Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha önce hamileyken kpss'ye giren veya girecek olan var mı? Sanırım geçici engel raporu alınıyormuş hamilelikte. Sınav anında wc ihtiyacı vs olursa gidiyormuşsun. Bilginiz var mı?
Hiç hatırlamıyorum ya 40 yada 60 dk lık sınavlarda sanırım 7 yıl geçti üstünden. Şimdi de 5 aylık hamileyim ama öyle sık tuvalete gitmiyorum. Kendine göre değerlendir bence
Hiç hatırlamıyorum ya 40 yada 60 dk lık sınavlarda sanırım 7 yıl geçti üstünden. Şimdi de 5 aylık hamileyim ama öyle sık tuvalete gitmiyorum. Kendine göre değerlendir bence
Yok canım.
Sınava iyi hazirlandiysa sınava odaklanıyor sun birşey aklıma gelmiyor zaten.
Girdiğim sene 87 puan almıştım hatta. Ama bu puanla atanmak kısmet olmadı. Daha sonraki girdegim senelerde atandım.
Yok canım.
Sınava iyi hazirlandiysa sınava odaklanıyor sun birşey aklıma gelmiyor zaten.
Girdiğim sene 87 puan almıştım hatta. Ama bu puanla atanmak kısmet olmadı. Daha sonraki girdegim senelerde atandım.