Hamileyken spor yapanlar ve yapmak isteyenler

hamile oldugumu ogrendigim ana kadar agır spor yapıyordum ogrendigim an hafiflettim ama bırakmadım hamilelikte hareket etmek vucudu olumlu yonde etkiliyor tabiki doktor izninde spor yaptıgım gunler daha enerjik oluyorum evdeki isleri daha kolay yapıyorum ve mide rahatsızlıklarım olmuyor yapmadıgım gunler daha agır hissediyorum kendimi yani spor hamile bir kadın icin sart ham saglıklı bir gebelik gecirmek icin hem de hamilelikte kilo kontrolu ve sonrasında kolaylıkla guzel bir vucuda sahip olmak icin..
spora devam eden veya yapmak isteyenler olarak bu topikde fikirlerimizi ve hamilelik boyunca aldıgımız kiloları paylasalım ki ne kdr ise yarıyormus herkes gorsun:spor:
ben daha 7 haftalık hamile oldugum dan 10 dakikalık ufak tempoda yuruyusler yapıyorum
2,5 kiloluk dambılla kol ve omuz kaslarımı calıstırıyoru
ve bacak egzersizlerim var 3 set yerine bir set yapıyorum hepsinden cok yuklenmemek acısından
3 ay sonrasında daha rahat yapabilicem ben doktorumada sordum cok agır kaldırmadıgın surece sıkıntı yok dedi..spor yapmak isteyenler de doktorlarına danısıp sonrasında baslayabilirler spor salonuna gitmeye gerek yok tabiki evde de yapılabilir..benimle birlikte devam etmek isteyenleri bekliyorum hergun burada yaptıgım egzersizleri ve her ayın sonunda beden olculerimle birlikte kilomu yazıcam ayrıyetten yediklerimizide kontrol edebilirz..dipnot kegel egzersizleri yaparak dogum anını daha kolaylastırabiliriz bekliiyorrum ben hep burdayıım:KK73:
mrb canm bende 11+6haftalik hamileyim hic bulantim olmadi aksine istahim okadar acildiki hamilelik dusunmeden once 56 kiloydim dusunrkende acaba hamilemiyim die risk almamak icin diyet yapmdgm icin 61 le hamile kaldim en son 63 kiloydum simdi belki 64 um kilo almak istemiyorum :KK43: ama istahim cok.. bide surekli yemek zorunda hissediyorum kendimi cunku kan sekerim dusuyor calisan bi bayanim zaten 8 saat calsyrm cikincada bi 10 dk yuruyorum okadar benm gibi olan yada bana bi onerisi olan arkasim var mi yardim edersnz cok sevinirim... zira buna ihtiyacim var.

kola iyi degil zaten ya ama bazen deli gibi istiyor canım yarım bardak iciyorum:) kegel egzersizlerinide uygula onlarında dogumu kolaylastırdıgı soyleniyor artık ne varsa deniycez:))
bir de kolayi bende mide eksimesi icin kullaniyorum :) belki de benm avuntum ama yarim bardak iciyorum gunde bebegimn cinsiyetini merk edyorim genelde kola gazli icecek tuketenlere kiz diyorlar ozel olmazsa senin meleginin cinsiyeti nedir

Teşekkür ederim canım, ben de stres yapmıyım diyorum ama her an aklım orda. bişey yicek olsam aman ya bu ay hamile kaldıysam bu yediğim kötü mü olur aman maydonoz yemiyim aman şunu yapmıdım dedikçe düşündüm, düşündükce stres yaptım. En sonunda erkenden regl oldum daha 15 günüm vardı halbuki :KK43: neyse nasip kısmet. Önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)
Caniiiiim bende senin gbu olmustum ama benmko tam tersiydo aman sunu da yiyim hamile kaliyim aman bunu da yiyim seklindeydi ve o ay kilo aldim ve senin gbi stresten tam 15 gun erken adet oldum cok uzulmustum ama 1 ay sonra melegim karnima dustu bence seninkide ayni sekilde olabilir insallah hamilesindir :)

