- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
sizin nasıl bi lekelenmeydi acaba lavaboya kalktıkça mı geliyordu yogun muydu kafam çok karışıkÇok geçmiş olsun
Bende de oldu 15 hafta sürdü hala progestan kullanıyorum
Mümkün olduğunca yat dinlen iş yapma
Tuvalete gittiğimde geliyordu kahverengisizin nasıl bi lekelenmeydi acaba lavaboya kalktıkça mı geliyordu yogun muydu kafam çok karışık
çok teşekkr edeerm insan çok huzursuz oluyor aklım hep onda bi şey daha sorabilr miyim ağrınız oluyor mydu bel ve kasıktaTuvalete gittiğimde geliyordu kahverengi
Bazen pıhtı şeklinde kırmızımsı
O korkuyu çok iyi bilirim Allah yardım etsin
Ben hala iş yapmıyorum çoğunlukla yatıyorum
Yalnız doktorum bana ilk zamanlar iğnede vermişti pruluton du galiba ismi tam hatırlamıyorum
Kolay değil tabi inşallah bir daha yaşamazsınçok teşekkr edeerm insan çok huzursuz oluyor aklım hep onda bi şey daha sorabilr miyim ağrınız oluyor mydu bel ve kasıkta
benimde bugün ağrım vardı bel ve kasıkta adet gibi ama çok şükür geçti şimdi şu lekelenme de bi geçse hayırlısıylaKolay değil tabi inşallah bir daha yaşamazsın
Evet oluyordu ama çok aşırı degil
bana dua edin lütfen... şu an için sadece kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum bnde umarım bi an önce normale döner6.haftada kahverengi akıntı, 7. Haftada kırmızı akıntım oldu bir kereligine. . Hep progestan kullanıyordum kırmızı olunca 1 haftada 3 iğne oldum. Şükürler olsun bir daha tekrarlamadı. Yatıp dinlenmen is yapmaman lazım canım..
Ederim tabi canım. . Kendini strese sokmaman lazım çoğu kadın 9 ay kanama geciriyor da sağlıklı bebekleri oluyor. Kahverengi lekelerin muhtemelen rahim büyüdüğü içindir.bana dua edin lütfen... şu an için sadece kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum bnde umarım bi an önce normale döner
inşallah öyledirr insan ister istemez tedirgin oluyo elimde değil ama bi yandanda rahatlamaya calışıyorumEderim tabi canım. . Kendini strese sokmaman lazım çoğu kadın 9 ay kanama geciriyor da sağlıklı bebekleri oluyor. Kahverengi lekelerin muhtemelen rahim büyüdüğü içindir.
son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim dünden beri kahverengi lekelenme geliyor lavaboya gittikçe bu durumu yaşayanlar var mı yardımcı olabilir mi bana
gece doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü progesteron hapı verdi yolladı
bugünde doktorumla görüştüm o da ilk aylarda olabilir dedi beni rahatlattı ama lavaboya gittikçe leke gördükçe canım sıkılıyor korkuyorum daha öncede kimyasal gebelik yaşadım bunda da böyle olunca korktm üzüldüm bebeğime bir şey olmasın diye sürekli dualar ediyorum
canımmm inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza yatıp dinleniyorum ilacımıda düzenli bir şekilde içiyorum çok şükür şimdilik durdu gibii ama insan korkuyo ister istemez elinde olmadan rabbim kimseye yaşatmasın herkes sağlıkla alsın kucağına bebişiniben de son adet tarihime göre 6 haftadayım canım. yeni öğrendim. annemin ilk sorduğu şeydi lekelenmemin olup olmadığı. 'ben üçünüzde de gebeliğim boyu lekelenmeden kurtulamadım bazen kırmızıya bile döndü, öyle birşey olursa bilgin olsun hiç korkma' dedi bana. 3 kardeşiz ve elhamdülillah çok sağlıklıyız canım. içini ferah tut düzenli kontrollerini yaptır sadece. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Canim cok güzel anlatmışsın aynen çok doğru söylüyorsun çok şükür 5 gündür akıntım sarıya döndü o da ilaçtan dolayı sarı sanırım ben de yatmadgm doktorda senin dediğini dedi bana ben sana yat demem yatma da demem ama dedi ayağını tavana da diksen düşeceği varsa düşer rabbim eğer izin verirse sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bende kaç gündür geziyorum yoruluyorum ama Allâh yardım ediyor bakalım kısmeti varsa dünya da gelecek kucağımaJindam seninle ayni durumdayiz bendede 6.haftamda kahverengi leke gordum hemen doktora gittim..suan 7. Haftadayim...bu hafta malum kurban bayrami ve ben hic dinlenemedm...yani bildgn is yaptm maalesef hep ayaktaydm cok agir olmasada 5-10 kilo kaldmak zornda kaldgm oldu...ama ben senden biraz daha rahatm cunku ilk gebeligmdede olmstu bu haftalarda ve 3 hafta surmustu kuzum simdi kocaman oldu bu ikinci...valla ben yatip dinlendikce daha kotu oluyorm bayramda nerdeyse hic gelmedi...sariya dondu akintm..progestanida bi kere igne vuruldm bi kerede hapini ictm beni cok srrsemletiyor dahada icmedm...ama seni cok iyi anliyorm her an akintma bakmak istiykrm ve inan sariyi bile kahverengi goruyorm(( esim kiziyor artk...o yuzden icini ferah tut ilkindede amaan dusecekse Allah omur vermemistr deyip isime gitmeye basladm ilacimi biraktm normal hamile gibi davrandm ama birsey olmadi...sana diyecegm o bebek dusecekse birak dussun omru veren sen degilsin 9 ay yatsanda bilki alacak nefesi yoksa o bebek duser...ara ara haberleselim canim insaallah bitmistr leken
Canim rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBende birgün hamile kalabilecek miyim
Amin insallahCanim rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?