• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken kanama olan var mı??

Ebruli48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
31
15
38
33
Pazartesi doktora gittim kese göründü herşey yolunda şimdilik dedi doktor 5 haftalık gebeyim bugun sabahtan beri her lavobada gitmem de kanamam oldu hafif derecelerde.. Ağrım sızım yok.. Böyle olan var mı kanama olur mu bu dönemlerde yarın kontrole gideceğim ama moralim cok bozuldu

Pazartesi doktora gittim kese göründü herşey yolunda şimdilik dedi doktor 5 haftalık gebeyim bugun sabahtan beri her lavobada gitmem de kanamam oldu hafif derecelerde.. Ağrım sızım yok.. Böyle olan var mı kanama olur mu bu dönemlerde yarın kontrole gideceğim ama moralim cok bozuldu
Erken dönemde olan kanamalar korkutucu olabilir da olmayabilirdi moralinizi bozmayın doktorum 6 7 hafta içerisinde yerleşme kanaması gerçekleşebilir veya ona bağlı lekelenme demişti sakin kalmaya çalışın yarın belli olur zaten

Merhabalar,
Daha önce 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu lekelenmelerim olmuştu rahmimde septum varmış ondan denildi.
Sonra boş gebelik yaşadım lekelenmelerim olmuştu.
Kimyasal yaşadım 1 ay önce.
Şu andada 4+5 haftalık hamileyim yine lekelenmelerim var. Önceki hamileliklerimde kanda geliyodu. Şu anda sadece pembemsi lekelenmelerim oluyo. O kadar canım sıkkın ki. Sürekli lavoboya gidiyorum sürekli ağlıyorum. İnsan bi teselli olumlu birşey duymak istiyo böyle bi dönemde. Ama bebek sağlıklıysa doğacaksa ömrü varsa bişi olmuyo. Ben bu şekilde kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sakin olun stres yapmayın dicem ama bnde yapıyorum. Dua edelim sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım 🙏🏻

Back