayınca gittim bende hastaneye adet olcam sanıyodum kramp giriyodu bazen uykumdan bile uyaniyodum ağrıdan dolayı.

Back