Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 Ağustos ta birlikte oldum, normalde 13 agustosta adet olmam lazımken 9 ve 10 unda iki gün oldum. ( Normalde 4 gün sürer) son 2 gündür Testlerim çok çok silik çıkıyor. Bugun kan verdim bakalım bekliyorumMerhaba
Adetim 2 3 gün erken oldum ama hamilelik belirtisi vardı ilişkimde adetten 4 5 gün önce oldu gelecek ay belli mi olur yoksa hamile değil miyim gerçekten![]()
İşte o senin ki adet değil yerleşme kanaması, yada düşük tehlikesi kuzum hamileyken adet olunmaz. Adet dediğimiz sey rahmin kendini bebek için hazırlanmasından sonra bebek olmayınca tamsmen sökülüp yeni bir hazırlık yapmasıdır. Hamileyken olursan kanamalar farklı sebeplerden oluyor silik cizgi cıktıysa muhtemelen yerleşme kanaması yasadın. Hamileyken adete benzer kanama varsa bu sıkıntılı bir durumdur düşük vs yada rahimde kese etrafında kanama alanı olusmus olabilir gibi birsürü secenek var ama kesin olarak adet olunmazBen 5 Ağustos ta birlikte oldum, normalde 13 agustosta adet olmam lazımken 9 ve 10 unda iki gün oldum. ( Normalde 4 gün sürer) son 2 gündür Testlerim çok çok silik çıkıyor. Bugun kan verdim bakalım bekliyorum
Başlığa cevaben ben adet oldum gebeligimde.Merhaba
Adetim 2 3 gün erken oldum ama hamilelik belirtisi vardı ilişkimde adetten 4 5 gün önce oldu gelecek ay belli mi olur yoksa hamile değil miyim gerçekten![]()
Sonucum hala çıkmadıİşte o senin ki adet değil yerleşme kanaması, yada düşük tehlikesi kuzum hamileyken adet olunmaz. Adet dediğimiz sey rahmin kendini bebek için hazırlanmasından sonra bebek olmayınca tamsmen sökülüp yeni bir hazırlık yapmasıdır. Hamileyken olursan kanamalar farklı sebeplerden oluyor silik cizgi cıktıysa muhtemelen yerleşme kanaması yasadın. Hamileyken adete benzer kanama varsa bu sıkıntılı bir durumdur düşük vs yada rahimde kese etrafında kanama alanı olusmus olabilir gibi birsürü secenek var ama kesin olarak adet olunmazsonucun cıkınca yaz kuzum inşaAllah hamilesindir
![]()
Bence test yapmayın o kadar çok yaşadım ki sizin şuan ki durumunuzu sürekli telefona koşup bu soruları yazdım google amcaya. 7 gün süren adetim 2 günde biter oldu bu neredeyse imkansızdı benim için. Günü gününe olan adetimin süresi azaldı. Vücut spermlere karşı tepki gösteriyor bence. 8 aydır hissetmediğim belirti kalmadı her ay testler aldım deliler gibi, sonuç hüsrandı hep. Beni testler çok üzdü ya valla içim ürperiyor yapmaya korkuyorum.Ben test yapmadım bugün ilk gün yoğun gelip azaldı normalde 2 gün yoğun gelirdi bilmiyorum kesilirse bende test alırım doktora sordum gelcek ay bekle dedi
Peki neden 2 güne düşmüş, başka bir sorununuz var mı? Ben ilk kez 2 gün adet oldum.Bence test yapmayın o kadar çok yaşadım ki sizin şuan ki durumunuzu sürekli telefona koşup bu soruları yazdım google amcaya. 7 gün süren adetim 2 günde biter oldu bu neredeyse imkansızdı benim için. Günü gününe olan adetimin süresi azaldı. Vücut spermlere karşı tepki gösteriyor bence. 8 aydır hissetmediğim belirti kalmadı her ay testler aldım deliler gibi, sonuç hüsrandı hep. Beni testler çok üzdü ya valla içim ürperiyor yapmaya korkuyorum.
