hamileyken saçını boyayıp vicdan azabı çeken varmı?

Ha tabi bu demek değil ki ben çok dikkat edicem, hiç zararlı bir şey vermicem. Uğraşabilir miyim bilmiyorum bu kadar derin ama en azından bir şey olmaz diye bakmamak lazım.
Eşiniz tavuk fabrikasında ne görmüş ya. Ben çok dikkat etmiyordum açıkçası ben de bir şey olmaz ya diye düşünüyordum ama şimdi tırstım iyice.

Bilimadamları parayla satın alıyorlar böyle raporlar hazırlansın diye çok oyunlar dönüyor ,başka makaleleride okudunuz mu?

tavukların but olan bolgelerı varya oraya kocaman şırıngalarla bsy basıyorlardı..eşim su sandı...ama antibiyotıkmış.bildigimiz antıbıyotık değil...dna larıyla oynayıp buyutup pıyasaya suruyorlarmış.calısanlar gordugu ıcın tavuk falan asla tuketmıyorlar...kı ben tavuk delısıyım..eşimle kavga edıyoduk eve tavuk gırmıcek dıye dıyeee en sonunda akıllandım...kadınlarda ozellıkle yumurtalık kıstı yapıyormuş..

Tavuk olayı cidden fena... Eşcinselliğe sebep oluyor diye duymuştum. Benim saçımda boya yoktu ama kendini güzel hissetmekte önemli hamileyken... Şapka taç bandana fln takabilirsin ya da bir sonraki kontrolünde dokturuna sor ve o ne derse onu yap. Hem için rahat eder.

çocuğun hiperaktif olmasını anne adayının saç boyamasıyla nasıl bağdaştırdınız anlamadım. ben değil saç boyamak saçımı bile kestirmedim oğlumda hiperaktifti

büyüdü şimdi 12 yaşında baya düzeldi arkadaşlarıyla da öğretmenleriyle de arası iyi ama dikkat eksikliği için ilaç kullanıyoruz mecburen

sorma bende o konularda umursamazdım ama coco arkadaşın mesajından sonra tırstım. annemi aradım hemen köyden alıcak tavuk. sorun şu ki köy tavuğunu da hiç sevmem

annem köyde bir horozun 25 tl olduğunu söyledi. bizim köylüler tavuk satmıyormuş. yumurta veriyor diye. yazın et tavuğu yetiştirme işine giriyorum kızlar. siparişleri alayım

Son düzenleme:

hahah :) yatırımı dogru alana yapıyosun emın ol..valla cok cıddıyım butuun tavuk fırmaları aynı...şu keskınoglunun kuruyol tavugu falan da hıkaye ..o yuzden kesınlıkle koy tavugu...

hahah :) yatırımı dogru alana yapıyosun emın ol..valla cok cıddıyım butuun tavuk fırmaları aynı...şu keskınoglunun kuruyol tavugu falan da hıkaye ..o yuzden kesınlıkle koy tavugu...

şaka değil kızzzzzgerçekten yapcam. köyde ev ahır var anneme söyledim al bakarım dedi.belki de satarım tanıdıklara

siz hayırdır nedir bu asabiyet? ayrıca ne ara samimiyetimizi arttırdınız da siz den sen e geçtiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…