hamileyken leke görenler bi bakabilir mi???

Aynen oyle canim ya biraz normal hamilelr gibi naz yapalim oturalim kalkalim icimizdeki mucizeyi hissedelim...bu vakitler ne kadar mubarek zamanlar aslinda...canimizda can olusuyor...bir arkadas demistiki bebekler icin...rahmimize duser kanimizi icer disari cikar sutumuzu icer...biraz buyur paramizi yer dahada buyur omrumuzu yer...iste en buyuk imtihan ve biz bu imtihana asigiz....cok hosuma gitmisti...hakkaten oyle bebek demek dunya gozuyle sknti demek ama oteler otesinde bir mucize ve imtihan...Rabbim.imtihanlarimjzi kazanmayi nasip etsin....

Amin Canımmm amin çok güzel söyledin rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin sağlıklı bir şekilde ve de güzel bir şekilde büyütmeyg nasip etsin

merhaba bende aynı seyi yasıyorum suan. bir onceki kimyasaldı suan besinci haftadayım kahverengi lekelenmem var sizin durumunuz nedir nasıl atlattınız bebeginiz saglıklı mı eylül ayında yasadıgınız icin tecrubenizi paylasır mısınız

Canım ben o bebeğimı boş gebelikten kaybettim kürtaj oldum çok şükür hemen tekrar hamile kaldım bunda da8 haftalıkken kanama oldu çok şükür bebeğim sağlıklı şu an sormak istediğiniz başka bi şey varsa yardimci olayım

Allah kucagınza saglıkla almayı nasip etsin insallah. bende onumuzde ki persembe doktora gidicem korkmamaya dusunmemeye calısıyorum ama cok zor yani bu sekilde olupda saglıklı dogum yapan var mı birde kürtajdan sonra doktor korunun demedi mi

canım kendini kötüye koşullama sakın...pozitif düşün ki pozitif olsun bebeğin sıkıca tutunsun sana...
yok canım doktorum gerek görmedi.. ilk adetimi oldum sonraki ay hamile kaldım şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…