Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonlariniz sebebiyle rengarenk ruyalar gordugunuze isaretMerhaba
10 haftalık gebeyim.
Düzenli olarak her hafta rüyamda altın kolye bileklık vs görüyorum. Bu neden oluyor neye işaret?
Şimdiden teşekkürler
Estağfurullah cevabınız cok hoş ve acıklayiciHormonlariniz sebebiyle rengarenk ruyalar gordugunuze isaret
Ayyy sonradan gordum, tum mesajlariniz cinsiyet tahmini uzerine, hatta siteye uye olus amaciniz buymus. Benim cevap size fazla gelir, erkek cocuga delalet diyeyim de bari mutlu olun
Ehehehe evet insallah sağlıkla gelsin sanırım biraz da bilinc altiBizde kim altın gördüyse oğlu oldu bugüne kadar. Yengemler halamlar falan. :/ Tesadüf de olabilir tabi ben pek inanmam. Çünkü rüyalara göre fabrikatör falan olmam lazımdı.Ama en az 7-8 kişi biliyorum orası ayrı konu.
Sağlıkla gelsin.![]()
Yooo gayet dogru anladik. Hamile kalir kalmaz cinsiyet arastirmasi yaptiginiza gore erkek cocuk istiyor olma ihtimaliniz yuksek. Hemen kadinlar kulubune uye olup cinsiyet tahmini yaptirmacalar+enterSağlıkla gelsin erkek kız farketmez ki , Amaç paylaşmak, benı yanlıs mi algiladınız anlayamadim ama ..
Cok sükür bitane oglum var 3 yasında ellerinizden öper :)Yooo gayet dogru anladik. Hamile kalir kalmaz cinsiyet arastirmasi yaptiginiza gore erkek cocuk istiyor olma ihtimaliniz yuksek. Hemen kadinlar kulubune uye olup cinsiyet tahmini yaptirmacalar+enter![]()
Aaa yanildim, hep tersi oluyor bu sitede normaldeCok sükür bitane oglum var 3 yasında ellerinizden öper :)
Yok estağfrullah :) önemli değil haklısınız.Aaa yanildim, hep tersi oluyor bu sitede normaldeonyargim icin kusura bakmayin
Size de, saglikla dogsunYok estağfrullah :) önemli değil haklısınız.
İyi geceler diliyorum..
Hehehe Insallah Yaramaz mı sizinkiler de :)). 2 oglunuza allah sağlıklı ömürler nasip etsin insallllahhhh gözlerinden öpüyorum onlariSize de, saglikla dogsun(not: 2 erkek annesi olarak insallah sizinki kiz olur diyorum
)
Ev deli cadirina dondu, bilmem anlatabildim miHehehe Insallah Yaramaz mı sizinkiler de :)). 2 oglunuza allah sağlıklı ömürler nasip etsin insallllahhhh gözlerinden öpüyorum onlari![]()
İlk trimester ve son trimesterde oluyordu di mi bu rengarenk cilgin ruyalarBen şakır şukur pirlanta Swarovski gordum dun, kizim olacak Insallah
Ben son trimestera kadar gayet rüyasız uyudum da son zamanlar popom açık kalıyor galibaİlk trimester ve son trimesterde oluyordu di mi bu rengarenk cilgin ruyalar![]()
Ohooo ben ilk trimesterde nerdeyse harry potter ve saz ekibi uyesi gibiydim, ne ararsan vardiBen son trimestera kadar gayet rüyasız uyudum da son zamanlar popom açık kalıyor galiba![]()
Ahahah tahmin edebiliyorum bu arada gönderinizi gördüm konyalı mısınız benım eşim konyalıEv deli cadirina dondu, bilmem anlatabildim miamin, cumlemizinkine insallah
![]()
Ayy maşallah inşallah o gördügünüz pirlantalar da gercek olurrBen şakır şukur pirlanta Swarovski gordum dun, kizim olacak Insallah
Yok degilim, barinak olayindan sonra bir kopegi sahiplenmeyi cok istemistim, o yuzden yardim istemistim. O da sahiplenilmisAhahah tahmin edebiliyorum bu arada gönderinizi gördüm konyalı mısınız benım eşim konyalı