Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba ben buz lazer epilasyona gidiyorum 4 seans gittim 5.ye gidicem ama bu ay hamile kalmayı düşünüyorum devam edebilir miyim yoksa kalır mı ve tekrar çıkar mı tüylerim çok merak ediyorum giden var mı aranızda biten tekrar çıkma olan
Benim 5.seans olcak ayın 9 ekimde ama 13 ekimde sat günüm yumurta takibi yapicam gebe kalmak için ya tutarsa gitmiyim dimiM Mavikusum yapılmaz canım. Bende ev tipi olan lazer cihazı var philips onu yaparken gebe kalmıştım doktor yasak dedi yapmadım. Şimdi bende tekrar başladım ve gebelik düşünüyorum. Gebe kalır kalmaz bırakıcam inşallah. Dondurursun hakkını gebe olduguna dair rapor götürür dondurursun. Bende dikkat edicem adete yakım seans yapmayacağım zarar olur diye
İnşallah benimde kullanma olmaz anca bilmişler rahatlamisimBen de lazere giderken gebe kaldim epilasyon yapan merkez hamilelik suresince yapamayiz dedi. Dogumdan sonra devam ederiz dedi. Benim ekstra killanmam olmadi hamilelik boyunca ama bazilarinda çıkıyormus. Bacakta filan cok rahat ettim.
Tatlımm çok zararlıKızlar merhaba ben buz lazer epilasyona gidiyorum 4 seans gittim 5.ye gidicem ama bu ay hamile kalmayı düşünüyorum devam edebilir miyim yoksa kalır mı ve tekrar çıkar mı tüylerim çok merak ediyorum giden var mı aranızda biten tekrar çıkma olan
13ekim bat dimi? 9unda lazere gitmen gerek? Gitme adet olursa bitince gidersin bebek olursada zaten dondurursun canım şimdi adete yakın yaptırma nolır nolmazBenim 5.seans olcak ayın 9 ekimde ama 13 ekimde sat günüm yumurta takibi yapicam gebe kalmak için ya tutarsa gitmiyim dimi
Öyle yaparım artık teşekkür ederim13ekim bat dimi? 9unda lazere gitmen gerek? Gitme adet olursa bitince gidersin bebek olursada zaten dondurursun canım şimdi adete yakın yaptırma nolır nolmaz
Kızlar merhaba ben buz lazer epilasyona gidiyorum 4 seans gittim 5.ye gidicem ama bu ay hamile kalmayı düşünüyorum devam edebilir miyim yoksa kalır mı ve tekrar çıkar mı tüylerim çok merak ediyorum giden var mı aranızda biten tekrar çıkma olan
Kaç aylık hamilesin Allah bağışlasınHayır çok zararlı! Benim evde lumea var onu bile kullanamıyorum.
Kaç aylık hamilesin Allah bağışlasın
Ben daha hamile değilim ama bu ay yumurtlama takibi yapıp olmak istiyorum ya olursa gidersem ne yapıcam gitme diyor herkes 9 ekimde lazer var 13Ekim bat kafam karışık bi de çıkar mı acaba yeniden kıllar3 aylık canım. Teşekkür ederim.. senin net değil galiba öyle okudum sanki?
Ben daha hamile değilim ama bu ay yumurtlama takibi yapıp olmak istiyorum ya olursa gidersem ne yapıcam gitme diyor herkes 9 ekimde lazer var 13Ekim bat kafam karışık bi de çıkar mı acaba yeniden kıllar