hamileyken mi daha iştahlıydınız, emzirme döneminde mi?

gerçekten harika bir hamilelik geçirdim,ilk 3 ay dışında tabi...
canım ne istiyorsa yedim,iştahım da açıktı,yalnız
doktorum, songül doğumdan sonra gözüme gözükme sakın demişti...
ama doğumdan sonra çok güzel kilom kaldı,hiç vermek istemedim o kiloları..
çünkü hep zayıftım,herkes kilo al diyordu ama kızım uykusuz bir çocuk olduğu için
ben istemeden o bir ayda gitti kilolarım...
doğum sonrası,süt olsun diye ekstra ağırlık vermedim yemeğe,
çünkü inanmıyorum aslında yiyeceklerden dolayı arttığına...
işte öyle arkadaşlar,bir an 12 yıl öncesine döndüm...
hepinize teşekkürler...

:CüvCüv: 9 aylık hamileyken şimdiki kilomdaydım
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: sen?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sen benden iyisin yine, ben hamileyken 14 kilo aldım, doğumdan eve geldiğimde tartıldım sadece 4 kilosu gitmiş :1shok: serumlar şişirdi diye düşünüyorum, sonra üzerine 10 kilo aldım, yani doğum kilomdan 6 kilo daha fazlayım, kurtarın beniiiiiiii cokacimcoookcokacimcoook:gitme:

songüüüüüüülllll songüüüüüüüüllll kıskancık oldum songüüülllllllll :gitme::gitme:

ama ben 87 kiloyum :tomato:

ahahh bende dönecekmiyimki.. bende yaklaşıyoru artık doğum kloma nerdeysee.. del gibi yiyip içiyorum yeterki süt olsunda bebeim doysun diye(

dönersin canım dönersin inşallah:1hug:
ben o zamanlar çok mutsuzdum,hayattaki hiç bi dert beni kilom kadar ilgilendirmiyodu...2tane lastikli eteğim vardı,aylarca onları giydim...kendimi çok kötü hissediyordum:1no2:
şimdi 12 kilo verdimkaydirigubbakcemile2,hala 10 kilo vermek istiyorum ama o eski halime göre çok iyiyim tabi...seçeneğim arttı...eski kıyafetlerimin çoğuna girebiliyorum şükür:Saruboceq:
ama dediğim gibi daha vermem lazım,hala tontiğimkafamçokkarıştımafoldumben
ben süt olsun diye yemedim,iştahım vardı...önüne geçemedim,sonra da battı balık yan gider oldu biraz,sinirden yedim
hamile kaldığım kiloma 3 kilo falan kaldı ama o zaman kilolu hamile kalmıştım,yani hamilelik düşünülüyorsa kilo olayına dikkat edilmeli,ben hazırlıksız yakalandım
normal kilomda olsaydım daha rahat forma girecektim demek kiyerimseniben
ahh ahh inşallah herkes kurtulur bu kilolardan,ben çok iyi biliyorum,insanı hayattan soğutuyo valla

ben hamileligimde toplam 11 aldim,onuda vitaminle,zorla yiyerek,canim hicbirsey istemiyordu....simdi emziriyorum ve surekli yemek istiyorum, oysa az kilo aldim, hemen girerim eski kiyafetlerimi sanmistim....kendime ceza verdim, yeni kiyafet almiyorum, eski kiloma dondugum gun bosaltacagim butun vitrinleri...

a.s. ben kendime diyetisyen buldum. pazartesi gidicem. kendi başıma kilo veremiyeceğimi anladım.

yavrum ben sana bişey anlatayımmı, bi zamanlar 98 kiloya kadar çıkmıştım, depresyona girdim, eşime ağladım nolur beni akupunktura gönder diye, açıkcası onun pek bi faydası olmadı,s adece bi gazla hiç aksatmadan diyetime devam ettim, 2 ayda 15,5 kg verdim, toplamda 25,5 kg, neredeyse manken gibi olmuştum, 73 kiloya düştüm ama sanarsın 65, ya müthiş görünüyodum, görenler şoka giriyodu, daha sonra tedaviler ilaçlar vs derken yine kilo aldım, bu sefer daha önce akupunkturda uyguladığım diyetin aynısını tek başıma yaptım ve yine aynı sonuca ulaştım, anlatmak istediğim kendi başıma isteyince başarabiliyorum, gücüm var ama işte bi ateş lazım alevlenmem için, onu da başaramıorum bi türlü:çok üzgünüm:

