hamile oldugumu ogrendigim ana kadar agır spor yapıyordum ogrendigim an hafiflettim ama bırakmadım hamilelikte hareket etmek vucudu olumlu yonde etkiliyor tabiki doktor izninde spor yaptıgım gunler daha enerjik oluyorum evdeki isleri daha kolay yapıyorum ve mide rahatsızlıklarım olmuyor yapmadıgım gunler daha agır hissediyorum kendimi yani spor hamile bir kadın icin sart ham saglıklı bir gebelik gecirmek icin hem de hamilelikte kilo kontrolu ve sonrasında kolaylıkla guzel bir vucuda sahip olmak icin..
spora devam eden veya yapmak isteyenler olarak bu topikde fikirlerimizi ve hamilelik boyunca aldıgımız kiloları paylasalım ki ne kdr ise yarıyormus herkes gorsun
ben daha 7 haftalık hamile oldugum dan 10 dakikalık ufak tempoda yuruyusler yapıyorum
2,5 kiloluk dambılla kol ve omuz kaslarımı calıstırıyoru
ve bacak egzersizlerim var 3 set yerine bir set yapıyorum hepsinden cok yuklenmemek acısından
3 ay sonrasında daha rahat yapabilicem ben doktorumada sordum cok agır kaldırmadıgın surece sıkıntı yok dedi..spor yapmak isteyenler de doktorlarına danısıp sonrasında baslayabilirler spor salonuna gitmeye gerek yok tabiki evde de yapılabilir..benimle birlikte devam etmek isteyenleri bekliyorum hergun burada yaptıgım egzersizleri ve her ayın sonunda beden olculerimle birlikte kilomu yazıcam ayrıyetten yediklerimizide kontrol edebilirz..dipnot kegel egzersizleri yaparak dogum anını daha kolaylastırabiliriz bekliiyorrum ben hep burdayıım