Hamileyken Görülen Rüyalar Hakkında kızlarrr

Keskeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
161
47
36
iş arkadasım benı ruyasında görmuş bebeğim kucagımdaymış aglıyor muşum gelmiş bakmış noldu sana dıyormuş ben de bebek saakat dıye aglıyormuşum bebeğim sakatmış... gunduz bunu anlattı korktum öyle etkisine girmişim kii rüyam daa oğlumu gördum gözleri yemyeşil sarı uzun saçlı bi oglum ve cok tatlı cok saglıklı idi her gören sevıyordu ruyamda.. Acabaa etkisinde mi kaldım ruyanın ondan allah bana sağlıklı oldugunu mu gösterdi yorum yapacak olan var mı

Canım keşke arkadaşın anlatmasaymis bak etkilenmissin rüya bu Birtanem kasma kendini hayra yor.
ben rüyamda kıyamet koyarken gördüm elim karnimda seni göremedim diyorum eşime dönüp hellalik alıyorum çok psikolojim bozuldu hep ayı izledim düşün çünkü rüyamda ay simsiyah oluyordu ve parcalaniyordu.
Perşembe gecesi gördüm cuma günü nasıl gecirdigimi bilemezsin.
yani pek te takmamak lazım dualarini oku yat

İnsan hamıleyken dahaa hassas oluyorr hele dee bebeğimizlee ilgili konulardaaa keşke de anlatmasaydı ama anlattı ıstee rabbıme sıgınıyorum ama benım ruyam cok guzeldı cnmm

İnsan hamıleyken dahaa hassas oluyorr hele dee bebeğimizlee ilgili konulardaaa keşke de anlatmasaydı ama anlattı ıstee rabbıme sıgınıyorum ama benım ruyam cok guzeldı cnmm

Bir daha kine arkadasin ay rüyamda gördüm seni dediğinde kötüyse anlatma lütfen de geç.
Bol bol dua et bazı rüyalar şeytani biliyorsun bazıları bilinçaltı bazıları dini.
Ben çoğu kez erken doğuma gittiğimi görüyorum hatta hüngür hüngür Ağlıyorum çok ufak o daha çok var dogmasina gelirse ya yasayamazsa diorum bir bakıyorum şakır şakır kanama altm... ciglikla bir kalkıyorum yataktan ter icinde düşün.
Bunlar beynimizin oyunu bize :)

çok haklısınn canım rabbım saglıklaa kucagımızaa almayı nasip etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…