İnsan hamıleyken dahaa hassas oluyorr hele dee bebeğimizlee ilgili konulardaaa keşke de anlatmasaydı ama anlattı ıstee rabbıme sıgınıyorum ama benım ruyam cok guzeldı cnmmCanım keşke arkadaşın anlatmasaymis bak etkilenmissin rüya bu Birtanem kasma kendini hayra yor.
ben rüyamda kıyamet koyarken gördüm elim karnimda seni göremedim diyorum eşime dönüp hellalik alıyorum çok psikolojim bozuldu hep ayı izledim düşün çünkü rüyamda ay simsiyah oluyordu ve parcalaniyordu.
Perşembe gecesi gördüm cuma günü nasıl gecirdigimi bilemezsin.
yani pek te takmamak lazım dualarini oku yat
İnsan hamıleyken dahaa hassas oluyorr hele dee bebeğimizlee ilgili konulardaaa keşke de anlatmasaydı ama anlattı ıstee rabbıme sıgınıyorum ama benım ruyam cok guzeldı cnmm
çok haklısınn canım rabbım saglıklaa kucagımızaa almayı nasip etsın ınsallahBir daha kine arkadasin ay rüyamda gördüm seni dediğinde kötüyse anlatma lütfen de geç.
Bol bol dua et bazı rüyalar şeytani biliyorsun bazıları bilinçaltı bazıları dini.
Ben çoğu kez erken doğuma gittiğimi görüyorum hatta hüngür hüngür Ağlıyorum çok ufak o daha çok var dogmasina gelirse ya yasayamazsa diorum bir bakıyorum şakır şakır kanama altm... ciglikla bir kalkıyorum yataktan ter icinde düşün.
Bunlar beynimizin oyunu bize :)
amin birtanem hiç sıkıntı yapma kendine sağlıklı ve güzel hamilelik geçirip miniklerimizi kucaagımıza alalım inşallahçok haklısınn canım rabbım saglıklaa kucagımızaa almayı nasip etsın ınsallah