• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken rüyada altın görmek

Merhaba
10 haftalık gebeyim.
Düzenli olarak her hafta rüyamda altın kolye bileklık vs görüyorum. Bu neden oluyor neye işaret?
Şimdiden teşekkürler
Hormonlariniz sebebiyle rengarenk ruyalar gordugunuze isaret 😊

Ayyy sonradan gordum, tum mesajlariniz cinsiyet tahmini uzerine, hatta siteye uye olus amaciniz buymus. Benim cevap size fazla gelir, erkek cocuga delalet diyeyim de bari mutlu olun

Bizde kim altın gördüyse oğlu oldu bugüne kadar. Yengemler halamlar falan. :/ Tesadüf de olabilir tabi ben pek inanmam. Çünkü rüyalara göre fabrikatör falan olmam lazımdı. 😀 Ama en az 7-8 kişi biliyorum orası ayrı konu.

Sağlıkla gelsin. 😍

Hormonlariniz sebebiyle rengarenk ruyalar gordugunuze isaret 😊

Ayyy sonradan gordum, tum mesajlariniz cinsiyet tahmini uzerine, hatta siteye uye olus amaciniz buymus. Benim cevap size fazla gelir, erkek cocuga delalet diyeyim de bari mutlu olun
Estağfurullah cevabınız cok hoş ve acıklayici ❤️

Sağlıkla gelsin erkek kız farketmez ki , Amaç paylaşmak, benı yanlıs mi algiladınız anlayamadim ama ..

Bizde kim altın gördüyse oğlu oldu bugüne kadar. Yengemler halamlar falan. :/ Tesadüf de olabilir tabi ben pek inanmam. Çünkü rüyalara göre fabrikatör falan olmam lazımdı. 😀 Ama en az 7-8 kişi biliyorum orası ayrı konu.

Sağlıkla gelsin. 😍
Ehehehe evet insallah sağlıkla gelsin sanırım biraz da bilinc alti ❤️ Allah bütün rüyalarimizi hayra cikarsin ınsallllah

Sağlıkla gelsin erkek kız farketmez ki , Amaç paylaşmak, benı yanlıs mi algiladınız anlayamadim ama ..
Yooo gayet dogru anladik. Hamile kalir kalmaz cinsiyet arastirmasi yaptiginiza gore erkek cocuk istiyor olma ihtimaliniz yuksek. Hemen kadinlar kulubune uye olup cinsiyet tahmini yaptirmacalar+enter 😅

Yooo gayet dogru anladik. Hamile kalir kalmaz cinsiyet arastirmasi yaptiginiza gore erkek cocuk istiyor olma ihtimaliniz yuksek. Hemen kadinlar kulubune uye olup cinsiyet tahmini yaptirmacalar+enter 😅
Cok sükür bitane oglum var 3 yasında ellerinizden öper :)

Size de, saglikla dogsun 🙏🏻 (not: 2 erkek annesi olarak insallah sizinki kiz olur diyorum 😂)
Hehehe Insallah Yaramaz mı sizinkiler de :)). 2 oglunuza allah sağlıklı ömürler nasip etsin insallllahhhh gözlerinden öpüyorum onlari ❤️

Hehehe Insallah Yaramaz mı sizinkiler de :)). 2 oglunuza allah sağlıklı ömürler nasip etsin insallllahhhh gözlerinden öpüyorum onlari ❤️
Ev deli cadirina dondu, bilmem anlatabildim mi 😁😂😂😂 amin, cumlemizinkine insallah 🥰🙏🏻😘

Ben şakır şukur pirlanta Swarovski gordum dun, kizim olacak Insallah

Ahahah tahmin edebiliyorum bu arada gönderinizi gördüm konyalı mısınız benım eşim konyalı
Yok degilim, barinak olayindan sonra bir kopegi sahiplenmeyi cok istemistim, o yuzden yardim istemistim. O da sahiplenilmis 🥰

Back