• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileyken ilaçlı emar çekilen var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sebilearslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
8
2
1
36
Hamile olduğumu bilmeden ilaçlı emar çekildim İçeriğindeki kontrast maddenin bebeğe zararı olduğu söyleniyor ne yapacağımı bilmiyorum. Emar çekilmeden önce gebelik testi yapmıştım halbuki. Kadın doğumdan randevu aldım ama randevu gününe kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum emar çekildiğimde 15 günlükmüş sanırım.

Korkmayın.ben gebeyken akciğer filmi çekilmek zorunda kaldım ilaçlı.Allah a şükür olmadi bisey. Hele o haftalarda hiç olmaz biseu .

Hamile olduğumu bilmeden ilaçlı emar çekildim İçeriğindeki kontrast maddenin bebeğe zararı olduğu söyleniyor ne yapacağımı bilmiyorum. Emar çekilmeden önce gebelik testi yapmıştım halbuki. Kadın doğumdan randevu aldım ama randevu gününe kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum emar çekildiğimde 15 günlükmüş sanırım.
hsg mi çektirdiniz

İçimi rahatlatttınız biraz Allah razı olsun umarım benim için de öyle olur Peki kadın doğum doktorunuz ne dedi o dokuz ay nasıl geçti sizin için?
Evham etmiştim çok.ama zamanla doktor merak etmeyin şöyle böyle rahatlattı beni.cocuk kontrollerde hep iyi çıkınca korkmadım.

rabbim öyle büyük ki

hamıle oldugunu ögrenene kadar yani günün geçene kadar bebek tamamen koruma altında resmen , ona ne bir ilaç gidiyor nede zarar görüyor,

sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz

rabbim öyle büyük ki

hamıle oldugunu ögrenene kadar yani günün geçene kadar bebek tamamen koruma altında resmen , ona ne bir ilaç gidiyor nede zarar görüyor,

rabbim öyle büyük ki

umarım öyledir gerçekten psikolojisi çok kötü eşim Allah büyüktür dua edelim birşey olmaz diyor ben korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Back