• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken saçını boyayıp vicdan azabı çeken varmı?

Ben tavsiye etmiyorum eltim boyadı ne makyajından nede boyasından vazgeçti şimdi oğlu bir acaip hiperaktif kreşte bütün çocukları dövüyor ,sorunlu bir çocuk kaçtane kreş değişti , çocuk değil bela evime geldikleri zaman heryerleri karıştırıyor,kırıyor epey dertliler ne yapacaklarını şaşırdılar piskoloğa dahi gittiler
boyadan mı oldu diyorsunuz yani:)

Kimyasal sonuçta boyama zaten iyi bir kuafır kapıdan geri çevirir.ben doğumdan sonra gittim emzırıyormusun dedi evey dedim git memeyı keatugın zaman gel dedi. Suyu etkıloyorsa karnındaki bebeği sen dusun arkadasım bunalıma gitmene gerek yok.çok sırıtıyorsa saçlarını kestirebilirsin

ikinciye hamileyim, gittiğim hiçbir dr boyatabilirsin demedi. riske girmenin ne gereği var, hem kokluyosun hem saatlerce kafanda bekletiyosun saçına derine işliyo, hissediyosun zaten saç derindeki karıncalanmayı.
bence sigara kadar zararlı bu boya işi.
bile bile içim elvermiyo benim..

yahu ben hiç anlamıyorum bu boya neden zararlı :/ kafaya sürdüğün nasıl etkili oluyor vallahi aklım ermiyor :KK43: bence boyayın yaa hamişler dolanıo öyle dipli dipli fotolarda falan çirkin oluyolar en güzel zamanlarınız şıkır şıkır gezin :)
hamilelik şıkır şıkır gezme zamanı değildir .
Kafaya sürdüğün şey bir anda saçının rengini nasıl değiştiriyor çünkü kimyasal.
Saç derisinde milyonlarca kılcal damar var .Buradan kana karışıyor ve doğal olarak bebeğe geçiyor .
Hamile iken yenilen içilen nasıl kandan bebeğe geçiyor ise ilaçlar da kozmetikler de bebeğe geçer .
İnsanları yanlış yönlendirmeyin .

Tabiki bu kimyasllar embriyo etkiliyor ve ketchup,mayonez ,parfüm asla kullanmamak gerek,hazır gıda,boyalı gıdalar bunlar çocukları hiperaktif yapma ihtimali var son okuduğum yabancı makalelerde gıda boyası kesin hiperaktivite görülme olası çocuklarda yüksek miş ,saçını boyat sonra ömür boyu çocuktan çek boyama kardeşim çocuğun herşeyden önemli olmalı herşey karnında başlıyor
boyadan mı oldu diyorsunuz yani:)

yada boyatmayın çocuğunuz hiperaktif olmasın hahahaahah :)

Olmayabilir de olabilirde! Siz bu konuda otorite sahibisiniz anlaşılan.

Cocugun fizikselligini bozarmış, ruhunu bozmaz demişsiniz. Ya o boya cocugun beyin kimyasallarını bozarsa! bunu düşündünüz mü hiç?

Ben hamileligim boyunca dogru düzgün parfüm bile kullanmadım ne diyorsun sen...Erkek bebeklerde yan etkileri oldugunu okumuştum bir yerde...

Bilip bilmeden yorum yapmayın ki yanlış yönlerdirmeler olmasın. Burayı üye olmayan insanlar da bilgi amaçlı okuyor.

Konu sahibi, eger saçlarınız kötü durmuyorsa boyatmayın. Fönlü gezin belki moraliniz yerine gelir.

İnanmayın dalga geçin ,sonra doğduktan sonra uğraşıın , birde otizm nedeni yüksek tansiyonda olabiliyor bunada dikkat etmek gerek
pardon da yüksek tansiyonla saç boyasının ne alakası var şimdi?
Allah korusun lütfen lafını bil öyle konuş birincisi o..
ikincisi hiperaktifliğin sebebinin saç boyası olabileceğine hiç bir şekilde ihtimal vermiyorum.

Ben birde bebekken verilen sütün içinde cici bebek bisküilerinede karşıyım tamamen yapay gıda onun yerine sebze çorbası ver , anneler rahata kaçıyor bu kanser olayları ondan patlak verdi bence

İnanmayın dalga geçin ,sonra doğduktan sonra uğraşıın , birde otizm nedeni yüksek tansiyonda olabiliyor bunada dikkat etmek gerek
başka şekillerde zarar veriyordur onu bilemem ama sizin dediğiniz evet komik geldi kusura bakmayın..

O halde ne yaparsan yap yorum yapmayacağım

Ben birde bebekken verilen sütün içinde cici bebek bisküilerinede karşıyım tamamen yapay gıda onun yerine sebze çorbası ver , anneler rahata kaçıyor bu kanser olayları ondan patlak verdi bence

ayy abarttın bunda işte.ben onunla buyudum cok sukur zekam ve ezberım cevremde dıkkat ceken boyutta oldu herzaman.artı 26 yasındayım cok sukur bı sıkıntım yok...karatayı fazla dınleme,,,iyi değil

kızlar malum 5,5 aylık ikizlere hamişim:anneadayı::anneadayı:...hamile kalmadan once saçımı sarıya boyamıştım.. ama dıplerim geldi.kılo da aldım.bunalıma gırıcem az kaldı...o yuzden sacımı kestaneye boyatmak ıstıyorum..bırdaha da kuafore gıtmeyı dusunmuyorum.ıkızlerle falan ugrasamam bombeydi röfleydi..doktoruma soramadım unuttum..bırdadaki muayenem yılbasından sonra...organık boya bulup evde boyamak ıstıyorum..ama hangı marka falan hıc bılgım yok bi de rısklerını herkes farklı soyluyor..siz naptınız?boyayayım mı?dogumda foto falan da cekılecek..biraz ınsana benzeyeyım valla morale ıhtıyacım var..yorumlarınızı yardırın pleassee ! :KK76::KK46:

Ben olsam boyatmazdım çünkü pimpirikli bir yapım var. Sonra tamamen alakasız bir sıkıntı çıkar Allah korusun ben boyaya yorarım. Keşke boyatmasaydım demek yerine dişinizi sıkın bence.
Süpriz bir gebelik miydi? Bebek planladığım zaman folik asit almaya başladıktan hemen sonra yapacağım ilk iş kendi rengine boyatmak olacak.

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.

Ben hamileligimde cep telefonunu bile kullanmazdım. Bilgisayardan uzak dururdum. Yatarken oda da bulunan fişleri çekerdim.

Bende hamileyken boyamadım, doktorum bana doğuma kadar boyamazsan çok iyi olur sonuçta boyaların içinde kimyasal madde var demişti bende doktorumu dinledim. Bu arada bu saç boyalarıyla ilgili bir haber vardı televizyonda zararlarından bahsediyordu. Kanserojen madde içeriyorlarmış.

Ben olsam boyatmazdım çünkü pimpirikli bir yapım var. Sonra tamamen alakasız bir sıkıntı çıkar Allah korusun ben boyaya yorarım. Keşke boyatmasaydım demek yerine dişinizi sıkın bence.
Süpriz bir gebelik miydi? Bebek planladığım zaman folik asit almaya başladıktan hemen sonra yapacağım ilk iş kendi rengine boyatmak olacak.

yok canım suprız degıldı ama ugrasıyoduk 3.ayında hamıle kalınca kestıremedım ..

Back