songül süpermişsin valla
benim bi arkadaşım da senin gibiydi...
çok zayıftı,hamileliğinde 35 kilo aldı...hepimiz hayret ediyorduk,çok değişik geliyordu o hali...
ama doğumdan bir kaç ay sonra eski haline dönmüştü,hatta şimdi daha bile zayıf
:CüvCüv: 9 aylık hamileyken şimdiki kilomdaydım
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: sen?
gerçekten harika bir hamilelik geçirdim,ilk 3 ay dışında tabi...
canım ne istiyorsa yedim,iştahım da açıktı,yalnız
doktorum, songül doğumdan sonra gözüme gözükme sakın demişti...
ama doğumdan sonra çok güzel kilom kaldı,hiç vermek istemedim o kiloları..
çünkü hep zayıftım,herkes kilo al diyordu ama kızım uykusuz bir çocuk olduğu için
ben istemeden o bir ayda gitti kilolarım...
doğum sonrası,süt olsun diye ekstra ağırlık vermedim yemeğe,
çünkü inanmıyorum aslında yiyeceklerden dolayı arttığına...
işte öyle arkadaşlar,bir an 12 yıl öncesine döndüm...
hepinize teşekkürler...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sen benden iyisin yine, ben hamileyken 14 kilo aldım, doğumdan eve geldiğimde tartıldım sadece 4 kilosu gitmiş :1shok: serumlar şişirdi diye düşünüyorum, sonra üzerine 10 kilo aldım, yani doğum kilomdan 6 kilo daha fazlayım, kurtarın beniiiiiiii cokacimcoookcokacimcoook:gitme:
ama ben 87 kiloyum :tomato:
ben senden de şişkoyum len mafoldumben
ben de emzirirken kilo alanlardanım:1no2:...
temmuzda doğum yaptım,o sıcakta nerdeyse her gün tulumba tatlısı yerdim,eee dondurmayı da unutmayalım,evden hiç eksik olmuyordu:kedi::kedi:
emzirirken 6 kilo almışım,zayıflamak bi yana doğum kiloma gelmiştim
emzirenler dikkat etsin,iştah açıldısa çok fena vallakafamçokkarıştı
emzirerek kilo verenlere çok imreniyorum valla
ben emzirirken hiç kilo veremedim,daha yeni yeni normale dönüyorum:umursamaz:
sonunda kendimden şişko birini buldum :dance:
:dilcikar::dilcikar:
a.s. ben kendime diyetisyen buldum. pazartesi gidicem. kendi başıma kilo veremiyeceğimi anladım.
ay bende yazacağım...
hamilelğimin ilk 3 ayı mide bulantısıyla geçti,
zor yedim ama sonrası hayatımın en güzel dönemlerinden biriydi,
54 kilo ile hamile kaldım ve tam 30 kilo aldım...
çok yedim,anormal meyve yiyordum,
boyum uzun olduğu için 30 kiloyu çok fazla göstermedim ve
doğumdan bir ay sonra 54 kiloya geri döndüm..
doğum sonrası aşırı değildi iştahım,normaldi diyebilirim...
sevgiler...
inanamadım 30 kilomuu vede hepsi hemencecik gitti cidden güzel olmuş .. bende şimdiden korkuyorum doğum sonrası için 10 kilo aldım 6. ayımdayım ikiz ebbekelrim ama bacaklarım kalınlaştı sanki o 10 kilonun 10 uda bende kalıcak sadece kendime aldım bebeklerime almadım gibi
inşallah bende sizin gibi şanslı olurum hemencecik gider aldıklarım opuyorumnanaktan
yavrum ben sana bişey anlatayımmı, bi zamanlar 98 kiloya kadar çıkmıştım, depresyona girdim, eşime ağladım nolur beni akupunktura gönder diye, açıkcası onun pek bi faydası olmadı,s adece bi gazla hiç aksatmadan diyetime devam ettim, 2 ayda 15,5 kg verdim, toplamda 25,5 kg, neredeyse manken gibi olmuştum, 73 kiloya düştüm ama sanarsın 65, ya müthiş görünüyodum, görenler şoka giriyodu, daha sonra tedaviler ilaçlar vs derken yine kilo aldım, bu sefer daha önce akupunkturda uyguladığım diyetin aynısını tek başıma yaptım ve yine aynı sonuca ulaştım, anlatmak istediğim kendi başıma isteyince başarabiliyorum, gücüm var ama işte bi ateş lazım alevlenmem için, onu da başaramıorum bi türlü:çok üzgünüm:
ay ne güzel ya 2 ayda 15. nasıl bi diyetse. benim en büyük başarım 5 ayda 10 kilo. ama ona da razıyım şimdi. demek ki senin boyun uzun apla sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?