- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 21
- Konu Sahibi Zelal09990
-
Ablası hemen bozma5 haftalık hamileliğinizi öğreneli ne kadar oldu ki zaten, nasıl 5 haftadır ilişki yaşayamıyorsunuz?
Bozmak değil amacım cidden merak ettim. İlişkiye girer girmez hamile kaldığını öğrenmiş olması lazım.Ablası hemen bozma
Riskli bir durumunuz yoksa sıkıntı olmaz diyorlar. Doktor erken olduğu için risk vs görmeyebilir ama siz mutlaka kendi bedeninizi dinleyin kasık karın ağrınız ve ya lekelenmeniz yada başka bir hassasiyetiniz varsa kesinlikle uzak durun. Şuan bebeğiniz yerleşme sürecinde bir çok doktor ilk 12 hafta girmeyin diyorMerhaba 5 haftalık hamileyim ama 5 haftadır ilişkiye girmekten korkuyorum herkes bir şey olmaz diyor ama bu sitede araştırdım ilişkiden sonra kanaması olan falan var görünce korktum ne yapmam lazım bir hafta sonra tatile çıkıyoruz 10 günlük
Hamile kalmak için de 20 günde 14 sefer ilişkiye girmişBozmak değil amacım cidden merak ettim. İlişkiye girer girmez hamile kaldığını öğrenmiş olması lazım.
Sperm kalitesi: Oldu o zaman ben kalkayım.Hamile kalmak için de 20 günde 14 sefer ilişkiye girmiş
Gerekli cevabı doktorun verir çünkü :) herkesin hamilelik süreci farklıSoru dışında tüm boş insanlar yine gereksiz cevaplarını eksik etmemişler sağolun canlarım
2 aylik iliski kotasini doldurmus o zamanHamile kalmak için de 20 günde 14 sefer ilişkiye girmiş
Soru dışında tüm boş insanlar yine gereksiz cevaplarını eksik etmemişler sağolun canlarım
Kimlere sordunuz ki cevrenizde bunu?herkes bir şey olmaz diyor
Yanlış yazmış olabilir ilk 3 ay riskli diyorlar bende sormadım Dr utandım yani bilmiyorumMerhaba 5 haftalık hamileyim ama 5 haftadır ilişkiye girmekten korkuyorum herkes bir şey olmaz diyor ama bu sitede araştırdım ilişkiden sonra kanaması olan falan var görünce korktum ne yapmam lazım bir hafta sonra tatile çıkıyoruz 10 günlük
Bana kardeşlerim ilk 3 karı koca olmayın dikakt et dediler ama Dr soramadım açıkçası utandım aman azcik beklesinler ne olacak valla hicc düşünmuyorumdaKimlere sordunuz ki cevrenizde bunu?
Yani doktora sormak yerine cevrenize ve buraya sorabiliyorsunuz ama burdakilere bos insan diyorsunuz
Bir daha dusunun
Dusunun dusunun acele etmeyin
Biz hamilelik dogum lohusalik toparlanma sureci derken nerdeyse 1 yil gecmisti şükür birsey eksilmedi bi yerimizdenBana kardeşlerim ilk 3 karı koca olmayın dikakt et dediler ama Dr soramadım açıkçası utandım aman azcik beklesinler ne olacak valla hicc düşünmuyorumda
Cevaplara bakarsanız kimin boş oldugunu anlarsınızKimlere sordunuz ki cevrenizde bunu?
Yani doktora sormak yerine cevrenize ve buraya sorabiliyorsunuz ama burdakilere bos insan diyorsunuz
Bir daha dusunun
Dusunun dusunun acele etmeyin
Komik2 aylik iliski kotasini doldurmus o zaman
Kanamam var doktor progestan verdi diye başka bi konun var. Bu durumda zaten ilişki yasaktır. Doktor bişey demedimiCevaplara bakarsanız kimin boş oldugunu anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?