• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken saçını boyayıp vicdan azabı çeken varmı?

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
kızlar malum 5,5 aylık ikizlere hamişim:anneadayı::anneadayı:...hamile kalmadan once saçımı sarıya boyamıştım.. ama dıplerim geldi.kılo da aldım.bunalıma gırıcem az kaldı...o yuzden sacımı kestaneye boyatmak ıstıyorum..bırdaha da kuafore gıtmeyı dusunmuyorum.ıkızlerle falan ugrasamam bombeydi röfleydi..doktoruma soramadım unuttum..bırdadaki muayenem yılbasından sonra...organık boya bulup evde boyamak ıstıyorum..ama hangı marka falan hıc bılgım yok bi de rısklerını herkes farklı soyluyor..siz naptınız?boyayayım mı?dogumda foto falan da cekılecek..biraz ınsana benzeyeyım valla morale ıhtıyacım var..yorumlarınızı yardırın pleassee ! :KK76::KK46:

ablamın doktoru bitkiselini bile aramana gerek yok normal boyayla da boyayabilirsin bi zararı yok demişti.

ben doğumdan hemen önce kuaföre gitmiştim fönlü fönlü doğurmuştum diplerim falan gelmişti ama hiç dert etmedim

İlk üç aydan sonra boyamak sakıncalı değil diyorlar ama siz bilirsiniz .Ben olsam riske girmem sabrederdim azcık .

Doktorum ilk üç aydan sonra boyatabilirsin demişti. Çalışıyordum, boyattım mecburen.
Kendimi çok mutsuz, bakımsız hissedecektim aksi halde.

Ben tavsiye etmiyorum eltim boyadı ne makyajından nede boyasından vazgeçti şimdi oğlu bir acaip hiperaktif kreşte bütün çocukları dövüyor ,sorunlu bir çocuk kaçtane kreş değişti , çocuk değil bela evime geldikleri zaman heryerleri karıştırıyor,kırıyor epey dertliler ne yapacaklarını şaşırdılar piskoloğa dahi gittiler

öncelikle bebeklerini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.benim hemşire bir arkadaşım 4.aydan sonra saçını sürekli boyuyordu ama bitkisel boyayla.boyasını kendisi alıp kuaföre götürüyordu. zararlı olduğunu düşündüğüm için sormuştum bir zararı olmadığını söyledi.sadece uzun süre boya kokusuna maruz kalmaman gerekiyormuş.boyayı yaparken kuaför havalandırılırsa bir sıkıntı olmaz demişti. internette de doktorlar aynı bu şekilde açıklamalarda bulunmuşlar.

benimde saçımın 1 karış dibi geldi ama tahammül etmeye çalışıyorum.
zararının olmadığı kanıtlanmadı sonuçta, bile bile boyatma derim.
sonuçta sen dünyanın en mucizevi olayını yaşıyorsun, saça mı takılcaksın, kaç kere dibini bu kadar bekletebilirsinki?
tadını çıkar bu görüntünün :D

kızlar malum 5,5 aylık ikizlere hamişim:anneadayı::anneadayı:...hamile kalmadan once saçımı sarıya boyamıştım.. ama dıplerim geldi.kılo da aldım.bunalıma gırıcem az kaldı...o yuzden sacımı kestaneye boyatmak ıstıyorum..bırdaha da kuafore gıtmeyı dusunmuyorum.ıkızlerle falan ugrasamam bombeydi röfleydi..doktoruma soramadım unuttum..bırdadaki muayenem yılbasından sonra...organık boya bulup evde boyamak ıstıyorum..ama hangı marka falan hıc bılgım yok bi de rısklerını herkes farklı soyluyor..siz naptınız?boyayayım mı?dogumda foto falan da cekılecek..biraz ınsana benzeyeyım valla morale ıhtıyacım var..yorumlarınızı yardırın pleassee ! :KK76::KK46:

yahu ben hiç anlamıyorum bu boya neden zararlı :/ kafaya sürdüğün nasıl etkili oluyor vallahi aklım ermiyor :( bence boyayın yaa hamişler dolanıo öyle dipli dipli fotolarda falan çirkin oluyolar en güzel zamanlarınız şıkır şıkır gezin :)

Ben tavsiye etmiyorum eltim boyadı ne makyajından nede boyasından vazgeçti şimdi oğlu bir acaip hiperaktif kreşte bütün çocukları dövüyor ,sorunlu bir çocuk kaçtane kreş değişti , çocuk değil bela evime geldikleri zaman heryerleri karıştırıyor,kırıyor epey dertliler ne yapacaklarını şaşırdılar piskoloğa dahi gittiler

yok artık bunun saç boyasından mı olduğunu düşünüyorsunuz :D resmen kahkaha attım.boya çocuğun fiziki sağlığına zarar verir ruh sağlığına değil.

Boyatmadim ve böylece vicdan azabi cekmedim... Bebegimin sagligi dipboyamdan daha önemliydi benim icin...toplayarak, farkli ayirarak, karisik topuz yaparak idare edebilirsiniz, hatta suan kis oldugu icin avantajlisiniz degisik sapkalar takip cikin disari kimse görmez ...:ssz:

Yani saç boyası hiperaktif mi yapıyo diyosun yok artık

yahu ben hiç anlamıyorum bu boya neden zararlı :/ kafaya sürdüğün nasıl etkili oluyor vallahi aklım ermiyor :KK43: bence boyayın yaa hamişler dolanıo öyle dipli dipli fotolarda falan çirkin oluyolar en güzel zamanlarınız şıkır şıkır gezin :)

yoldan çıkarma benı :63:

doktorum 5 ay kesinlikle boya düşünme dedi önermiyorum ama mecburiysen 5 aydan sonra boya dedi ... bitkisel falan bahane herbirinin içine mutlaka kimyasal koyuluyor .... saçında beyaz falab yoksa takma dip boyayı arkadaşım ...

yok daha neler :KK14:

bende anlamıyorum boya bebege nasıl gececek ama
ben boyatmadım
dogumdan sonra kırkımın çıktıgı gün kendimi kuaföre attım
boyattım kestirdim kaşımı aldırdım:KK53:
sonrada oh dünya varmış dedim:KK45:

hiperaktiflikle saç boyamasının ne alakası var yapmayın lütfen..

yahu ben hiç anlamıyorum bu boya neden zararlı :/ kafaya sürdüğün nasıl etkili oluyor vallahi aklım ermiyor :KK43: bence boyayın yaa hamişler dolanıo öyle dipli dipli fotolarda falan çirkin oluyolar en güzel zamanlarınız şıkır şıkır gezin :)
saç boyası derinize işler krem nasıl deriye işleyip yarar sağlıyorsa onun gibi
röfle renk açma deriye geçmez ama kimyasal solumak zararlı

Back