inanamadım 30 kilomuu vede hepsi hemencecik gitti cidden güzel olmuş .. bende şimdiden korkuyorum doğum sonrası için 10 kilo aldım 6. ayımdayım ikiz ebbekelrim ama bacaklarım kalınlaştı sanki o 10 kilonun 10 uda bende kalıcak sadece kendime aldım bebeklerime almadım gibi

inşallah bende sizin gibi şanslı olurum hemencecik gider aldıklarım opuyorumnanaktan

gider canım,ama yeyin ve yürüyüş yapın mutlaka,
hem doğum kolay olur,hem bebeklere faydası var,
hem de size spor olur...
hamileyken benim kilo derdim hiç olmadı ama
doktorumun oldu tabi...canım ne istediyse yedim...
eşim haftalık 7 tane paket çikolata alıdı,hergüne 1 paket ama
ben 2 günde bitirirdim,ne yapayım canım istiyordu...
işte öyle,
sağlıklı hamilelik ve kolay doğum diliyorum...
sevgiler...

ay ne güzel ya 2 ayda 15. nasıl bi diyetse. benim en büyük başarım 5 ayda 10 kilo. ama ona da razıyım şimdi. demek ki senin boyun uzun apla sırnaşık şey

ay ne güzel ya 2 ayda 15. nasıl bi diyetse. benim en büyük başarım 5 ayda 10 kilo. ama ona da razıyım şimdi. demek ki senin boyun uzun apla sırnaşık şey

yok canım yaa 1.59 boyla badi badi geziyorum :roflol: yaa ben bu durumdan rahatsız olmuştum hatta. druma bu niye byle bu kadar hızlı kilo vermek zararlı değilmi demiştim. senin diyetinden başkaları da yapıyo ama haftada yarım kilo zor veriyorlar demişti. bünyem kolay kilo atıyo . o yönden çok şanslıyım yani. ilk iki ay çok güzel kilo vermiştim ama sonradan yavaşlamıştı. eski kilolar daha zor gidiyo biliyosun. ah ah şimdi yine başlayayım o diyetime diyorum ama gel gör benim sıpadan ne yediğimi ne içtiğimi anlıyorum. o diyeti uygularken hergün en az 1 saat yürüyüş yapmıştım yağmur çamur demeden. onun da çok faydası olmuştu. şimdi bi yürüyüş yapayım desem merasimle çıkarız dışarıya. önce apartmann boşluğunda çığlık çığlıga bğırma seslerimiz yankılanır. sonra dışarı çıkınca yüzüme güneş geliyo diye bağırır. sonra karnı acıkır. sonra uykusu gelir. kısacası benim yürüyüş yalan olur. para da yok eve bi koşu bandı alsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim diyetisyen işi de yalan oldu :kedi:

hamileyken de iyi yiyordum ama emzirirken iştahım çok arttı
açlıktan elim ayağım titrerdi ilk 6 ay emzirirken
yedikçe de verdim
hala emiyor kızım ben şimdi kilo almaya çalışıyorum keşke kalsaydı 3-4 kilo

vala ben ne hal edıcem bılemıyom hamılelıkte 13 kılo aldım bebıs harıc sımdı 3 kılo daha"almısım sutum olsun dıye tosun gıbı bıse oldum

hamileliğimde 9 kilo aldım
aslında 7 kilo aldım desem daha iyi olur çünkü ilk 4 ay 2 kilo vermiştim çünkü çok midem bulanıyordu ve affedersiniz devamlı çıkarıyordum dolayısıyla kilo vermiştim
sonra sonra toparladım ama hiç birzaman çok iştahlı olmadım hamileliğimde
ben bile şaştım kendime hep derdim hamile olursam kesin 100 kilo olurum diye ama yok çok fazla iştahım olmadı
doğum sonrası kiloların hepsini verdim zaten, hata doğumdan sonra ilk 4 hafta gene hiç iştahım yoktu annemin zoruylan yiyordum bi 2 kiloda öyle vermiştim
ama şimdi beni durdurabilene aşk olsun devamlı karnım acıkıyor, aklıma çeşit çeşit yemekler, abur cuburlar geliyor ve kendimi kesinlikle frenliyemiyorum
çok fazla yiyorum, inşallah kendime bir dur diyebilirim yoksa hamileliğimde almadığım kiloları şimdi alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…