Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileyken mi daha iştahlıydınız, emzirme döneminde mi?
tabiki emzirirken iştahım daha açık. ama ben çok memnunum, çünkü emzirdikçe kilo veriyorum:)) iki kilo daha verirsem hamilelik öncesi kiloma dönücem, ne güzelllllllll
ben hamileyken sadece 9 kilo aldım yani iştahım cok yoktu dogum yaptım 9 kiloda guzelce gitti ama suan emziriyorum deli gibi iştahım var yemezsem basım donuyo 5 kilo aldım ayva göbişim oldu zaten sezeryandanda biraz kalmıstı durumum vahım yani
hamileyken son dönemlerimde deli gibi iştahım vardı:)
doğumdan sonra iştah miştah kalmadı eski kiloma döndüm ama azcık göbeğim var o ne zaman gidecek bilmem...
kilom eskisi gibi ama göbek değil...
su içiyorum bol bol süt olsun diye..
bende hamileyken cok iştahlıydım. şimdi hiçbirşey yiyemiyorum. yemek istesemde yiyemiyorum ve bu durum beni cok üzüyor. zaman zaman sütüm olmuo yani cok az oluyor ve kuzucum emmek istiyo. biraz iştahım acılsa memnun olucam kilo falan umrumda degil suan kızlar sadece kuzucuma sütüm olsun yeter:Saruboceq:
ben hem hamileyken hem doğumdan sonra çok iştahlıydım oysaki hamile kalmadan önce zor yemek yedirirlerdi bana şimdide diyetteyim iştahlı olmanın verdiği sonuç işte halda kızımı emziriyorum sütte sağıyorum ama önceden günde 300 cc saağrken şimdi 100 cc ancak sağıyorum senağlamakafamçokkarıştı
hamileykende iyi yiyordum simdidee masallahhhhkaydirigubbakcemile3
hatta bazen biri beni durdursunnnn diyorumhihoyyyt
o kadar yememe ragmen kilo veriyorum buds enn guzeliilülülülülülü
keske her zaman boyle olsa yesek yesek kilo almasaknaniknanik
ben doğumdan sonra açlık hissimi kaybetmiştim. kesinlikle acıkmıyor ve midemi hissetmiyordum. zaten ha bire ağlıyodum lokma girmiyodu ağzıma. zorla yedim süt olsun diye şimdi de durdurabilene aşkolsun.
hamileyken hiç öyle şunu da yesem diye aş ermedim, meyveye düştüm sadece... şimdi doymak bilmiyorum buzdolabını her açışta ağzıma bişey atıyorum. canım felaket tatlı istiyooorrrr....