Caniiiiim bende senin gbu olmustum ama benmko tam tersiydo aman sunu da yiyim hamile kaliyim aman bunu da yiyim seklindeydi ve o ay kilo aldim ve senin gbi stresten tam 15 gun erken adet oldum cok uzulmustum ama 1 ay sonra melegim karnima dustu bence seninkide ayni sekilde olabilir insallah hamilesindir :)
hamileyimmmm:) hatta su an 9 artı 4 deyim canım :KK66: Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaaahhhhh :KK66:

yazamadim pek:) spora devam besinci ayimdayim 2.5-3 kilo arasinda kilo alimi oldu ama gorsel olarak kilo yok sanirim daha cok bebek gogusler sivi rahim agirligi..yuruyuslere devam iki gunde bir ekstra kol ve bacak calistiriyorum faydasi cok fazla heleki yuruyuz cok onemli

hala devam yuruyuslere:) haftanın 3 gunu spor salonunda yuruyuslere ve kol bacak egzersizlerime devam ediyorum gidemedigim gunler evde dans ediyorum hafif hareketlerle tavsiye ederim :) kilo acısından 4 kilo almıs bulunuyorum ama hala gorsel olarak kilo almıs gibi gorunmuyorum belimde kalınlasma var sanırımki sporun bu ozelligi var kiloları yag olarak gostermiyor vucut

kızlar ne alemdesiniz ? bayadır kimsenin sesi çıkmamış, ben bugün 21 artı 2 deyim. haftada iki gün aletli pilates yapıyorum ve toplam 3700 kg aldım. sizde ne var ne yok ?

kızlar ne alemdesiniz ? bayadır kimsenin sesi çıkmamış, ben bugün 21 artı 2 deyim. haftada iki gün aletli pilates yapıyorum ve toplam 3700 kg aldım. sizde ne var ne yok ?
biraktilar heralde:)) son zamanlarda biraz yoruyor spor havalar da malum haftanin iki veya uc gunu gitmeye calisiyorum diger gunlerde evde yapiyorum bende 7 kilo aldim bakalim son haftaya kdr ne olucak:) ama yapabildigin kdr spor yap 30.haftalarda bebek basasagi dondugu icin baski yapiyo zor geliyor spor:)

Ben de pilatese yazılıcam yakın zamanda:anneadayı: sizin nasıl gidiyo :KK200:

ben yarın 30 artı 1 olcam toplam 9 kilo aldım aslında son zamanlarda aldım çoğunu pilatese devam ediyorum çok faydası oluyor ama son 2 - 3 haftadır her bulduğumu yiyorum baya iştahım arttı ve sağlıksız da yemeye başladım ondan birden kilo aldım malesef :KK43: bu haftadan sonra pilates yanında yürüyüşe başlicam artık yetmiyr çünkü iyice ağırlık çökttü :)

ben yarın 30 artı 1 olcam toplam 9 kilo aldım aslında son zamanlarda aldım çoğunu pilatese devam ediyorum çok faydası oluyor ama son 2 - 3 haftadır her bulduğumu yiyorum baya iştahım arttı ve sağlıksız da yemeye başladım ondan birden kilo aldım malesef :KK43: bu haftadan sonra pilates yanında yürüyüşe başlicam artık yetmiyr çünkü iyice ağırlık çökttü :)

Sıkılaşma ne durumda peki

Ben de kızıma 7 aylık hamileyken spor yapmaya karar verdim bi spor salonuna yazıldım birsürü kıyafet aldım ama toplamda 5 kez gittim

Dogurdum 3 ay gecti bile:) zaman cok hizli:) ben spora devam ediyorum sezeryan dogum yaptim 50. Gunu spor salonuna basladim 1 ay devam ettim daha sonra evime gerekli ekipmani aldim simdi evde agirliklarla spora devam ediyorum bel basen gobek cevremde incelme oldu eski kiloma dondum hedefim karin kasi:KK45: hamilelikte yaptigim egzersizlerin etkisini cok gordum onuda belirteyim iyilesmem bile cok hizli oldu

Merhabalar, ben de 27 haftalık hamileyim ve spora yeni başladım.. Evde leslie 2 mil yapıyorum ancak.. vücut alışsın mili artırırım büyük ihtimalle. Şimdiye kadar çok kilo aldım ve artık almamam lazım doğuma kadar.

Ben hala spora devam:KK45:16 ay oldu dogum yapali dogum oncesinden cok daha fit vucuda kavustum duzenli spor yapmanin faydasi inanilmaz ustelik ev de spor salonunda goremedigim faydayi gordum

X