hamileyken mi daha iştahlıydınız, emzirme döneminde mi?

ilk hamileligimde de doymak bilmiyordum simdi de doymak bilmiyorum. doumdan sonra agzima lokma koyasim gelmiyor. su an 23 kilo aldim heralde daha da alirim.
emzirirken hemen gidiyor zaten...

Hamileyken güzel yerdim. Doğum yaptım ilk 1 ay hiçbirşey yemek istemedi canım. Aklıma bile gelmiyordu. Şimdi son 1 aydır ise sadece tatlı istiyor canım. Sanırım emzirmek tatlı iştahımı açıyor a.s.

kesinlikle emzirirken daha fazla yiyorum..ama süt olsun falan diye değil,gerçekten o kadar çok acıkıyorumki anlatamam...hamileyken hiç böyle değildi.....

bende emzirirken daha fazlaydı iştahım.hamileyken yiyemiyordum fazla.
gerçi şimdi o da gitti..süt gitti kavga bitti gibi

bende emzirirken çok yiyenlerdenim
sanki hep aç geziyomuşum gibi geliyo sürekli bişeyler yemem gerekiyo.

ben hamileyken acayip oburdum...şimdi normal yiyorum
dktrum bile şaşırıyodu bana bitmek bilmeyen bi iştahım vardı
keşke birazı kalsaydı yaa :)
eridim bittim

ben hamileyken acayip oburdum...şimdi normal yiyorum
dktrum bile şaşırıyodu bana bitmek bilmeyen bi iştahım vardı
keşke birazı kalsaydı yaa :)
eridim bittim

ayyyy ben de dopumdan sonrasını merak ediyordum ve hep daha da kötü olacaksın tehtitlerini duyuyordum.Canım seni duydum ki,demek doğumdan sonra sakinleşen de var..
Sen her nekadar bundan şikayetçi gibi olsan da benim gibi bir dombili için bu çok elzem,inşallah benim de şu iştahım doğumdan sonra kesilir birazkaydirigubbakcemile3

aynen ya çikolata şeker ne bulursam yiyesim gelio. ama hamilelikte yiyememek korkunçtu. buna razıyım

kaydirigubbakcemile3
ama bu bünye vücut yapısı ile alakalı
ben 1 ekmek yesemde göbeği çıkmayan bi yapıya sahiptim hamilelikten önce
çok iştahlı biri olmasamda canım istedimi yedimmi güzel yerdim
ama kilo alamazdım
buda rahatsızlık aslında
hamilelikte tabi vitamin hapları ile iştahım feci acıldı istediğim kiloya geldim
günde 5 gofret yerdim abartmıyorum aşırı yerdimkaydirigubbakcemile3
doğum yaptım fısss gitti bütün kilolarr
aslında vitaminlere devam etsem yine alırım ama onlarda kabız yapyo (çok afedersiniz) bendede basur var
yani vitamini bırakmak zorunda kaldım
şimdi bikaç arkadaşım hamile hepsi imreniyo bana bizde zayıflayabilimiyiz senin gibi diye
ama benim troit bezlerim hızlı calısıyo yani özel bişi yapmıyorum diyet felan bünyem yakıyo

Son düzenleme:
ben hamileliğin 4 ayından sonra iştahlıydım.. taki 7.aya kadar.. 7 aydan sonra çokda kilo almadım zaten.. ama şuan emziriyorum.. açlık hissetmesemde malesef süt olsun diye ymediğim içmediğim şey kalamdı.. doğumda sonra verdiğim kilolardan melsefki 3 ünü geri almışım(((

hamileyken normal yiyodum da emzirirken deli gibi yedim yaa, sürekli tatlı krizleri yaşıyodum, bu emzirme bende niye kilo verdirmedi yaa, doğum kilomun üstüne 10 kilo aldım, delirejeyim yaaaa

hamileyken normal yiyodum da emzirirken deli gibi yedim yaa, sürekli tatlı krizleri yaşıyodum, bu emzirme bende niye kilo verdirmedi yaa, doğum kilomun üstüne 10 kilo aldım, delirejeyim yaaaa

sen de bendensin..:icecream:

hamilelğimde iştah namına bişi yoktu yemek zorunda olduğum için yiyorum aam şimdi öylemi süt olsun diye yedikçe yiyorum haliyle doğumdan çıktığımdan beri ne kilo verdim nede başka bişi oldu...bilmiyorum walla ne zaman gider bu kilolar gitsin artık istemiyorum....

hamileyken az yiyodum ama doğumdan sonra süt olsun diye yemediğim şey kalmadı tabi kiloda aldım Allaha şükür aldıklarımın hepsini verdim şimdi :))

ay bende yazacağım...
hamilelğimin ilk 3 ayı mide bulantısıyla geçti,
zor yedim ama sonrası hayatımın en güzel dönemlerinden biriydi,
54 kilo ile hamile kaldım ve tam 30 kilo aldım...
çok yedim,anormal meyve yiyordum,
boyum uzun olduğu için 30 kiloyu çok fazla göstermedim ve
doğumdan bir ay sonra 54 kiloya geri döndüm..
doğum sonrası aşırı değildi iştahım,normaldi diyebilirim...
sevgiler...

ben de emzirirken kilo alanlardanım:1no2:...
temmuzda doğum yaptım,o sıcakta nerdeyse her gün tulumba tatlısı yerdim,eee dondurmayı da unutmayalım,evden hiç eksik olmuyordu:kedi::kedi:
emzirirken 6 kilo almışım,zayıflamak bi yana doğum kiloma gelmiştim
emzirenler dikkat etsin,iştah açıldısa çok fena vallakafamçokkarıştı
emzirerek kilo verenlere çok imreniyorum valla
ben emzirirken hiç kilo veremedim,daha yeni yeni normale dönüyorum:umursamaz:

songül süpermişsin valla
benim bi arkadaşım da senin gibiydi...
çok zayıftı,hamileliğinde 35 kilo aldı...hepimiz hayret ediyorduk,çok değişik geliyordu o hali...
ama doğumdan bir kaç ay sonra eski haline dönmüştü,hatta şimdi daha bile zayıf

gel dobişdaşım benim öpejeyim seni kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv: 9 aylık hamileyken şimdiki kilomdaydım
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…