Hamileyken Mezarlığa Girilirmi??

valla kızlar tam konu açacaktım bende valla...
şükürler olsunki 5 haftalık hamileyim...
daha önce bebek kayıplarım oldu..kızımıda erken doğumla kaybettim..şimdi mezarında uyuyor meleğim..uzaktayım ondan ama memlekete gittiğimde mezarına gitmek istiyorum...ama biliyorumki çevrem ailemizin vermeyecek sizce ne yapayım....çok tedirginim...

valla kızlar tam konu açacaktım bende valla...
şükürler olsunki 5 haftalık hamileyim...
daha önce bebek kayıplarım oldu..kızımıda erken doğumla kaybettim..şimdi mezarında uyuyor meleğim..uzaktayım ondan ama memlekete gittiğimde mezarına gitmek istiyorum...ama biliyorumki çevrem ailemizin vermeyecek sizce ne yapayım....çok tedirginim...

canım benim bence bunlar hurafe inançları tamam belki lohusalıkta gidilmiye bilir ama hamileyken gidilince ne oluyo bana onu biri anlatsa tamam diyeceğim sen git bebişine bol bol dua et bitanem emin ol hiç bişey olmaz bende yazmıştım hatta ilk sayfalarda 1 aylık hamileyken amcam vefat etti ve ben hem cenazesinde hemde mezar duasında başındaydım canım bol bol dua ettim canım sakın inanma dua etmein mezar ziyaret ewtmek o kadar sevapki bunun hamilelikle ne alakası var anlamış değilim önceden gelen hurafe inanışlar bunlar hatta bu arada ben bayramda da ziyaret ettim bütün ölmüş büyüklerimi abdestimi aldım rabbim rahmet eğlesin meleğini canım annesini özlemiştir git gör meleğini canım benim:1hug:

zeyracım saol canım....
beni kızımın cenazesinde göürmediler ama ben ertesi gün gidicem diye tutturdum gittim...sonrasında da gittimlohusa olduğum halde dayanamıyorum gidicem kızıma dedim...babam müftülüğe sormuştu..nadiren gitsin demişler..kadınların fazla mezar ziyareti yapmaları doğru değildirdemişler..orada ağlar ve bebeğini huzursuz eder..annemi üzüdm diye o da üzülür demişler...zaten uzakta olduğum için gidemiyorum...şimdi izine gittiğimizde yanına gitmek hasret gidermek iyi gelecek kardeşinin müjdesini vericem ona....ama bir taraftan da karnımdaki bebeğime bişey olur diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim...

zeyracım saol canım....
beni kızımın cenazesinde göürmediler ama ben ertesi gün gidicem diye tutturdum gittim...sonrasında da gittimlohusa olduğum halde dayanamıyorum gidicem kızıma dedim...babam müftülüğe sormuştu..nadiren gitsin demişler..kadınların fazla mezar ziyareti yapmaları doğru değildirdemişler..orada ağlar ve bebeğini huzursuz eder..annemi üzüdm diye o da üzülür demişler...zaten uzakta olduğum için gidemiyorum...şimdi izine gittiğimizde yanına gitmek hasret gidermek iyi gelecek kardeşinin müjdesini vericem ona....ama bir taraftan da karnımdaki bebeğime bişey olur diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim...

canım benim yaa ağlattın beni kıyamam sana canım meleğini sakın ağlayıpta üzme canım benim annesi üzülür bak seni üzgün görürse bitanem şimdi doğacak meleğin için metanetli olmaya çalış canım kardeşini tabikide üzülmesini istemez meleğin canım git dua et ama rabbim sabır versin yine bitanem benim:çok üzgünüm:

zeyra canımmm allah razı olsun senden içimi rahatlattın valla..acımı paylaştığın için teşekkürler sende üzülüp yeğenimi de üzme içinde....sağlıkla kavuş bebeğine...

zeyra canımmm allah razı olsun senden içimi rahatlattın valla..acımı paylaştığın için teşekkürler sende üzülüp yeğenimi de üzme içinde....sağlıkla kavuş bebeğine...

canım üzüldüm bende şimdi okuyunca
bence git kıznın yanına inan çok sevinecektir hem seni gördüğüne hemde kardeşinin gelecek olmasına
bu yavrunu kucağına almak ansip olur inş. Cnm

beyaz saol canım...
allahım kızına sağlıklı büyütsün...

bende arife günü gittim mezarlık ziyaretine 30 haftalık hamileyken hemde allahım korusun aklına hiçbişe getirme aksine sevabı daha büyüktür eminim gittim okudum tüm ölmüşlere geldim allhım korusun iyi düşünün iyi olsun aklımada şukadar bişey gelmedi inanın

amin canım benim hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kavuşuruz inşallah amin:Saruboceq:

X