O adet degil işte kuzum o anormal kanama benim yakın arabamda 5 ay bu yüzden bebegini anlamamıs ama adete benzetmiş. Adet rahmin, sökülmesi oluyor Rahim tamamen sökülürse bebekte gider yani o gördüğün kanama yine adet değilSonucum hala çıkmadıama hiç umudum da yok. Bu arada ben önceki gebeliğimde 5 ay düzenli adet gördüm. :))
Haziran ayında oldu hatta o kadar umutlandım ki adetim bitti ben gittim testler aldım yok yani çıkmadı. Temmuzda da kısa sürdü. Bu ay eskisi gibi 6 gün sürdü. Doktora gittim yumurtalıkların normal rahmin de temiz dedi. değerlerimde normalmiş yani anlamıyorum pek. Mesela bu ay adetten 12 13 gün varken gögüs ağrılarım başladı gögüs ucuma dokunamıyorum çatlak birşeye dokunuyormuşum gibi acıyor. Normalde adetten 5 gün önce olması gerekiyor bunların ama vücudum sürekli beni belirtileriyle üzüyor sankiPeki neden 2 güne düşmüş, başka bir sorununuz var mı? Ben ilk kez 2 gün adet oldum.
Şu an üniversite de olan oğluma hamile olduğumu bilmeden çok kilo alıyorum diye diyetisyene gittim, diyetisyen kan testi istedi ve hamile olduğumu öğrendim. O güne kadar kilo alma dışında hiç bir belirtim olmadı, 4 ay sonra da doğum yaptım:)O adet degil işte kuzum o anormal kanama benim yakın arabamda 5 ay bu yüzden bebegini anlamamıs ama adete benzetmiş. Adet rahmin, sökülmesi oluyor Rahim tamamen sökülürse bebekte gider yani o gördüğün kanama yine adet değillütfen böyle seyleri aklımıza sokmayın sonra adet olunca da inanmıyoruz
![]()
Burada çok takılıyoruz diye oluyor bu belirtiler bence:) bir de ben 39 yaşındayım. Yaptım yaptım artık:)Haziran ayında oldu hatta o kadar umutlandım ki adetim bitti ben gittim testler aldım yok yani çıkmadı. Temmuzda da kısa sürdü. Bu ay eskisi gibi 6 gün sürdü. Doktora gittim yumurtalıkların normal rahmin de temiz dedi. değerlerimde normalmiş yani anlamıyorum pek. Mesela bu ay adetten 12 13 gün varken gögüs ağrılarım başladı gögüs ucuma dokunamıyorum çatlak birşeye dokunuyormuşum gibi acıyor. Normalde adetten 5 gün önce olması gerekiyor bunların ama vücudum sürekli beni belirtileriyle üzüyor sanki![]()
Şu an üniversite de olan oğluma hamile olduğumu bilmeden çok kilo alıyorum diye diyetisyene gittim, diyetisyen kan testi istedi ve hamile olduğumu öğrendim. O güne kadar kilo alma dışında hiç bir belirtim olmadı, 4 ay sonra da doğum yaptım:)
Bende 28 e gircem 2 buçuk yıldır evliyim daha 8 aydır düşünüyoruz ama zormuş ya beklemek. Beklemek değil de belirsizlik beni yoruyor. Allah sağ selim hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen bu bizlereBurada çok takılıyoruz diye oluyor bu belirtiler bence:) bir de ben 39 yaşındayım. Yaptım yaptım artık:)
Test yaptım dün negatif adetim bu ay iki gün sürdü amaBaşlığa cevaben ben adet oldum gebeligimde.
İnşAllah olumludur ben test yaptım negatif çok mu erken test yaptıkm acabaBen 5 Ağustos ta birlikte oldum, normalde 13 agustosta adet olmam lazımken 9 ve 10 unda iki gün oldum. ( Normalde 4 gün sürer) son 2 gündür Testlerim çok çok silik çıkıyor. Bugun kan verdim bakalım bekliyorum
İşte o senin ki adet değil yerleşme kanaması, yada düşük tehlikesi kuzum hamileyken adet olunmaz. Adet dediğimiz sey rahmin kendini bebek için hazırlanmasından sonra bebek olmayınca tamsmen sökülüp yeni bir hazırlık yapmasıdır. Hamileyken olursan kanamalar farklı sebeplerden oluyor silik cizgi cıktıysa muhtemelen yerleşme kanaması yasadın. Hamileyken adete benzer kanama varsa bu sıkıntılı bir durumdur düşük vs yada rahimde kese etrafında kanama alanı olusmus olabilir gibi birsürü secenek var ama kesin olarak adet olunmazsonucun cıkınca yaz kuzum inşaAllah hamilesindir
Hayırlı geceler sevgicik. Bu konu hakkında bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm için sormak istedim. Birçok test yaptım hepsi negatif olduğunda hamile olmadığıma emin olduğum için adet söktürücü kullandım ve regl oldum ama aylardır tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Sizce mümkün müdür hamileyken adet söktürücü ile regl olmak?