• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken mi daha iştahlıydınız, emzirme döneminde mi?

hamileyken tam bir oburdum 24 kilo aldım.
emzirirken fazla yiyemiyorum.

hamileyken iştah herzamankı gibiydi abartısız hamilelik önceside çok yiyip içen biri deyildim ama emzirme dönemimde tanıyamadım kendimi ekxtra kilo akmadım ama iştah hep var 3 doğumum ilk yaşıyorum çok fazlam yok 5 kilo oda önceden zayıftım şimdi tam oldum ama vercem ek gıdaya geçicez bu ay

Hamileyken yiyordum ama şimdi iştahım arttı ama eski kilomdayım ve devam ediyorum o kadar yememe rağmen kilo vermeye herkes kilo verme ye diyor ama zaten yiyorum fazlasıyla hamur işleri falan yani. inşallah böyle kilo almadan devam eder ama emzirdiğimden dolayı galiba sürekli bir açlık ve susuzluk durumum var.

Bende hamileyken çok iştahlı olmayanlardanım.Normalde de iştahlı bi insanımdır.İki hamileliğimde de 12 kilo aldım sadece karnım vardı.Doğumla beraber gitti.
Ama doğum yapar yapmaz gözüm dönüyor,daha hastanedeyken yemeğe koyuluyorum deli gibi:)
Kızım iki aylık olucak hala aynı iştah mevcut...
Doğumda depo yapmayan annelerin iştahı emzirme döneminde açılıyor süt yapmak için sebep bu sanırım

hamileyken daha iştahlıydım 1. de..emzirme döneminde o kadar iştahım yoktu.
bundada öyle olur inşallah:1:

hamilelik öncesi de hamileyken de çok iştahım yoktu. kendimi bildim bileli, yemekle pek aram yok zaten. ama şimdi gözümün önünden çikolatalar gitmiyor. ev de dört dönüyorum.inanırmısınız akşam rüyamda pastalar börekler gördüm, sabah kalkar kalkmaz tatlı ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. ama yapmayacağım, kendime gelmem gerek....

Ben hamileyken hiç iştahlı değildim. Ama emzirme döneminde yediğimin haddi hesabı yok:)

ne mutlu,!!!hamileyken iyiydim ama şu an gün boyunca bişey yemesem aklıma gelmez.yorgunluk bi taraftan beslenememek bi taraftan,ayakta duracak halim kalmadı.

Ben hamileyken hiç iştahlı değildim. Hatta kolay kolay acıkmazdım bile. Ama kızım için mecburen yerdim. Hamile olmasam bazen bir kahveyle günü bitirirdim. :20:
Aslında şimdi de iştahlı değilim ama en azından acıkıyorum. :34:

hamileyken çok iştahlı değildim ama doğumdan sonra, özelikle ilk zamanlar geceleri emzirmeye kalktığımda bile birşeyler yiyordum.şimdi eskisi kadar değilim. ama yine iştahım yerinde....

Hamileyken de iştahlıydım, şimdi emziriyorum yine iştahlıyım.Acaip tatlı yemek istiyorum.Ama yemiyorum : ) hamileyken 18 kilo aldım, 13 kilosu gitti.Artık yavaş yavaş geri kalan 5 kiloyu da vericem.

Hamileyken de iştahlıydım, şimdi emziriyorum yine iştahlıyım.Acaip tatlı yemek istiyorum.Ama yemiyorum : ) hamileyken 18 kilo aldım, 13 kilosu gitti.Artık yavaş yavaş geri kalan 5 kiloyu da vericem.
nasıl dayanıyorsun bana anlatırmısın???benim doğumda sadece 2,5 kilo gitti.sezaryandm ama kzım 3300 doğdugu halde nasıl bu kadar az gitti bende bilmiyorum.çok sinir oldum.sonra biraz daha gitti ama gebelikte şekerim vardı.şimdi geçince yiyemediğim onca şeyi yiyorum içimde kalmıştı.ama çok sinir oluyorum yedikten sonra.kızım şimdi 25 günlük ve ben 13 kilo almıştım sadece 3 ü azalmış durumda:(((
çok canım sıkkın çoook...

Back