Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızlar tam konu açacaktım bende valla...
şükürler olsunki 5 haftalık hamileyim...
daha önce bebek kayıplarım oldu..kızımıda erken doğumla kaybettim..şimdi mezarında uyuyor meleğim..uzaktayım ondan ama memlekete gittiğimde mezarına gitmek istiyorum...ama biliyorumki çevrem ailemizin vermeyecek sizce ne yapayım....çok tedirginim...
zeyracım saol canım....
beni kızımın cenazesinde göürmediler ama ben ertesi gün gidicem diye tutturdum gittim...sonrasında da gittimlohusa olduğum halde dayanamıyorum gidicem kızıma dedim...babam müftülüğe sormuştu..nadiren gitsin demişler..kadınların fazla mezar ziyareti yapmaları doğru değildirdemişler..orada ağlar ve bebeğini huzursuz eder..annemi üzüdm diye o da üzülür demişler...zaten uzakta olduğum için gidemiyorum...şimdi izine gittiğimizde yanına gitmek hasret gidermek iyi gelecek kardeşinin müjdesini vericem ona....ama bir taraftan da karnımdaki bebeğime bişey olur diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim...
zeyra canımmm allah razı olsun senden içimi rahatlattın valla..acımı paylaştığın için teşekkürler sende üzülüp yeğenimi de üzme içinde....sağlıkla kavuş bebeğine...
zeyra canımmm allah razı olsun senden içimi rahatlattın valla..acımı paylaştığın için teşekkürler sende üzülüp yeğenimi de üzme içinde....sağlıkla kavuş bebeğine...