Hamileyken İlişki

Zelal09990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
180
12
18
21
Merhaba 5 haftalık hamileyim ama 5 haftadır ilişkiye girmekten korkuyorum herkes bir şey olmaz diyor ama bu sitede araştırdım ilişkiden sonra kanaması olan falan var görünce korktum ne yapmam lazım bir hafta sonra tatile çıkıyoruz 10 günlük

Merhaba 5 haftalık hamileyim ama 5 haftadır ilişkiye girmekten korkuyorum herkes bir şey olmaz diyor ama bu sitede araştırdım ilişkiden sonra kanaması olan falan var görünce korktum ne yapmam lazım bir hafta sonra tatile çıkıyoruz 10 günlük
Riskli bir durumunuz yoksa sıkıntı olmaz diyorlar. Doktor erken olduğu için risk vs görmeyebilir ama siz mutlaka kendi bedeninizi dinleyin kasık karın ağrınız ve ya lekelenmeniz yada başka bir hassasiyetiniz varsa kesinlikle uzak durun. Şuan bebeğiniz yerleşme sürecinde bir çok doktor ilk 12 hafta girmeyin diyor

Spermler yumurtayla buluşurken daha öğrendin mi hamileliğini nasıl 5 haftadır ilişkiye girmekten korkuyorsun. Bunu doktoruna sormalısın o bizden daha iyi bilir. Biz bilemeyiz düşük riskin varmı yokmu

Hamile kalacağınız daha adetliyken içinize doğdu herhalde. 5 haftalık hamile demek son adet tarihinizin üstünden 5 hafta geçti demek. Yani şu an 5 haftalık hamile olmanız için ortalama 3 hafta önce ilişkiye girmiş olmanız lazım. Yoksa rüzgardan falan hamile kalmış olabilirsiniz. Dikkat edin.

Ha öğreneli 5 hafta oldu diyorsanız o çok farklı bir şey.

Yanlış yazmış olabilir ilk 3 ay riskli diyorlar bende sormadım Dr utandım yani bilmiyorum 🙈

Kimlere sordunuz ki cevrenizde bunu? 🥴
Yani doktora sormak yerine cevrenize ve buraya sorabiliyorsunuz ama burdakilere bos insan diyorsunuz
Bir daha dusunun
Dusunun dusunun acele etmeyin :KK69:
Bana kardeşlerim ilk 3 karı koca olmayın dikakt et dediler ama Dr soramadım açıkçası utandım aman azcik beklesinler ne olacak valla hicc düşünmuyorumda 😅

Bana kardeşlerim ilk 3 karı koca olmayın dikakt et dediler ama Dr soramadım açıkçası utandım aman azcik beklesinler ne olacak valla hicc düşünmuyorumda 😅
Biz hamilelik dogum lohusalik toparlanma sureci derken nerdeyse 1 yil gecmisti şükür birsey eksilmedi bi yerimizden 😀 iliski yasamayinca dunyanin sonu gibi davranan ya da koca kacacakmis gibi panikleyen insanlar bana cok tuhaf geliyor 🥴🤤

Back