- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
-
- Konu Sahibi mariposita
aynen sanki kendim yazmışım gibi şaşırdım valla:) benim de ilk çocuğum erkekti çok fazla hareketlerini hissetmiyordum belki ama maşallah bu çok hareketli mutlu oluyorum aslında..ilk çocuğum şimdi 2 yaşında çok hareketli aslında o da ne bilim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da:)Ikinciye hamileyim. Kizim olacak insallah. Kipir kipir oynak bir kiz:)
Ilkim erkekti ve o kadar az hareket ederdi ki.. simdi 4 yasinda. Yaramaz degik ama yine hareketli bir cocuk.
Kizlar sakin olur diye biliyorum ama bu fena.
Dogumdan sonra beni neler bekliyor acaba diye ebdiselenmiyor degilim.
Tecrubeleriniz ne yonde?
Benim kizimda cok kipir kipirdi suan 8 aylik hala oyle daha yuruyemiyor ama yerinde durmuyor benden tutunup ayaga kalkiyor poposunun ustunde gidiyor yatinca tepiniyor allahim cok fena ama bi okadarda sakin hic aglamaz mesela cok nadirdir aglamalari surekli gulucuk atiyor saga sola simdiden kendi kendine oyun oynuyor beni pek aramiyor canim kizimmmm :)
Benim kızımda kıpır kıpır hatta bu kadar çok hareket etmesi beni korkutuyor acaba rahat değil mi diye. Benim göğsümde küçük bir çatlak oluştu onun dışında henüz bir şey yok.Gece 4 e kadar hareket etti yaww. Uykusuz birakiyor beni sipa. Sabahi zor ediyorum. Yasin suresi çok okunan çocuk çok uslu bi bebek okurmuş. Ben 500 e kadar ojuyabikirsem okunmaya niyetlendim.bakalim bizi ne bekliyor :)
Bu arada catlaklariniz var mi hanimlar. Benim 6 ay bitti
Benim ikizlerde de bu haftalarda bişey yoktu ama 32 33.haftadan sonra çoğalmaya başladı ne buluyosan sür bence:)Hanimlat çatlaklariiçin bebek yagi kullanıyorum 29. Haftadayim. Karnimda şuanhic cçatlakyok. Acaba sonradan okusur mu yoksa bebe yagi ise mi yariyor?